26

А ПУТИН КАКВО КАЗВА?

преди 1 месец

ЧЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е СЪРБИН...????

25

хе хе хе

преди 1 месец

Хе хе, умрял е някой за педерастическото ви ЕСе.

24

Анонимен

преди 1 месец

Ще стана така както Македония иска, защото так искат и САЩ, а българите отново ще издyxaт cyпата.

23

Анонимен

преди 1 месец

Този, ако продължава да русофилства никога няма да види ЕС.

22

КАКВО ЩЕ СТАНЕ...??

преди 1 месец

НИЩО СТРАШНО.... С АНГЛИЯ КАКВО СТАНА, КАТО ПАКИСТАНЕЦ ИМ БЕШЕ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ...?.... АМА ТОЗИ Е РУZКИ ШПИОНИН И САМО НАГНЕТЯВА ОБСТАНОВКАТА НА БАЛКАНИТЕ В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ И ПУТИН....

21

Анонимен

преди 1 месец

"На този етап оценявам, че от тяхна страна в момента няма енергия за диалог и отпушването на този процес"....................Мицка, на този етап всички чакат вас да впишете българите в конституцията за да "отпушите този процес". Не знам вие какви диалози чакате.

20

Анонимен

преди 1 месец

Що си не прибереш сръбските *** Боже!

19

Анонимен

преди 1 месец

"Мицкоски: Какво ще стане, ако България поиска да приемем, че Гоце Делчев е българин?"------------------Ще научите исторически факт.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тоя да се върне в първи клас да учи история.

17

Истина

преди 1 месец

И аз не разбирам защо трябва да са вписани Българите в Западна България, там ако не си албанец, сърбин, грък то най-вероятно 99% си българин живеещ в западна България или казано по друг начин северна Македония.. просто дупедатите ни не струва и се вижда колко са необразовани!

16

Фют

преди 1 месец

Гоце Делчев е Българин, роден в Кукуш, който е бил в България до 1912 година, когато Пиринска, Вардарска и Егейска Македония се освобождават от турско робство. След това Кукуш остава в Гърция. Гоце Делчев винаги се е определял като българин и винаги е бил такъв.

15

Анонимен

преди 1 месец

Тия сърбокомунисти от РСМ, еничари на собствения си български род са изпаднали в истинска шизофрения, президента им каза че Гоце Делчев е българин, всички в РСМ знаят че техните предци са се определяли като българи, всички създатели на ТМОРО и ВМРО, Татарчев, Груев всички се определяли като българи, има безброй документи за това. Тия хора в РСМ живеят в пълна лъжа, съжалявам ги.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 8 ти пък откъде знаеш,че не е турчин.

13

България над всичко

преди 1 месец

България зор няма.. проблемът си е на измислена Северна Македония.. като не са готови.. да се обадят като са!!слабо ни вълнува това 30-годишно подобие на държавица дали ще го има или не

12

Аман

преди 1 месец

Ама от тези хора. Толкова ли не може д ами теглим чертата и да приключим комуникацията с тях. Това не са адекватно мислещи хора. Държат се като облъчени сектанти. Искат само техните условия да се изпълняват и на рях да им е Ок. Държат се същот олкова нагло като укр. Само че нито имаме силата нито възможността да им натрием носа подобаващо а няма и смисъл. Но за тях дори да ги вкараме в 9та глуха ше е предостатъчно. Гала че трябва да отнемем всички л.карти,да закрием посолството,да спрем помощите

11

ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ..

преди 1 месец

ВЪЗРАЖДАНЕ И ИТН ИСКАТ РЕФЕРЕНДУМ - НАРОДА ДА КАЖЕЛ КАКЪВ Е ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ......ХАХАХАХАХ

10

Анонимен

преди 1 месец

Трагедия , гърците ви не дават Сашето Македонски , българите искаме да ви " вземем " Гоцето , а вие нема за какво да се хванете , ни език , ни писменост , ни история , нищо , пълна измислица . Ами такива сте бе , такива са фактите , вие искате това , с крадене не става държава . Но не се коркайте много , понеже пък ние сме големи умници , скоро ще загубим нашата и тогава събирайте какво ви трябва от нея .

9

Анонимен

преди 1 месец

Гоце Делчев се е самоопределил за българин.

8

Нане

преди 1 месец

А мицкоски и муцунски от ква народност са...===]]]

7

Анонимен

преди 1 месец

Възпитан човек, ама той и Радев явно от възпитание е говорил с него, щото можеше и на кисела краставица да го накълца. Е, за предпочитане е учтивия тон, макар и лицемерен. А иначе, самият Гоце Делчев се определя като българин, та какво иска Мицкоски, не е много ясно.