32

Анонимен

преди 5 часа

След разпада на ЕС всички ще се наредят на опашка за БРИКС.

31

Анонимен

преди 5 часа

При Тодор Живков при комонизма нямахме тоалетна хартия и банани а при демокрацията в ЕС и НАТО правим тапи и заведенията са пълни.

30

Анонимен

преди 5 часа

Успеновское направление. Така вече ще се нарича Угледарското направление, тъй като Угледар вече е освободен и руските бойци продължават напред. Очертава се напредък към Успеновка. Това е малко, но много важно от логистична гледна точка селище. В източните покрайнини на Антоновка се водят битки. В Катериновка руските бойци продължават да напредват. Засега под руски контрол е източната част на селото и част от центъра. Продължава разширяването на контролната зона около Водяное - към Богоявленка, Елизаветовка и Катериновка.

29

Изолация --> 0(ну

преди 5 часа

Путин не е изолиран от 2/3 от страните в света, с тенденция те да станат 3/4 или дори 4/5 от страните в света...... Е те толко е изолиран Путин

28

Анонимен

преди 5 часа

Зеленски как не се е довлякал и той там да иска пари и оръжие??

27

63,6% - 36,3%

преди 5 часа

Остават две седмици до президентските избори в САЩ - засега Тръмп води убедително пред Харис.

26

Цял свят е

преди 5 часа

свидетел на дипломатическа победа на Президента Путин на Форума на БРИКС.

25

Анонимен

преди 5 часа

Лично Копейкин се е активирал във форума с 20 поста

24

3

преди 5 часа

в защитата им започват да се появяват "тънки места". Следователно, заедно с нападението на Горняк и Селидово, по същество започна нападението на Курахово. Освен това за влизане в града се използват дачите в източните покрайнини на града. И според украински паравоенни източници, днес, преминавайки през този район, руснаците успяха да стигнат до покрайнините на самото Курахово и сега се опитват да се закрепят там. Ако успеят в плановете си и успят бързо да превземат значителна част от града, упоритото задържане на линията Богоявленка-Новоукраинск до голяма степен ще загуби смисъл за фашизоидните

23

Бивш

преди 5 часа

И аз преди бях русофил ама Гонзо като ми удари един какъв и се извиних и станах евроатлантик

22

2

преди 5 часа

Фашизоидните бандеровски мизерници използват германски танкове Leopard и нанасят масирани удари с FPV дронове. Руските бойци обаче не само отвръщат на удара, но и вървят напред. Изключително напредване е регистрирано югозападно от Островски и в района на Кураховски дачи (западно от Максимиляновка). Събитията на този участък от фронта се развиват бързо. Руското командване очевидно се опитва да притисне фашизоидните бандеровски мизерници след лятната кампания. Тоест, използва се фактът, че стратегическите резерви на фашизоидните бандеровски мизерници са изчерпани и в защитата им започват да се п

21

1

преди 5 часа

Кураховское направление. Северен участък. Щурмът на Горняк е в разгара си. Руските бойци освободиха почти цялата северна част на града и се приближиха до Горняк от изток. Сега основните сблъсъци се водят по-близо до центъра на селището. Щурмовите подразделения на руските въоръжени сили също продължават да атакуват мизернически позиции в Измайловка. Все още обаче няма новини за успехите на руските бойци от този край. В източните покрайнини на Кураховка вече се водят боеве. Южен участък. Продължава сложното настъпление на ВС на РФ от Островски и Максимиляновка в посока Курахово.

20

Не е

преди 5 часа

И това ако е "изолация"

19

2

преди 5 часа

На фашизоидните бандеровски мизерници не им остават много възможности: Отстъпление по шосе E50 към Покровск (не всеки ще бяга без заповед от командването). Брани Селидово до последния украинец. Капитулация (съобщава се, че фашизоидните бандеровски мизерници в Селидово са отхвърлили ултиматума на руските въоръжени сили да се предадат). И не остава много време за вземане на решение.

18

1

преди 5 часа

Селидовско направление. Руските армейски части щурмуват Селидово. През изминалото денонощие най-голямо е движението в източните покрайнини. Руските бойци също настъпват от север и се опитват да настъпят югозападно от Селидово, където се водят боевете в района на Вишневое.

17

Факт

преди 5 часа

Путин винаги побеждава,защото е държавник а не пионка на сащ.

16

Анонимен

преди 5 часа

Константиновско направление - късно вечерта пристигнаха страхотни новини от района на Часов Яр. Заслужава да се отбележи веднага, че досега те са потвърдени само от няколко източника. Руските въоръжени сили настъпиха на запад и югозапад от Калиновка, а също така овладяха микрорайоните Октябрьски и Нови в Часов Яр! Надяваме се днес да пристигне допълнително потвърждение на тази информация. Засега се съобщава, че пробивът е извършен от 98-*** гвардейска въздушнодесантна дивизия. Югоизточно от Часов Яр има постепенно настъпление на руските въоръжени сили към града.

15

Анонимен

преди 5 часа

Лиманско направление. Вчера беше съобщено за освобождаването на Новосадов. Този значителен напредък ще позволи на руските въоръжени сили да се приближат до прословутия Терни от север. Знаете, че щурмови отряди на руската армия неведнъж атакуваха позициите на фашизоидните бандеровски мизерници в Терни от изток, но всеки път тези атаки не завършваха по най-добрия начин за тях. Може би сега ще бъде възможно да се пробие защитата на мизерниците от север.

14

Анонимен

преди 5 часа

Купянско направление. Продължават насрещните боеве в района на Кругляковка и Колесниковка. През последните 24 часа няма информация за напредък на руските въоръжени сили в този район. Но има напредък на югоизток - северно и западно от Стелмаховка. Руските бойци превзеха важни височини и прогониха фашизоидните бандеровски мизерници почти до Лозовая.

13

2

преди 5 часа

Когато мизерниците изчерпят резервите си за ударни действия, контранастъплението на ВС на РФ в района на Курск ще бъде възобновено. Докато фашизоидните бандеровски мизерници се опитват да контраатакуват в района на Курск, доблестните бойци на руската армия пречупват гръбнака на мизерниците в останалата част от зоната на СВО. Очевидно от медийна гледна точка забавянето на признаването на провала на "Курската операция" е много по-важно за Зеленски.