39

Хайде!

преди 2 седмици

Хайде да си говорим за успехите на ВСУ в Курска област.

38

Рендето

преди 2 седмици

Ако Путин отделяше толкова внимание на СВО-то, колкото на спорта и икономическите форуми (поредният предстои до ден -два), СТРАННАТА Военна Операция щеше да е свършила!!!! ПС. Това е мнението на мнозинството в Русия. Източник??? Руските форуми.

37

Анонимен

преди 2 седмици

...Върнаха ли вече Крим... Сирски не чул добре по телефона и върнал Куск вместо Крим. И както му е заглънало ухото, като нищо следващия път да върне Кремъл вместо Крим.

36

Пръц

преди 2 седмици

А бе, ако НАТО загуби войната, кой ще плаща стотиците милиарди дългове на държавата Украйна? Какво ще стане с парите на кредиторите които дадоха заемите на държавата Украйна? Или НАТО няма да загуби? Нали? Или?

35

Анонимен

преди 2 седмици

Дмитрий Медведев пояснява, че според официални данни общата стойност на полезни изкопаеми в Украйна се оценява на почти 14,8 трилиона долара. Половината от цялото минерално богатство на страната от 7,3 трилиона долара обаче се намира в недрата на завзетите вече от Русия Луганска и Донецка народна република.

34

Анонимен

преди 2 седмици

"Това означава, че почти половината от националното богатство на бивша Украйна е Донбас! Допълнотелно ресурсите на Крим, Запорожска и Херсонска област, които се върнаха към Русия, се оценяват на още 821 млрд. долара. Всичко това е почти 63% от залежите на въглища в Украйна, 42% от залежите на метали и 33% от залежите на рядкоземни и други важни суровини включително литий.

33

Анонимен

преди 2 седмици

И като напълни коментарите с реакционерски фрази кво постигна? Няколко цента от нпо за коментар. Другите били джуджета, ти да видиш.

32

Анонимен

преди 2 седмици

Медведев уточнява, че западната част на Украйна е в пъти по-бедна на природни изкопаеми на стойност едва от 723 млрд. долара, което не надвишава общо 5% от всички залежи. "Затова загубеното от неонацисткия режим трябва да бъде върнато с всички средства! Животът на обикновените украинци няма значение. Това е целият циничен интерес на зелените трупни мухи от англосаксонския свят".

31

Анонимен

преди 2 седмици

Какво ни занимават с мнението на италиански джендери в обкръжението на Путин.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Пред свободния мъж, защитаващ близките и дома си, всички джудисти и агенти на кгб са равни. В сравнение с бункерния плъх, Зеленски е Мастър Джедай.

29

Харесвам Путин

преди 2 седмици

Мен ме кефи факта че е гей

28

Здравейте

преди 2 седмици

Здравейте, хайде да вярваме в стратегическия успех на широкомащабната трансгранична офанзива.

27

ДЖУДИСТ-ДЖИХАДИСТ

преди 2 седмици

ВОЮВА СРЕЩУ ХРИСТИЯНСКИЯ ЗАПАД.... ПУТИН И НЕГОВИЯ ПОДЧИНЕН КГБ ПАТРИАРХ СА ИСЛЯМИСТИ - ИСКАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ПРИЕМЕ АЗИАТСКИЯ ИСЛЯМ...

26

Анонимен

преди 2 седмици

Евала на Джуджето. Руското джудже е най-голямото джудже.

25

Анонимен

преди 2 седмици

21 нищо не е извъртял, в момента на своя територия Путин разполага с всичката войска и може да прави с бандерите и натовците каквото си иска без нуждата да вика или събира някой допълнително. А геополитически се видя че всички онези които ходиха по "мирни конференции" са просто подкупни марионетки. Това го виждат и други военни и хора с пари и никой вече няма да им вярва. А ти вземеш да мислиш вместо да пляскаш реакционерски фрази от по ред два че приличаш жена с истерия.

24

Анонимен

преди 2 седмици

26ти, къде 'одиш бе??? От известно време не съм те срещал да питаш за контранастъплението и се уплаших да не ти се е случило нещо. Болен ли беше, къде се изгуби?

23

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

22

Анонимен

преди 2 седмици

"Запитан в интервю от американския филмов режисьор Оливър Стоун дали би бил щастлив да си вземе душ до гей мъж след тренировка, Путин отговори: "Предпочитам да не го правя. Защо да го провокирате? Но знаете ли, аз съм майстор по джудо." Този пасаж ме свали от коня. :)))

21

Анонимен

преди 2 седмици

Голям джидист, голям агент, а пък един клоун го направи да си приказва сам.

20

Копейко

преди 2 седмици

Милото ми Путинче! Как да не го обичаш?