70

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

До Историк руските наколенки в задунайски татарстан говорят за монархо фашизъм, за да избегнат обясненията как така има лоши и добри през втората световна, при положение че немската национална работническа партия и руската национална работническа партия (болшевики) са основните инициатори на конфликта. и как немските национал социалисти са крайно десни и лоши, а на сталин болшевиките - народняци и добри

69

Анонимен

преди 1 месец

до 73 прочети малко история, стига си писал глупости

68

Българин

преди 1 месец

Да шърнем Самуил е супер важно и за въпроса със Северна Македония!Сега е момента, когато и гърците им се дразнят заради Преспанското споразумение! Действайте политици!

67

Анонимен

преди 1 месец

Аз не разбирам тези възхвали за "великия" Самуил който реално е затрил първата българска държава за 2 века? Кое му е "велико"?? Че няма спечелена битка? Че са му ослепили цялата армия? Че се притеснил и получил инфаркт като ги видял как се влачат слепи и на всеки 100 по един с едно око??Това е провал , ама тотален провал...да загубиш национален суверинитет

66

гладен реактор

преди 1 месец

сашейко, зими на пешо думата, че пиян ли е захарта ли му е паднала не е ясно, ама ептен е изплискал легена. земете си назначете некой с нещо различно от гимназия по милост, че с тоя персонал биете вестник "Стършел"

65

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 65 В България НИКОГА не е имало фашизъм. Руските наколенки използват такива сигнални думички само за да прикрият идеологията на собствените си господари.

64

Анонимен

преди 1 месец

Четох, четох, докато стигнах до "великият цар Самуил", който първо - не е бил цар, никога не е коронован. Второ - узурпира трона на последният български цар от български произход и така слага край на българската царствена линия. Всички български владетели след него, не са етнически българи, а чужденци (кумани, германци и т.н.)

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 63 Не е ли срамно целия ти пост да е само лъжи и манипулации, или това е "традиционна ценност" при руснаците?

62

Анонимен

преди 1 месец

Стефан Стамболов пише:"Българите ще ми простят всичко,сигурен съм в това!Но за това че докарах Фердинанд никога няма да ми простят!"

61

IQ 3.14

преди 1 месец

До очилаткоедин вид и крум и симеон са били в грешка, като са искали да завземат цариград такале? хюмнозавър, оплиташ се в собственото ти плиткоумие. десет пъти съм ти казвал, да искаш готови текстове. прочие, ако пу се обяви за наследник на византия и на "славянската" култура е ок, ако фердинанд се е опитал -не. такале?

60

Значи

преди 1 месец

Паметника на "Альоша" е част от историята на България, а на Фердинанд/колкото и спорна да е/ не е?

59

Анонимен

преди 1 месец

Ами дебелак като тиквата . И тиквата като тоя ни вкара на германската страна срещу Русия и пак национална катастрофа . От 9 милиона заради членството на 6 милиона и по зле ще става . Дебелаците са си такива . Тиквата и евроатлантизма ще получат същата историческа оценка даже и по сурова защото те ще сложат край на нацията ни заради дърт денегаратизъм и евроатланизъм . Всички виждаме унищожението на нацията и задлъжняването с цел усвояване което си чиста корупция на най високо ниво .

58

Gogo

преди 1 месец

Пасивен и предател и *** е фердинанд! От негово време са тръгнали да се размножават такива родни политици та чак до днес!

57

IQ 3.14

преди 1 месец

много ми е интересно, пловдивските ултрасе знаят ли че тоя земеделски македонец от атака се е изказал? или нашио арчи вече субсидията по софето за уруспу и лекарства за нос

56

очилатко

преди 1 месец

Славчо Атанасов ИЗОБЩО не мога да го дишам,но тук е прав!Този коронован говендър е искал да възстановява Византийската империя,и той ЕСТЕСТВЕНО да стане император с кръвта на българските момчета!!А двете красавици Мара Белчева и Султана Рачопетрова,които били дворцови дами,ги наричал пред чуждите посланици "моите ***"!А за мнението му към българите прочетете "Съвети към сина",има ги в нета!Бедна ви е фантазията какъв из род е бил!Плюс сексненормалник!Тия,дето искат да го връщат,са пълни едеоти

55

Soli Invicto

преди 1 месец

Ще видите вие само да изкопаме мумията на Александър Македонски и ще ви завладеем всичките! Нашата македонска мумия е по-велика от вашата фашистка мумия!

54

Анонимен

преди 1 месец

Че внука му мадридския крадец да не е по-стока, но няма кой да му бие шута и вън от България барабар с пияната Калина и оня грозник Муньос.

53

Стефан

преди 1 месец

Връщането в България на цар Фердинанд трябваше да стане още през1990 г. Само комунистите не го искат. Те са и които унищожиха гроба на Н.В. Борис трети цар на българите. Но към 1990г. Бяха 900 000души членовете на партията. Сега и да врякат царят ще се върне. Поне да имаме един цар в 1300 годишната си история накойто му знаем гроба.

52

Българин

преди 1 месец

До Българино "Кво ти доказвам бре" Хахаха. Опорката ти се разпадна веднага щом беше поискано да се обосновеш. Явно разчита на това, че никой няма да пита "как така".

51

IQ 3.14

преди 1 месец

До Бай Дрън ши3и да говори за активизация, дето не е легал трети ден е нещо значимо в българската джурналистика. нищо не знаеш, общата ти култура е на петокласник аyтист, и ако дядо ти не е бил активен борец, даже и до поддържащ дискусия нямаше да се доредиш, кеворкяне