34

Анонимен

преди 3 седмици

Не е забранено.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Днес руско знаме. Утре копейка. Вдругиден варненска народна република и зелени човечета. Така работи руската империя.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Забелязал съм, че руснаците си живеят на затворени групи и избягват контактите с българи.

31

Анонимен

преди 3 седмици

До Да ви кажа Бегат от бг в Сърбия.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Откак нашите продажници им забиват нож в гърба при всяка възможност вече едва ли ни считат за братя

29

Анонимен

преди 3 седмици

Дей, дей ещо така ве кАпейки, нали при путинарко е рая? Кво дирят тия колхозници в най бедната страна от ЕС? Що ни една кАпейка не замина за рая в пРосията ами колхозниците драпат за най бедната страна в ЕС и в прогнилия Запад?

28

Да ви кажа

преди 3 седмици

Руснаците вече продават, защото са се махнали от руския мир и Путин и са избрали 'гейропа'. А продават, защото са по-наясно от нас, че руския мир и Путин идват насам. Изнасянето им от България е лош знак.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Аз предпочитам руснаци да са ми комшии отколкото някакви талибани дошли от незнам къде си и говорещи някакъв неразбираем език...

26

Анонимен

преди 3 седмици

Стигате лъга хората едно време руснаците ни уважаваха повече от самите Руснаци, българина взимаше 400-900рубли на месец руснака 180 рубли в Русия преди 1990.в западна Европа като те питат от къде си като кажеш Българин бягат от теб. Нас Мразят защото сме били Русофили. Ами Румънците защо ги мразят? Западняка уважава цветните . А нас където и да идеш се сблъскваш със Расизъм в ЕС дали на работа, дали в медицината,полицията, общински чиновници, жилище да търсиш под наем 80%Расизъм.

25

123

преди 3 седмици

България е Русия! На всяка къща трябва да се вее руското знаме! Българите обичат само руснаците! Колкото и да се опитват американците да лъжат, нито един българин не е отишъл в Америка или на запад! всичките са отишли да живеят и се трудят в Русия! Само там има живот! Въпрос на време е всички българи да се преселят в Русия!

24

Анонимен

преди 3 седмици

Няма как да запушите устата на хората, въпреки дирижираното от САЩ информационно затъмнение в дирижираните и платени от тях български "медии".

23

Бръмбар

преди 3 седмици

Аз всички Руснаци които познавам говорят Български или се учат. И то доста бързо. За разлика от тях 1 англичанин или холандец измежду 10 които познавам, не говори. Даже не се и мъчи. Стига лъгахте нагло хората.

22

Анонимен

преди 3 седмици

наскоро Вучич ходи в Ню Йорк и точно за знамена говореше, как отново щяло там да се вее сръбското знаме, ето сега и медиите, вижте ги българите, приехте ги в НАТО и ЕС а те веят руски знамена

21

баба мара

преди 3 седмици

а в чикаго пред къщите се веят полски и ам баираци нека има разнообразие

20

Тенгри кан

преди 3 седмици

Руснака никога няма да научи български, защото в Москва му говорят, че България е руска колония и тук всеки знае руски;))) Това не е така вече, особено от 80-сетарските набори нататък;))) Аз мога например да го разбирам руския, да го говора, що годе, *** на руски пиша и говора само в интернет, за да им кажа, че българите не са славяни, нито траки, нито некви по-особени тюрки, а просто българи (независимо езика, който говорат) и са тенгрияни, а не православни гърци;)))

19

Анонимен

преди 3 седмици

Това е истина и е срам за България. Скоро руснаците ще ни превземат тотално, а някои се чудят защо има толкова проруски партии в парламента и защо не ни приемали в Шенген и еврозоната...

18

леко извън темата2

преди 3 седмици

с настоящата инфлация! Разбира се при дефлация да си остават непроменени :) Иначе както е тръгнало след някоя и друго година можем да станем достъпни за бедняци, а мисля че никой от нас не иска това!

17

ЛЕГИТИМНА ЦЕЛ...

преди 3 седмици

НЕКА СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ,.. НАТО И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ

16

леко извън темата

преди 3 седмици

искам да се изкажа относно това: "От 2013 година чужденци, инвестирали минимум един милион лева или 500 хиляди евро в България , могат да получат разрешение за постоянно пребиваване, след това гражданство, без да преминават през по-сложните етапи на класическата процедура." - трябва тези суми да бъдат периодично актуализирани с

15

Путинофилите вън

преди 3 седмици

Голяма част от тези никога не научават български и нагло ти говорят на руски