18

Някой

преди 4 дни

Този има страшно про.ти.вна физиономия, моля ви се не му качвайте снимка когато пишете статия за него !!!

17

Sotir

преди 4 дни

Май не схващате, една от промените в Конституцията е че имаме работещ парламент , когато няма правителство. Няма никакво извинение да не се приемат законите, защо няма да се рзпределят 10 млрд, ащото просто няма да ги получим, айде да се размърдате стига популизъм и изборна реторика

16

Анонимен

преди 4 дни

Този наистана има сериозни ментални проблеми! Не разбрали до сега ,че колкото повече говори по - смешен и жалък става! Липсата на интелект ,качествено образование и голямо его се е олицвтворило в кирчо като по учебник! Той така си и останал : вече голямо дете със СОП!

15

СПОРЕД МЕН,

преди 4 дни

Радой Ралин- "Защо ли залата е глуха? Защото парен, каша духа. Хайде наш`те, яжте люти чушки, стига сте си правили оглушки!"

14

К1Д

преди 4 дни

Ленчето се събуди цъкна по един минус на всички.

13

Елена

преди 4 дни

А бе ти мало умен ли си бе? Защо не направихте това предложение до като управлявахте ,а сега искате да претупате работата ,както стана с промените в Конституцията Или това измислихте за да си върнете поне сто хиляди от електората пак с лъжи,интриги Пълни некадърници !Нищо няма да върнете гола вода сте

12

Анонимен

преди 4 дни

Технически погледнато, вие сте депутати в "оставка", т.е. не можете да приемате закони, от които ще зависи разпределението на цели 10 млд. Идеологически погледнато от страна на Брюксел, по-добре да ви убият, отколкото да ви дадат 10 млд, че да се възстановявате. Ще намерят други, ако искат да им се свърши работата както трябва.

11

Анонимен

преди 4 дни

какво стана с дженДърменското писмо пратиха ли го "джентълмена" от зайчарника?

10

Анонимен

преди 4 дни

Кики Парапетков иска да открадне още малко преди да си ходи в Канада.

9

Баце

преди 4 дни

Е в ступор.Хем му се краде от тези 10 милиарда,хем го е страх от антикорупционните закони.

8

Защо

преди 4 дни

Киро като пиявица се е захвана с тези 3 закона и то преди избори. А оставете всичко след изборите. Ставате доста съмнителни, а не предлагате програма.

7

Ильо Минатов

преди 4 дни

Имам чуството, че за 4 години се върнахме 25 години на зад като икономика и развитие.

6

анонимен

преди 4 дни

Киро надмина себе си. Пусна 10 милиарда лъжи. Как му ражда главата такава огромна лъжа. Киро, намали от краставицата защото нали знаеш вица.

5

Анонимен

преди 4 дни

Абе, скрийте се вече! Днес окупирахте всички възможни медии и само едно и също повтаряте - 10 млрд, та 10 млрд. А те са всъщност около 700млн по втория транш. Пак лъжете!!!

4

Един пробит мост

преди 4 дни

Тия пак стария рефрен за 10 милярда запяха .От 4 години все едни 10 милярда се говорят на година дето се крадяли от герб. Досега никой не ги е видел даже обратното нема и за крадене теглим по милярд дълг на месец от 4 години. То така и Володя Стоянов може да упрвлява.

3

Анонимен

преди 4 дни

Стига вече стари муцуни. Величие - Ивелин Михайлов. Влиза с 10 процента сега. Вътре показва действия, хората ще видят. И на другите избори 40 депутата. Другите ги видяхме, навеждане и разруха. Стига.

2

Анонимен

преди 4 дни

Кирчо, много ми е кеф да те гледам как се гърчиш и се превръщаш в политически труп.

1

Да Им Го Кажа

преди 4 дни

на Чист - Канадски - Ноу Дийл!