94

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да трая нашите руски ***! Сега националните ни герои не били добре образовани, затова били патриоти! Кой е образован, Иванчо Хаджипенчович ли? Това е шизофрения преклонението пред Русия, още повече че лидерите им го правят поради зависимости финансови, а не от сърце! А то трябва затова и да си природно ***!

93

Анонимен

преди 1 месец

Украйна свободно направи избора си. Живеем в свят на правила и Украйна трябва да ги спазва - Украйна не може да бъде в НАТО - такива са правилата! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия. Русия многократно им обясни правилата - не може да сте в НАТО, такива са правилата! Не искат да ги спазват? Ами тогава моля - имат право на избор, така са избрали, да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

92

Анонимен

преди 1 месец

Да идва Тръмп и да се приключва с недоимперията Расиа. Рептилът Джо Байдън трета година не разрешава Украйна да удря по блатната територия на рептилоидът Вова.

91

СМЕХ....

преди 1 месец

....ти , като си толкова ербап и защитник на Путин, що не ходиш да въвеждаш ред в Украйна..ХАХАХАААА....нали си социалист...?!!

90

Пак копи/пейст?

преди 1 месец

До ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА: Писах ти веднъж вече да обясниш какво ще стане ако дядо Байдън наистина ще спечели изборите. И ти веднага се покри. Е, какво ще направи дядо Байдън ако го изберат пак? Ще започне Трета световна война? Стига г'лупости.

89

Руснак националист

преди 1 месец

ДО 2 ГОДИНИ ОТ ПРЕИЗБИРАНЕТО НА ДЖО БАЙДЪН ЩЕ Е НАПЪЛНО ФАЛИРАЛА ТЕРОРУСКАТА ! ДО КРАЯ НА 2024-ТА ТЕРОРУСКАТА ЩЕ РАПРОДАДЕ ЦЕЛИЯ СИ ЗЛАТЕН РЕЗЕРВ ЗА ДА СИ ПОКРИВА МЕСЕЧНИТЕ РАЗХОДИ КОИТО СА С ПО НАД 15 МИЛИАРДА ЕВРО ПОВЕЧЕ ОТ ПРИХОДИТЕ!

88

Анонимен

преди 1 месец

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата!

87

Малко за политика

преди 1 месец

В САЩ и ЕС за мир в Украйна никой не говори. И въпреки това през следващият месец ще се събират в Швейцария да обсъждат т.н. "Мирен план на Зеленски" (пълен абсурд) и на това отгоре ще го обсъждат без присъствието на Русия. И много им се иска да закачат и Китай на тази въдица. Но Китай има собсвен план който включва преговори. Така че тази сбирка в Швейцария я очаква пълен провал. Китай или изобщо няма да присъства, или, и да присъства, ще предложи свооят план за мир, който пък не устройва САЩ.

86

ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 1 месец

ТЕРОРУСКАТА НАЙ-МНОГО ДА ПОСТИГНЕ НЕЩО ТАЗИ ГОДИНА ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ!!! ОБАЧЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ДЖО БАЙДЪН 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ ЩЕ ПОСЛЕДВА МИСИЯ ТОТАЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ПУТИНИСТИТЕ ОТ УКРАЙНА ПРИ КОЯТО ПРАКТИЧЕСКИ ЖИВ ПУТИНИСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ В ОТКРАДНАТОТО ПО ВРЕМЕ НА СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ НА ТЕРОРУСКАТА

85

Учете история

преди 1 месец

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

84

Анонимен

преди 1 месец

Когато Путин искаше мир и бе готов заедно с оня гном Зеленски да го подпишат,*** от НАТО и Англия забраниха на *** да го подпише е затова сега ще бъде по неговата ***

83

Президентът Радев

преди 1 месец

Президентът Радев каза: "Ако така продължават нещата и не се сложи край на войната, ще имаме демографски опустошена страна Украйна с напълно унищожена инфраструктура, индустрия, производства. Това ще бъдат изключително тежки последици не само за Украйна, но и за цяла Европа".

82

ЕБАНко

преди 1 месец

ПРЕГОВОРИ НЕМОЖЕ ДА ИМА , ЗАЩОТО И САМОЗВАНИЯ ПУТИН И ЗЕЛЕНСКИ СА НЕЛЕГИТИМНИ! САМОЗВАНИЯ ПУТИН НЕ Е ПРИЗНАТ ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И УКРАЙНА ! А МАНДАТА НА ЗЕЛЕНСКИ ИЗТЕЧЕ!

81

Слава на Русия

преди 1 месец

Роботино, Клешчеевка, Андреевка и още други села и градчета са вече зачистени от украйнски войници. На реда си е Часов Яр, а след това и Харков.

80

До 80

преди 1 месец

А той Андрей Пантев като е руски историк и пие по цял ден е критерий за истината,щото! Раковски е велик за времето си човек, патриот и българин! От теб е бил по-образован със сигурност, не като тия русофилски х..мнета Драган Цанков и Петко Каравелов, дето жена му Екатерина излизала с войниците в сръбскобългарската, а него го било страх!

79

Анонимен

преди 1 месец

Ще поробват ли украинците или ще ги правят пак руснаци.

78

Днес бг

преди 1 месец

БЛОКИРАЙТЕ ПОБЪРКАНИЯ ***, КОЙТО ПИШЕ ГАДОСТИ ЗА РУСИЯ!

77

Анонимен

преди 1 месец

През годините много руски журналисти са пострадали защото са се ровили в биографията на Путин Има данни че той е роден някъде в Кавказ от майка грузинка и после е даден на други родители в Ленинград Путин всячески е преследвал всеки който търси неговите корени Типично за всеки диктатор Журналистите са открили че е 2 години по=възрастен отколкото се представя

76

АМИ, ДА....

преди 1 месец

ВСЕКИ " СОЦИАЛИЗЪМ"---- Е ОБРЕЧЕН НА ФАЛИТ , БЕЗ ВОЙНА-----ТОЙ ЗАТОВА СЕ СЪЗДАВА, ЗА ДА ВОДИ ВОЙНИ!!!!/...всъщност, това е замисъла на " военния комунизъм"/

75

Глупости са това

преди 1 месец

До Анонимен 79: Масов убиец е дядо Байдън. Той е предложил САЩ да бомбардират Белград. И точно на него не му остава много.