43

Анонимен

преди 1 месец

Е що ги търсят в Украйна тия доброволци, да ги търсят в България - хе Ивайло Мирвеч, оня рошавия господин от НС дето не бил пиян, също така г-н Пеевски, па дет се вика и г-н Борисов е готов да се включи в името на евроатлантическите ни ценности!

42

Шефрет

преди 1 месец

Борката с гнездото на главата и ония въздухар Блинкен да му направят материал. Нали те го подкокоросаха ,а наркозависимите са лековерни и лесно ги манипулират.

41

Анонимен

преди 1 месец

НАЦО няма ли да праща "отпускари"? Нали оня дребния *** се пънеше, други атлантици също. Къде са им контингентите, че Зеле трябва да лови хора по мазета и тавани? Големи пръцели излязоха това НАЦО.

40

Анонимен

преди 1 месец

Защо използват евфемизъм? Проваленият избор за Президент трябваше да отговори на въпроса за продължаване войната с Русия. Нелегитимен Президент не може да прави тотална мобилизация!

39

НСИ

преди 1 месец

Трябва да се направи ексел таблица на всички от фейса с украински знаменца. След края на войната да ги преброим колко са фурнаджийските лопати , бояджиите и доносниците. Нужна е подобна статистика. Не може да им се размине ежедневната пропаганда просто така.

38

Ром'с

преди 1 месец

Във Лвов при повикателна са се явили само 2% във "военното" ! А пък в Киев Сега Като видя мъже с военна форма ,то започват да ги гледат накривл или бягат от тях,а преди всички подхождаха към тях и им благодаряха ,че воюват "Комендите" които ловят мъже в Киев ходят цивилни и една жена с тях...влизат в метро то и блокират один-два отсека от вагона и жената с един мъж "ловят" нежелаещите да воюват за Байден и Бобито Джонсън .В Одеса при една такваз акция в ресторант става масов бой между ...

37

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да си абсолютен бунак,за да се навреш в тая месомелачка защитавайки най вече чужди(говедарсkи)интереси!Патосът и патриотизма който имаха някаква част от украинското общество отдавна вече гние по полята украински,хората в Украйна вече масово прогледнаха какво се крие зад всичко това!

36

ИВАН

преди 1 месец

До АнонименТУК АКО МЕ МОБИЛИЗИРАТ, САМО ЩЕ ИЗЧАКАМ ДА МИ ДАДАТ ОРЪЖИЕ! ЗА КОЙ ДА СЕ БИЯ? ЗА ВИНЕТУ? ЗА УРСУЛА? ЗА ТОЗИ С ДЕМЕНЦИЯТА?

35

Лудото Ленче

преди 1 месец

Крайно време е украинците да се вдигнат и да провесят клоуна наркоман Зеленски от президенството !!!

34

Анонимен

преди 1 месец

Айде и всички в БГ подкрепящи войната сложили знамената на украна , да се запишат !

33

Ужас

преди 1 месец

В Украйна ловят мъжете по улици,заведения и пр.и полу обучени ги пращат да умират на фронта.

32

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно Мирчев, Пеевски, Денков, Атанасов и Иванов са се записали доброволци...пожелавам им кратък и мъчителен живот!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

30 000??? На месец или на седмица?

30

Анонимен

преди 1 месец

Абе що са му нови 500 хиляди абдали на наркозависимото,нали уж жертвите са по малко от 30 хиляди?

29

Анонимен

преди 1 месец

Който не си опича акъла на време го пращат на фронта . Там да му го опекат. В кланницата.

28

Анонимен

преди 1 месец

То има ли работа и неразрушени жилища в Украйна? та тръгнал да плаши хората , които не искат да угаждат на америка. А и скоро Украйна ще бъде част от Русия, така че тия закони няма да важат

27

БАНко

преди 1 месец

ЗЪБИТЕ НА ФАШИСТКИЯ РЕЖИМ НА ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!!

26

Анонимен

преди 1 месец

Те затова там започнаха да се дегизират на жени, някои сменят и пола. И напълно логично, по-добре жива жена отколкото мъртъв герой за печалбите на американските капиталисти и местния диктатор.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ти тея дето ги гледаш те са Хазаройдни Украйнци крадци затова тях не ги мобилизират.

24

Анонимен

преди 1 месец

Имам чувството , че тия заловените на улицата ги пускат директно не обучени само , за да изразходват на руснаците амунициите. Нон сенс , ама те са си виновни, който е останал там значи подкрепя режима на Зеленски. От началото на войната имаха много време да напуснат продадената Украйна.