402

Анонимен

преди 1 месец

Песента не е нищо особено, но пък е изпълнил основното изискване - да е небинарен. Когато държавите гласуваха, една от тях (не помня коя) си го каза: гласуваме за толерантността.

401

Пол Пети

преди 1 месец

До Копаят дъното: Правите ли разлика между Европа и ЕС? Защото този измислен ,,конкурс" за политкоректниците и техните протежета няма нищо общо с ЕС... ЕС е територия на свободни демократични държави, които доброволно са се отказали от пълния си суверенитет в името на общи ценности и принципи. И на първо място сред тях са правото на живот, на свободен избор, на свободно движение;свободата на мисълта, словото и печата; свободата на сдружаване и на гражданско неподчинение. Какво предлагате вие?.

400

Случаен минувач

преди 1 месец

Има разлика между желанието за отмяна на обективната реалност и отмяната й. Ако някой иска гравитацията да не съществува, това е едно, ако скочи от 10-я етаж - друго. Ако някой иска да е 72-ри пол, това е едно, Ако ходи с пола и космати крака - друго.

399

Пол Пети

преди 1 месец

Другари русофили,путинофили,соцносталгици и прочие комуноиди,пак се превъзбудихте!За да охладя малко вашия необоснован с нищо реално ентусиазъм,ще ви кажа,че безумните ви мечти за ново ,,освобождение" от тежко робство натовско и евроgейско са много далеч от близкото им сбъдване.Всичките ви напъни срещу ,,колективния Запад" (според жаргона на путинската отровна пропаганда) са всъщност с друг адресат:политическата коректност,чийто гнил плод е и този ,,конкурс".Е,Европа е много,много повече от това

398

Анонимен

преди 1 месец

Има си Божи закони. И всяко отклонение от Божия закон, води до страдания. Бог е създал човечеството в два пола. Нещата са простички. Наруши ли се Божия закон, следва наказание и страдание. Така е създаден света от Бог. Който има грехове, страда. И то още на този свят. Затова Западът е обречен, защото наруши Божествените закони на Живота с тези хомосексуални неща и разврат, които пропагандира.

397

Shark

преди 1 месец

До ? А ти, въпросителен знак, май нямаш какво да кажеш. И започваш дежурната мантра с хапчетата. Аз си ги пия, затова съм добре, а ти дори и с хапчета нама да се оправиш, защото тъпотията е нелечима.

396

Копаят дъното

преди 1 месец

Едно време от Евровизия изгряваха звезди като АBBA, Селин Дион... От десетилетие неолиберална Европа ни лансира пробаднали психопати. На изборите да спасим Европа от Европейския съюз.

395

Светозар

преди 1 месец

Такива изцепки вършат работата на един месец, качествена и професионална руска пропаганда.

394

Анонимен

преди 1 месец

Западът успя да създаде що годе благоденстващо общество. Обаче проблемът на западняците, че от презадоволеност и липса на цели в живота го удариха на разврат, наркотици и хомосексуализъм. А това ще ги разруши. Това е както в природата, гледах експеримент по телевизията: на едно стадо елени им дават храна в изобилие и няма хищник да ги гони, елените се охраниха, станаха дебели, лениви и глупави. После като се появиха хищници и за нула време изядоха елените. Тази съдба очаква и Запада.

393

Анонимен

преди 1 месец

Учуден съм, че не са спечелили укрита... бях сложил кинти на това, че ще спечели укра и пак се прецаках. ова с укритата само цака, да мъ се не види.

392

Анонимен

преди 1 месец

Не го искаме "това", не искаме такава Европа. Наистина един от коментиращите по-долу е прав, че това е морална деградация на една разпадаща се цивилизация.

391

Shark

преди 1 месец

До 412. А на вас навсякъде ви се привижда русия и копейки, болни сте от параноична шизофрения. Бог е сътворил човека в два пола - мъж и жена, не русофилите, копейките и другите вам въображаеми създания, обитаващи болното ви съзнание. Бог е унищожил Содом и Гомор, когато са започнали да правят извращения, като тези сега и са нарушили Божиите закони. И вие също сте за лечение, заедно с тези, на окито се възхищавате. А може би успоредно с параноидната шизофрения имате същата небинарна болест!

390

Анонимен

преди 1 месец

ЕвроПедиВизия тази година беше промоция на Сатанизъм и ЛГГБТ++куирПедерастията. Там нормална песен с нормални изпълнители няма да спечели, това е целта - морална тотална деградация!!!

389

Анонимен

преди 1 месец

Скоро и тези коментари ще са невъзможни като език на омразата. Каруцата на западната цивилизация здраво лети към пропастта, а климатичните мигранти разучават картата на Европа. Съмнявам се, че на поколението Алфа ще им пука от това, защото VR очилата стават все по-добри.

388

хаха

преди 1 месец

На тези небинарните не им ли викахме хомо бре? Или това е заради новите евро атлантически ценности.

387

смях

преди 1 месец

Възраждане и Копейкин - поредното сборище , което прилъгва ниско интелигентни , вечно недоволни необразовани хора, на които все някой друг им е виновен.

386

Анонимен

преди 1 месец

Моралната деградация е сигурен признак за упадъка и разпада на всяка държава, организация или империя. Римската империя е рухнала заради моралната деградация и извратеността. Дошли са хуни и варвари от Изток и са предложили на народа в Римската империя нормален човешки морал. Затова са били добре посрещнати от обикновените хора, на които им е било писнало от разврат и хомосексуалисти. Историята се повтаря сега със Западна Европа и САЩ.

385

Анонимен

преди 1 месец

Има само два пола. Мъжко и женско. Няма пол "небинарен".

384

Анонимен

преди 1 месец

Ето затова Възраждане ще ви помете - защото искате да унищожите Европа с подобни неща, като това в горната статия. Осъзнавате ли, че живеете в последните дни на Римската империя и американоробите са дебелите римляни, които са преяждали, докато са горели градините им в другия край на града?

383

Пол Пети

преди 1 месец

До ЛораУважаема Лора, разбира се, че всеки човек има право на свободен живот и на щастие. Както и да бъде какъвто се чувства и самоосъзнава -- в рамките на закона и морала. Нямам нищо против Немо (от латински nemo -- никой), нито против това да се чувства, самоосъзнава, облича или изявява така, както го желае. Имам само едно просто възражение: нито песента му, нито изпълнението му са изкуство. Прилича на музика, но не е. Прилича на певец/певица, но не е. Това е истината...