8

Rumen

преди 14 години

Е как така, отказал? Няма никакво право да отказва, правят му се тестове "на сила" и после отива в затвора по бързата процедура, за нападение над ораганите на реда, притежание на наркотици и друго каквото успее да се събере срещу него. Дали обаче няма да излезе на бързо под гаранция и случаят да се забрави, както многото подобни.И това като го прочета някъде "известен на полицията за притежание на наркотици", ами като е известен защо не е в затвора бе?

7

Джони Браво

преди 14 години

Благодарение на собственото си бездействие, родната полиция загуби респекта и уважението на обществото, а сега се чудят и маят какво е станало. Ако не им е ясно на полицаите, да върнат лентата назад и да се сетят за всички взети от тях подкупи и всеки път когато са си затваряли очите по вещото ръководство на партията.За да завоюват отново уважението ни, са необходими дълги години на работа и безпристрастност. Всеки път като взимат по 20 лв. след думите " 'ми сега какво ще правим", да се сещат какви са си ги надробили

6

сд

преди 14 години

даже трябваше да ги спукат от бой тези тримцата, за да не се *** друг път с органите на реда. Баси селяните.

5

Дадо

преди 14 години

Ей такива лекенца да ги пращат да строят Тракия....

4

georgiew80

преди 14 години

Някъде бях чувал за бърза процедура,ама тя маи не се отнасяше за наркоманите в BG :) .

3

Анонимен

преди 14 години

От съпротивата на мъжа и ударите на жените единият полицай е с охлузвания по главата, едната ръка и скъсана полицейска жилетка. - особено го боли полицая жилетката - оттук произлиза израза " Боли ме жилетката"

2

Анонимен

преди 14 години

кой няма права, бе кютук, всичко си имат, ама нямат акъл да го използват

1

Анонимен

преди 14 години

Тъй става,когато полицайте нямат права!Ще те дърпа ли... я му набий 2 тупаника и ги осъди веднага!