3

преди 15 години

Защо ли всяко комунистическо управление завършва по един и същ начин? И защо ли пак се намират *** да гласуват за БКП? Ето това са въпросите !!!

2

Ванката

преди 15 години

И какво направихме като тръгнахме????Обещание и готово?Леле колко сме толерантни яяяяяяяяяяяяяяяя майната им на политиците НИКАКВА ПОЧИВКА.....каква почивка да си оправят бакийте и да си излизат в почивка!!!!!какво е това работно време къде са политиците?????ПРОТЕСТ какъв протест това е разходка до народното събрание и чухме едно обещание и толкова??????Дано тези който имат възможност да са останали да подкрепят зърнопроизводителите и природозащитниците,а и трябва да се подкрепят не само те ами лекари,полицай,пожарникари,учители и т.н те къде са ???писна ми само обещания и хубави думи!Ако се прави нещо да е веднага или в кратък период от време!!!ахххх как ме е яд сега сме 19-ти до 14-ти ще си почиват и ще се подхилкват доста от "онези" и после като дойдат уж ще се прави нещо и накрая ще си гледат кефа ,а ние пак на това "ДЕРЕДЖЕ" когато ще се прави нещо да го правим както трябва!!!!!!!след месец пак ще сме там(НС) дано този път да не е само добре имате еди-колко си време да го решите(проявяваме разбиране)и не само студентите да са там ,а и всички на който не им харесва какво се получава от "кретенията на управляващите" !!!!!!лека вечер на всички и да си почиваме като депутатите до 14-тиВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

1

преди 15 години

Не разбрахте ли,че така няма да се постигне нищо.Станишев се дъжи като че ли всичко е наред.Пука му за народа.Абсолютно безразличие.