196

УНИЖАВАМ русофили

преди 16 часа

бедняшката русофилска и3мет е БРУТАЛНО ПРЕВЗЕТА от САЩ! Телефоните и компютрите им са превзети с американски софуер и операционни системи! Ръцете им са превзети от САЩ и ги карат по цял ден да сърфират в американски браузари, интернет страници и социални мрежи! Нека освободим бедняшката русофилска и3мет от американското робство с по 1 куршум в главата. : )))))

195

Анонимен

преди 16 часа

Ако трябва да избирам между ПП,ДБ и Възраждане, гласувам за Възраждане.

194

Анонимен

преди 16 часа

187 За всички е ясно, че корупционната клика пачки и пудели, алабала ПП,ДБ, ще отиде на трето място. И то с купени гласове.

193

Анонимен

преди 16 часа

"Щото всички останали доста осезателно я усещаме" - Ще усещате я. Не може 45 години да ни управляват най-необразованите и да си живеят царски, пък искат и сега да си живеят така, като нямат никакви умения и знания. Сега времето е наше - на интелигенцията.

192

Анонимен

преди 16 часа

Никой не трябва да се коалира с Борисов и Пеевски. Факт!

191

Анонимен

преди 16 часа

Харесаха ли ви цените на горивата при Киро и Асен?

190

Мутри вън!

преди 16 часа

Мутрите ще тормозят държавата докато не паднат под 4% и не изпаднат от парламента. Дотогава избори след избори.

189

Анонимен

преди 16 часа

Коалиция с ПП не трябва да има, а Борисов може и да е премиер...

188

Милен

преди 16 часа

До АнонименКое му е уважаваното на Борисов? Той е лакей, който е готов на всичко за господарите. Пионка готова на всичко, което поискат. Мерси за такъв "уважаван" политик, предпочитам някой който отстоява националните ни интереси и не го харесват в Брюксел.

187

Реалист

преди 16 часа

За всички е ясно, че ГЕРБ и Бойко Борисов е най-лошия вариант за управление на България. Май само мутрата не се усеща

186

Анонимен

преди 16 часа

Тия ПП-ДБ ще тормозят държавата докато не паднат под 4% и не изпаднат. Дотогава избори през 3 месеца.

185

4

преди 16 часа

Пазарлъците вече започнаха!

184

Анонимен

преди 16 часа

Бойко Борисов ГЕРБ, е уважаван политик в Брюксел и не само. Урсула ЕК и Манфред ЕНП, вярват само на Борисов. Те дойдоха в България и лично го подкрепиха пред избори. С което никоя партия не може да се похвали. Концентрирането върху неговата личност от страна на вечните аматьори от ПП ДБ, означава само едно, страх. ПП,ДБ създадоха прецедент в световната политика, да поставят условие, с 39 депутати и то е, лидерът на най-голямата партия, първа няколко пъти, с голяма преднина, да не е премиер?!

183

Анонимен

преди 16 часа

Сега краварската диктатура усеща ли се от центаджиите? Щото всички останали доста осезателно я усещаме

182

Анонимен

преди 16 часа

Все тая, нито една политическа партия няма ясно виждане за управление, все популистки безмислени нещица, дето се търкат от 30г., но май и това вече изчезна, понеже се купуват гласовете :))

181

Здравко

преди 16 часа

До РеалистАбе ти нормален ли си ? През тези 12 години докато тиквата управлява пътувал ли си въобще в България и в чужбина за да видиш колко много сме затънали на дъното във всяко едно отношение ! Че си се писал и Реалист тук, що за наглост !

180

Анонимен

преди 16 часа

При социализма преди 1989 година се крадеше малко. След 1989 година при капитализма се краде много, като особено много откраднаха първо СДС, а после и ГЕРБ.

179

Анонимен

преди 16 часа

"Руската диктатура" изобщо не се усещаше" - Не се усещаше от партийците. Явно всичките русофили преди сте били партийци с големи облаги. Пазарували сте от Кореком, децата ви сте пращали да учат в Харвард, а вие сте яли черен хайвер в скъпите соц ресторанти. Питайте оцелелите от Белене дали не се усещаше руската диктатура.

178

OMG_Lucker

преди 16 часа

Добре е потенциалните избиратели на ППДБ да знаят това, което Василев е казал. ДА СЕ ЗНАЕ! Да няма после оправдания. Човек прави грешки, една грешка като я правиш за първи път е обяснимо и простимо. Като я направиш 2ри път обаче и трябва да се зададе въпроса доколко това е грешка и доколко е целенасочено действие.

177

Анонимен

преди 16 часа

Хаах, колко е жалък Кокорчо! Който не може да спре, да преяжда, после, друг му виновен, че се е напомпал като охраненшопар. Освен всичко друго, страх бере от Борисов. Той и корупционната секта ПП,ДБ, се страхуват само от Бойко Борисов. И има защо. Не им се ядат повече шамари, а и съд ги чака.