13

Не Путин

преди 2 месеца

Военните взеха властта в Москва, цялото ръководство на отбраната е сменено, част в затвора. Путин е като Горбачов, Елцин и другите проамерикански политици с индиански манталитет. Преговори няма да има - само капитулация. Москва започна да играе грубо. Почти като Ким Чен Ун. С едно просто правило - бий за да те уважават. Жалко за избитите и осакатени милион млади украинци и руснаци.

12

FMC

преди 2 месеца

САЩ ще се съгласят на мир, едва когато всички Ф16 бъдат унищожени в Украйна. Съмнява ме да искат да се изложат и с новите F35. Така, че чакаме крака на Ф16 и няколко френски батальона с дървени костюми, за да има мир.

11

Анонимен

преди 2 месеца

А как върви руският наступ към Вовчанск? Мърдат, ли още в Агрегатният завод?

10

...

преди 2 месеца

Всички вярваме на The Sun !

9

Анонимен

преди 2 месеца

Хубав ден!

8

Анонимен

преди 2 месеца

"готов да сподели суверенитета над Крим" - абсолютна глупотевина.

7

Наблюдател

преди 2 месеца

Путин се отказвал от част от Крим ??? Като пишат глупости, сами вярват ли си? Докато съществува Путин, това значи само едно...вечна война!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ти отново ужасно закъсня. Снощи Кремъл съобщи: Западът отхвърли руския план за изход от украинския конфликт. Отказът на колективния запад е недалновидно решение, каза Песков.

5

Унрайна е независима

преди 2 месеца

Така твърди Зеленски. Защо тогава Вашингтон и Москва водят преговори за мир? Украйна е като България - източноиндианска колония на Щатите.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Водещия украински журналист Дмитрий Гордън, тъй наречения Яйцето, пише в канала си какви ли не глупости, вие като последните балъци сте решили да ги публикувате. Русия не се отказва от нищо, и както каза Путин, ако още дремете ще си вземем и други територии.

3

смеехххх

преди 2 месеца

Късия видя дебелия Иначе много се фалеше

2

Анонимен

преди 2 месеца

Страхотно би било ако войната спре. Не вярвам обаче Путин да предлага такива условия, при положение, че ги мачкат по целия фронт и няма изгледи за друго. Ще си разделят Крим, и ще им върнат Запорожение на базата на каква логика ?

1

Хи хи до 1

преди 2 месеца

Ама виж как джуджа бие урките че чак цяла Европа реве !