47

Анонимен

преди 15 години

Доган живее в друг век и трябва да го върнеме там!

46

вечен опозиционер

преди 15 години

тоя май ще си остане завинаги в опозиция ... Трябва да има и опозиция в парламента, все пак не може всички да са управляващи !

45

Морфей

преди 15 години

"...да бъде ликвидирана мафията по високите етажи на властта" , ами трябва да започнат от теб бре! С парите дето открадна от предния си мандат можеш да платиш сам външния дълг на България заедно с всички лихви и репарации и тям подобни начисления! Мазен ***!

44

Анонимен

преди 15 години

*** народ = бедна държава.....

43

Анонимен

преди 15 години

40 ти май живееш в някой друк век за каквъ нож говориш...... бате Бойко вкарва турчин депутат и го готви за Министър и той никога не е бил човек който дели турчин, българин.....

42

леля Ема

преди 15 години

Искаме обещаното възмездие! Костов, Станишев, Доган, Натка, Симеон2, слузестия Софиянски, Бакърджиев, всички купували гласове, мистър 10%, Р.Овчаров, Р.Петков и други крадци в пандиза! Веднага! Ако ББ иска 6 месеца време, тези престъпници ще си заличат следите.

41

Анонимен

преди 15 години

Точка 1 от новото управление: Народен съд за комунистите и агентите на ДС!

40

Анонимен

преди 15 години

37 ти явно си турчин бате, мене ме впечатли и си точа ножа!

39

Tina

преди 15 години

Костов е най-умният политик в момента. Единственият, който говори ясно, точно и смислено за състоянието на България и нейната икономика. Ако сте следили внимателно предизборните добичамти и срещи ще забележите, че това е единственият политик с потенциал да промени нещата. Всички други - БСП, ДПС, Атака, РЗС разчитат само на популизъм. Дори Бойко не се представи добре на икон. добичамт със Станишев. А Костов щеше да го разпердушини. Страх ги е от него и затова се опитват да настроят хората срещу него.

38

Анонимен

преди 15 години

32, отивай в Северна Корея. Бай Тошо те чака да седнете на ядрена ракета и да се изстреляте някъде в тъмната материя.

37

Анонимен

преди 15 години

E kakво трябваше да ме впечатли това?

36

Анонимен

преди 15 години

Браво Костов с теб сме!

35

Анонимен

преди 15 години

Предлагам прокураторатурата да се самосезира и да погне всички които подкрепят предишната престъпна власт с действия или думи! НИКАВА МИЛОСТ ЗА КОМУНИСТИТЕ! ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД! ТОВА СА ХОРА КОИТО КОСВЕНО И ПРЯКО ОБЕЗКЪРВИХА НАЦИЯТА НИ! БЕЗ МИЛОСТ! НИКАКВА!

34

Анонимен

преди 15 години

Всяко зло за добро, Командире. Като ви държат извън властта няма да се изцапате. А все трябва да остане и някоя дясна силица за следващия Парламент, нали? Иначе ще дойде тва дето беше досега.

33

някой

преди 15 години

Браво на Костов - НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК В БГ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И ЕСТЕСТВЕНО СТРАТЕГА НА ИЗРАСТВАНЕТО И ПОБЕДАТА НА БОЙКО !!!

32

bkp

преди 15 години

ikame si bai to6o!!!!!

31

Анонимен

преди 15 години

Ivane pomogni na Boiko i podredete Ikonomikata na nashata Rodina, shte ima saprotiva , no ne se boite , biite Komumagite , kolkoto i kogato da gi biete vse ima za kakvo!!! Obrashtaite se s uvajenie kam nashite dedi- da te glasuvat za BSP, no tova e tehnia ideal i nostalgia ne im se sardete, prosto im pokajete che BSP ne e tiahnata partia, a tia naistina ne e kak se jivee sas 100-150 leva????Razdvijete businesa po provinciata da ne letiat horata po Sofia ....Ivane prekrasno gi znaesh neshtata!!!

30

Анонимен

преди 15 години

Бозавия се отказа да четка мекерето си Мартинчо и да го прави министър. Но Мартинчо не се дава а поставя условия на Бойко. Бря че напорити за кокалче!

29

dr. Red

преди 15 години

Не си падам по мъже за разлика от теб! Ако пък толкова много се интересуваш вземи интервю от Еленка! Но едвали твоето IQ ще ти позволи това! Така че *** да се подготвяш за парада на гейовете - белким там ти излезе късмета! Но запомни едно, човек трябва да използва главата си за мислене, а не да насяда малкия си мозък!

28

Дано

преди 15 години

Бойко ни спаси!!!