54

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да удари Калининград. После Беларус. Нама какво да ги бавят. русия немиже да им помогне сега.

53

Анонимен

преди 1 месец

А на практика , как е ?Войниците на НАТО , са ''уШ'' там , за да ''обучават'' украински войници ... Добре де , ама то няма вече украински войници , свършиха се , КОГО ЩЕ ''ОБУЧАВАТ'' ?

52

Анонимен

преди 1 месец

Айде фашагите дадоха на заден.Обаче дали Русия ще приеме даването на оръжия за намеса във войната го решава Русия,без значение как увъртат.

51

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на СИВ и Варшавския договор, НАТО стана излишно.

50

Чакам отговор!

преди 1 месец

Добре че сме в НАТО, защото ако утре излезем и Турция, и Гърция, и Сърбия, и Македония, а може би и Румъния ще си поделят България за има-няма 24 часа. Кой ще ги спре? Вие русофилите ли? Или може би Русия? хахаха Ми те руснаците с една Украйна още не могат да се справят (ОК, Украйна + помощта на НАТО), та ще тръгнат да спасяват България от съседите. Защо да го правят и как по-точно да го направят? Да, НАТО пази най-вече интереса на САЩ, но в случая за нас това със сигурност е най-малкото зло.

49

f

преди 1 месец

До Анонимен 42 Извинявайте, но живеете в някаква паралелна реалност.Последните три години показаха, че ролята на Западът и НАТО сериозно се разклати. Санкциите могат да се заобикалят. Турците от друга старана, играят и в двата лагера, даже бих казал, повече на страната на глобалният Юг. Султанът, е в позиция да " кешира" много и ако в дадент момент дИмократитИ, решат да ни прекарат, ще го направят с удоволствие, баз значение, дали сме в НАТО или не. Решението е, европейска сигурсност, не НАТО

48

Анонимен

преди 1 месец

"НАТО-то ще те нареже на резънчета , ще те притопли на скара , ще ти сложи подправки и майонеза и ще се сложи в устата на Турция , ако се стигне дотам , защото Турция им е важна , ь те се ръководят единствено от това" - До този момент не се е стигнало, а ако излезем от НАТО ИМЕННО защото Турция им е важна, ще им кажат "ами вземете си България, какво чакате" и тогава? Ти ли ще ги спреш?

47

Анонимен

преди 1 месец

Така е нато е терористична организация обслужваща интересите на Хазарската мафия управляваща Сащ

46

Хелоу

преди 1 месец

Да бе налива оръжия, наемници, 400 сателита следят и определят цели в Русия които се удрят от западни оръжия, често управлявани от западни войници ама не е част от войната. Плувай плувай не е рибка.

45

Анонимен

преди 1 месец

Как да не е вие за диоти ли ни имате?

44

Анонимен

преди 1 месец

Чакам антинатовските коментатори да ми обяснят ако утре излезем от НАТО, което е желанието им, кой ще спре съседите ни да си разделят България. Ако нямате адекватни предложения, значи целта ви е България да изчезне и да се подели между останалите балкански държави. ЧАКАМ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ВИ!!!

43

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Пич , НАТО-то ще те нареже на резънчета , ще те притопли на скара , ще ти сложи подправки и майонеза и ще се сложи в устата на Турция , ако се стигне дотам , защото Турция им е важна , ь те се ръководят единствено от това . Към момента само те е подготвило от към разопаковане , военно , съпротивително и чака да ти удари ножа .

42

Анонимен

преди 1 месец

До 40 трябва да бъдеш съден за дезинформация и неверни твърдения целящи да създават хаос в обществото. Нвмаш никякви доказателства, че НАТО е замесено в каквотои и да било. Към днешна дата НАТО няма войници в Украйна, нито е обявило война на някой. Такива като теб по затворите с бодра крачка.

41

Русия към НАТО

преди 1 месец

РЕЦИПРОЧНО....Ще дадем на хуситите и палестинците ракети с ядрени бойни глави.Те са в пълното си право на самоотбрана и международното законодателство позволява поразяването на военни цели в САЩ и Израел....а защо не и по Европа....

40

нн

преди 1 месец

Аде, бе? На кого ги говориш, че НАТО не са в Украйна. НАТО отиде на границите на Русия, а се прави на умруела лисица. САЩ, да се разбира НАТО, прелапаха цяла източна Европа барабар с републики от бившия СССР и сега говорят глупости, истина е че САЩ са печелившите в конфликта, а Русия е губещата. Дори и да спре войната САЩ вече са в цяла Евдропа и с нищо не можеш ги изгони.

39

анонимен келеш

преди 1 месец

Великата Съветска Червена армия е пълен ташкент:):):)2 години и половина,маса трупове и пак наникъде:):):)Едно село го превземат 10 пъти за един месец с цената на хиляди жертви:):):)

38

Този

преди 1 месец

колкото и да бръщолевят тъпотии, по пътят който са поели, т.е. ние сме поели, въпросът, е не дали, а кого точно ще е този конфликт. В интерес на истината, Путин, знаейки че допусна грешка с нахлуването в Украйна, се въздържа от ескалация, независимо от цялата подкрепа, да не кажа участие на НАТО в конфилкта. Вероятно и удари в тила на Русия, няма да го накарат, да посегне към другите бомби. Въпросът, е колко обаче ще са тежки тези удари....

37

Анонимен

преди 1 месец

"Добре че сме в НАТО, защото ако утре излезем..." - Първият с минусчето на коментара ми по-долу хахаха Добре де, обясни кой и как ще ни предпази от Турция с неоосманската й политика, а и останалите ни съседи, ако утре излезем от НАТО? Хайде, чакам предложения... Кое според теб спира Ердоган да влезе в България? Ами НАТО естествено.

36

Анонимен

преди 1 месец

Естествено че не е. По тази логика Иран и Северна Корея част ли са от войната ? Всеки си купува оръжие и се спасява както можем. Участие на НАТО означава самите войски на НАТО да влязат във войната територия и да се бият с техни войници. На всеки вече му е ясно че тази пропаганда идва от монголите от2 г. Очудвам се че има толкова ограничени хора , като нашия зелен чорап който се хваща . Отишъл при комунисти на Унгария.. докато нормалните хора са се събрали да мислят , защитата на ЕС. Клоун

35

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е част от войната още от 2014 когато организира преврат в Киев. Колко трябва да си кух за да забравиш фактите. Освен това НАТО призна, че Минските споразумения са били само за да се даде време на Украйна да се въоръжи (признато от Меркел и Оланд). Освен това НАТО се намеси и провали мирните преговори в Истанбул пролетта на 2022. Въобще да се говори, че НАТО не е пряко замесено е пълен фактологически абсурд!