11

Как

преди 1 месец

Не познавам нито един който след емиграция в УСА да е щастлив.Или постоянно мрънкат колко е зле или осезаемо се усеща,че психически не е добре...въпреки понаправените пари и някаква професионална реализация.

10

Хемус

преди 1 месец

Нищо им нямаше на 90-те години!Малко сиви,ама хората все още си бяха свестни!И аз обикалях 20 години Европа,но не си смених името и родината,малко от самосъзнание и уважение,към онези идеаристи,които са дали кръв и кости за България

9

Анонимен

преди 1 месец

Джени Хокънбърг - голяма българка.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ню Йорк се превърна в абсолютна дупка .Престъпност ,мръсотия ,скъпотия ,градът е залят с бездомници и наркомани.Астрономически цени.Много по добре е в панелката в София.

7

Alex

преди 1 месец

Да се изнесеш и да работиш по шаблона е много по-лесно, отколкото да се гърбиш тук.

6

Анонимен

преди 1 месец

Така беше 90-те години. От 10, 8 искаха да избягат. Навън бяха лесните пари, за сметка на душата и живота ти.

5

Анонимен

преди 1 месец

Тази история някак си ми се струва все едно е писана от иЗкуствен интелект за пълнеж. Общи приказки и сложено едно име за цвят. Тук там май не се вързва някои факти-време на раждане и заминаване. Как е влязла в колежа и кой е платил пак не става ясно. Така че поредната новина с нулево съдържание,но отчитаща бройка. Като предната велика новина някаква как открила,че си пада по близнаето. Кой го интересува това? Държавата гори ние с чуждите лесбеси се занимаваме

4

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Борсите като са сринат и дамата остане без доларчета , без пенсия ще иска да се прибере за да не е в безредиците , тогава ще реве и ще каже спасявайте *** иде апокалипсиса след 2025г. Но на българската граница ще срещне единствено усмивката на наказателните взводове , които ще вземат дрехите,от куфара и сака и за по нуждаещи се, а нея ще изпратят обратно в сащ , или ще се прицелят в нея без да пропуснат.

3

Анонимен

преди 1 месец

Джени е точно българско име да, колко ви е платила Йорданка за рекламата?

2

Лудото Кики

преди 1 месец

Горката жена! Не е наред у главата.

1

Почти

преди 1 месец

Бла-бла-бла...