72

Анонимен

преди 14 години

Като бивш военнослужещ с почти 30г стаж в системата на ВВС ,мога да изразя категоричното си мнение че имам сериозни резерви към модата да се назначават жени ПОД ПАГОН в армията. Филмите които ни показват за жени пилотиращи бойни самолети или сексапилни "спасителки " на Света от терористи или извънземни са забавни за гледане но в армията нещата са други. При изпълнение на задължения си в 90% от случаите жените-войници разчитат на помощ от колегите си мъже. Това е истината..

71

ВИМПЕЛ

преди 14 години

жените не са за армията, все едно, аз да започна да бродирам или да плета с шишове

70

lol

преди 14 години

ДО:Митко Не не съм бил курсант,бях наборен войник и служих в щаба на Армията в пловдив,но имахме доста обучения в карлово,а жените тъкмо тогава ставаха къдровачки и идваха в щаба при нас да се записват в армията

69

асд

преди 14 години

До 63!Ти и без полиция можеш и без пожарна можеш!Само ти работиш,нали?И за кого?За себе си!А хората в тези браншове работят за нещо което е много далече от теб-България!!!!!Да не дава Господ Армията да трябва да работи за това което се готви!

68

Путкомет

преди 14 години

така си е, армията е заприличала на бардак с тея жени

67

КАРАВЕЛ

преди 14 години

ЕЙЙЙЙ, ЕДНО УМНО МНЕНИЕ ДА ПРОЧЕТА ДНЕСКА БРАВО, ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ АРМИЯТА ЧЕ Е НЕНУЖНА, АМА КАТО ИЗТОЧАТ ОЩЕ МАЛКО ПАРИ ОТ ТАМ

66

asd

преди 14 години

Колко време беше нужно да се види този проблем?Евала!И не е верно ,че няма дискриминация в армията!!!ИМА,ЖЕНИТЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ КАКТО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!

65

cavdo

преди 14 години

по мое време преди 25 год в казармата нямаше жени защото при команда "залегни" жените лягат по гръб.

64

Парашутиста Пловдив

преди 14 години

Жените в армията са само курваляк!Всеки командир се прави на тежкарче пред тях!Златните им сливи им осигуряват добра и скатана служба!Ако в едно подразделение служат 3 мъже и 2 жени,това значи че мъжете ще вършат работа за 5 човека!Мършите вън от армията,това е истината!

63

Az

преди 14 години

Не мога да разбера защо толкова спорите какво могат жените в армията и какво мъжете, когато ВСИЧКИ ТЕ СА НЕНУЖНИИИИИИИИИ!!!!!!!Да ходят да РАБОТЯТ нещо друго, защото армията не е работа, а е лежане и извършване на безмислени действия срещу заплащане.

62

КАРАВЕЛ

преди 14 години

много си ***, така е само в третия свят и в БГ, войната се води вече с компютри и авиация само, до колкото може да се каже че вече съществува в днешния свят война, има само локални конфликт и партизански войни, където сухопътни войски не важат, само отделни спец. и разузнавателни части

61

Ба! х3

преди 14 години

Боже, боже...Сравниха армията със "Сървайвър"...

60

Спец Част

преди 14 години

И къде ще стъпва българския ботуш да питам аз? Кашимерията е имала и има тактическо предимство в открит наземен бой при сблъсък с друга кашимерия, но в съвременните условия, това е самоубийствено за обикновения войник. Стигаме до градски условия, където техниката губи предимствата си, но тогава пък малки добре обучени спец части са способни да елиминират огромни части неопитни базово обучени да държат калашника пуцалани.

59

ND

преди 14 години

Факт е, че нещата в Света мноооого се изкривяват вече.*** стават мнозинство, "псевдо" мъжкараните и те нарастват, лесбийки, мъжемразки .....въобще всякакви ***.НО , нещата си имат граници!Може да е отживяло мисленето ,че мястото на жената не е в армията а до печката , но самият стремеж на жените да докажат ,че всичко могат наравно с мъжете им изяжда главата...примерите са много .Дрънкат как всичко могат и те и накрая като опре ножа до кокала "Ама аз такова....."Наприказки са силни!

58

Suzi

преди 14 години

В армията е супер! Мъжът ми гледа децата, аз се чукам с колегите за кеф и с началниците за повишение. Не живот, а приказка!

57

Jolly Roger

преди 14 години

До жената от армията: Колко е дебела куполната броня на Т 72? С какво въоръжения разполага? Колко е резервния запас? Колко имаш под синята баретка? На колко километра трябва да се прави капитален ремонт? Какво значи подкалибрен снаряд? Колко трябва да платя, че да не ме вземат в казармата? От колко танка се състои танков взвод? Не стигат редове............

56

bqsnata

преди 14 години

Dokolkoto si spomnqm PARVIQT Sarvayvar go spe4eli JENA!!!!!

55

Ах, дали?

преди 14 години

Кашимерията е отживелица само във фантастичните сънища на някой геймър... Не стъпи ли ботуша наземи - няма никаква файда - а бомби си хвърляй, колкото си желаеш!

54

Спец Част

преди 14 години

Казах администрация и поддръжна дейност или като работник зад минитора за обработка и следене на данни. Не твърдя, че стават за вземане на решения от сериозно естествео или трябва да са генерали, макар да не отричам, че е напълно възможно да има жени способни на това да поемат отговорност и да вземат добри решения, но са много много малко.

53

dobyr

преди 14 години

За жените в армията е пълна глупост но тук за в България.....по поделенията жените метат листата и помещения,а на други места пък е законен публичен дом...