16

Анонимен

преди 1 месец

"A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?" ----- Когато бойните действия се принесат в Тулска или Московска област още ли ще продължаваш да задаваш същия въпрос, tъпак,! Докато се правиш на оригинален загиват хора и от двете страни. Кой дава гаранция, че след като се оsраха в Курска област, Гостомел, Херсон и така нататък, няма да оцапат гащите и по-нататък? Ще успокоиш хората, които бягат от Белогородска област с този въпрос ли?

15

Анонимен

преди 1 месец

Не им ли омръзна на укрите да ги бият като тъпани??!!Не разбраха ли че и марсианците да им пратят оръжие пак не могат да победят Раша

14

Анонимен

преди 1 месец

Днес всичко, което се случва в Курска област, прилича на сафари. Няма спасение за ВСУ. Населението активно издава скривалищата им и местата на струпване в онези места, където има поне някаква връзка.

13

Анонимен

преди 1 месец

Курск е вече Украйна, това са новите реалности по-добре свиквайте ;)

12

Анонимен

преди 1 месец

Има някои приблизителни показатели, че до 150 терористи се ликвидират от специалните сили на ден. Горите се зачистват предимно през нощта, както от хора, така и от дронове. ВСУ също започнаха често да слизат от техниката и да навлизат в гористи местности и дерета, опитвайки се да се скрият. Техниката се изоставя. Няма смисъл да се крият по къщите, местните веднага звънят на 112 и на мястото пристигат ловци.

11

Анонимен

преди 1 месец

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят и да си върнат Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

10

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.

9

Анонимен

преди 1 месец

А кво става сега, на Русия ли ще помагаме да изгони агресора, хахахаха, Г7 кога ще се събира да се определи какви оръжия ще се пращат на Русия да изгони агресора, и какви санкции ще се наложат на укрия, хахахаха, нали така помагаме ние демократите да защитаваме нападнати държави от агресори, хахахаха. Кви ша ги дървят сега евроатлантиците, хахахаха.

8

Анонимен

преди 1 месец

Путлериста даде страхотна възможност на Европата да се измъкне, просто казва укрите са същите агресори като Русия и няма да им помагаме повече, махаме всички санкции и спираме всяква помощ, оправяйте се сами както си искате.

7

Анонимен

преди 1 месец

Всички блогъри донасят, че край селата Озерки и Гири останалите без храна и патрони укропитеци са се разбягали, тоест целия Южен фронт на тази НАТОвска агресия се е сринал позорно. Навсякъде видеа с изоставените машини на агресора, а руснаците са влезли чак в Сумска област на НАТО. Резила на агресора е тотален, за разлика от Наполеон и Хитлер НАТО започва да капитулира на руска земя на 5-тия ден хахахаха

6

Анонимен

преди 1 месец

КЪДЕ СКРИХА КЪСИЯ!? ОТ ДЕН НА ДЕН СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ.

5

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

4

Анонимен

преди 1 месец

Русия е жертва на украинска агресия трябва да помагаме с каквото имаме.

3

Анонимен

преди 1 месец

В отчаяние

2

Анонимен

преди 1 месец

Сега по евроатлантическата логика трябва да подарим каквото имеме на Русия и руснаци да живеят в хотели за наша сметка с години. Както да плащаме дълговете на Русия и т.н.

1

Анонимен

преди 1 месец

Знаех си аз японците да се подготвят да ги посрещнат. Както сте се засилилили нямате спирка в писането.