18

муню

преди 15 години

пак ще ти го изтрият, като се напапкат

17

789

преди 15 години

Обръчите от фирми на ГЕРБ нали трябва да бъдат възнаградени. Какво сте ревнали.Сега им се паднало да се облажат и те от властта.

16

Анонимен

преди 15 години

Някъде към 5 човека са познали . Лечков никога няма да стане министър , ама комунистически сайт... Засилват положението , даже някой наскачаха вече . Вторник ше ги коментираме , сега тва е бошлав работа .

15

Успех!

преди 15 години

Радвайте се, тройката я няма! Оптимист съм, ще се справят, нямат избор в тази криза и безвремие, оставено от БСП. Чака ги много работа и дано са работяги, че да им натрият носа на бившите с дела. Успех!!!

14

Обичам ЯЯЯ!

преди 15 години

Искам Катето!

13

Ж

преди 15 години

Столарски ще разсипе железницата В България окончателно!! Ще си гледа само собствените автобусни фирми! Ще стане същото както с ония престъпник Вилхем Краус!

12

Тъп и Прост

преди 15 години

Аз ли съм такъв, незнам! Но ужким съкращаваме министерства! А виждаме, че разделят министерство на икономиката и енергетиката на две. Това май не е съкращаване? И отново по Царистки пример (щото крушата не може да падне по-далеч от дървото), Бойко бицепса ще ни натресе спортен министър. Та, аз знам, че не мога да смятам, но не прави ли това запазване на броя на министерствата, след като закрием Етемското и това на хари Потър???

11

аноним

преди 15 години

БОЙКО ДИМИТРАЧКОВ-СИМВОЛ НА КОРУПЦИЯ , ЕДИН ОТ ПРИВАТИЗАТОРИТЕ НА БТК!!!! ЗА ТОВА ЛИ ГЛАСУВАХМЕ МАСОВО ???

10

Анонимен

преди 15 години

Силни личности ли?:))) N2, ти четеш ли? Това е комбинация от деца на активни борци, ченгета и хора със собствен бизнес в съответния сектор. НЕ ТРЯБВА да се назначават хора, които притежават фирми в същия сектор за министри. А ако Боев и Плевенлиев са министри, това е най-бруталното присъствие на хора на някой олигарх (Прокопиев) във властта досега. От тук изброените, само военния и финансовия министър ми се струват ок, евентуално и Цветанов..

9

Аз

преди 15 години

Най ще съм доволен, ако Екатерина Михайлова стане министър. Направо е върха:)))

8

Анонимен

преди 15 години

Докога с тези стари муцуни бе хора. Е. Михайлова няма да сложат някой амбициозен млад човек ми пак политическа фигура, кат е политик да си седи в парламента да говори щуротии и толкова. Министрите да са професионалисти

7

Опа

преди 15 години

Леле мале

6

Gaskoing

преди 15 години

'Отказва се от министър по европейските и, както и от вицепремиер, отговарящ за еврофондовете.' браво нека да има успех да му дадем време да работи! и стига с тоя песимизъм бе хора!

5

Тит

преди 15 години

Това чудо отгоре новина ли е, или пожелание!?

4

Анонимен

преди 15 години

Po skoro da vstupvat v dluzhnost i da pochvat rabota, stoto ima tolkova l.....a za rinene,che se e razmirisalo i izvan Bulgaria!

3

333

преди 15 години

баце, ще падне краднене....

2

Анонимен

преди 15 години

СИЛНИ ЛИЧНОСТИ! БРАВО БОРИСОВ!

1

Един луд

преди 15 години

Ей толкоз мого букви в тази статия че нема место за коментарче :)))