69

Пес

преди 14 години

Тва нещо на снимката даже само да го гледаш хич не е малко. Болен да си - оздравяваш, починал да си - възкръсваш, дрът да си - ставаш за миг на 18 годинки. Мераклиите са повече от китайците. Пуpкo, смени си първата буква, не всеки е гледал филма с Тодор Колев.

68

723

преди 14 години

eee, един от всичките, с който да се съглася :)

67

баба Яга

преди 14 години

до Мадама: Ти си толкова Мадама, колкото аз съм трамвай номер 5

66

Templier

преди 14 години

Честно казано жените са са да ги обичаме:)) Верно без тях не става:)) Пък и са интересни същества за съвместен живот:)) Къде те нервира, къде те радва:)) Абе веселба:)) Ама се пазете от прости жени, от това по-опасно няма на света:(((((

65

Анонимен

преди 14 години

-казал един Кавал.

64

Мадама

преди 14 години

Мили жени,аз съм млада,хубава и прилично заможна,благодарение на мъжката глупост.Манипулирам си шматките,както си реша,правя ги на луди калинки и те се връзват.Никога не съм останала с по-малко от двама любовника.Тези химери за чистене,готвене и т.н.,мамините синчета да ги забравят.От мен да го знаете-на мъж никога не бъдете верна и му смучете парите до дупка.Късмет;)

63

Анонимен

преди 14 години

Това беше шега! И аз съм фен на Шампионската лига. Но има и такива момичета, за които най-голямото щастие е цял ден да обикалят из Мол-а.

62

баба Яга

преди 14 години

55: Не съм съгласна, че всички жени обичат да прекарват часове наред в МОЛ-а сред досадни и намръщени продавачки, вместо да стоят вкъщи, да пият бира и да гледат финала на Шампионската лига.

61

Пурко

преди 14 години

Жените са само за секс и продължаване на рода,кви еманципации кви права......По-коварно нещо нещо от жените нямаГолемите мръстоййки в живота на човек само жени могат да ги правят.

60

Анонимен

преди 14 години

Какво го намесвате г-н Костов?:) То е ясно, че той е виновен за глобалните конспирации. Вън от съмнение. Сега обаче се намсва друг играч: ББ:)) ББ е виновен!

59

723

преди 14 години

e да, нали затова пишем, да е забавно :)

58

Костов

преди 14 години

1, и аз чета статиите само заради коментарите.А за пича с Костов, си в лека заблуда, това не е един човек, а десетки, ако не и стотици, които не се познават, а пускат лафа за да става ташьак. Даже галошите от завчера.бг ме баннаха. Глупаците мислеха, че съм политически агитатор, а всичко беше за тащак. Но все пак това с "Костов е виновен!" си остава една гредска легенда!

57

723

преди 14 години

специално за анонимката 54искаш ли да си имаш интимен приятел от мъжки пол:)?

56

баба Яга

преди 14 години

723, не им се връзвай. Повечето тук пишат колкото да си чешат езиците, а като се приберат вкъщи при жената и вече са на друго мнение :) Глупави мъже и жени винаги ще има, иначе ще са скучни коментарите.

55

Анонимен

преди 14 години

А, за много неща служим. Например, да ви късаме нервите с обяснението какви страхотни обувки видях в МОЛ-а, точно докато вие гледате финала на Шампионската лига! От това по-голям талант, здраве му кажи! :-)) Освен това обичаме да харчим многооо пари за "ненужни", според вас неща. До сега не съм срещала мъж, които да може да разбере, защо трябва да си купя още една чанта, при положение, че имам вече 10. Изобщо, без нас щеше да ви е скучно. С кой щяхте да се заяждате, а?

54

Анонимен

преди 14 години

ЖЕНИТЕ СА ЗА ДУДУЦИ, ШЛАПАНЕ И МАЧКАНЕ - СРЪБСКА МУЗИКА И БОЙ

53

723

преди 14 години

до 51не мога да се съглася с абсурдната теза,че сме само за това, вие изпростявате тук, говорейки за жените и свързваики ги само със секс

52

Баш майстора

преди 14 години

БЕРЕМ СИ ТУХЛИ

51

Анонимен

преди 14 години

все е тая мадам:)) ако искаш го наречи наследници:))) за това сте жените:))

50

723

преди 14 години

всичките "мъже", които употребиха думата разплод в коментарите си, са ненаясно с критериите си за това какво искат от една жена и са меко казано...смешни. разплод е при животните, при хората е създаване на поколение.