128

Анонимен

преди 4 месеца

И Линда като Киро иска да прибира пари от нищото и се справят успешно вече 4 год лъжат здраво но най важното е че има хора които и вярват и незнам защо след разрухата саботажите алчността лъжите наглостта да обсебят всичко само за себе си и успяват

127

Анонимен

преди 4 месеца

125, в Лидл и Кауфланд има безглутеново брашно. По здравословните магазини също. Аз съм купувала такова многократно.

126

Жена

преди 4 месеца

80, нямам идея с кой си спорил/а и под коя статия се е случвало това. Аз не бих дала 60 лв за козунак, но познавам хора, които дават. Не виждам с какво те тормози това теб обаче?! Всеки може да реши за какво да си харчи/ да НЕ си харчи парите.

125

Аз

преди 4 месеца

Не ни прави на балъци.Много добре знаем схемата.Това се казва корупция.Козунаците ги купуват хора ,които дават "дарение" на партията.Пералнията е задействана!

124

баба Пена

преди 4 месеца

Във Варна, в дивото б...но, цената е 8,80 за козунак с шоколад и с локум. Уникални са, меки, на конци и с много пълнеж. Тая фуста де е тръгнала с тея цени, тук да не сме канада. Между другото, преди беше по слабичка, ама и тя и асенчо и кирето здраво са се наплющяли с дървани парици че чак фасадите са им станали като козунаци

123

ДО 125

преди 4 месеца

Никъде - Брашното е Глутен .

122

Анонимен

преди 4 месеца

Къде продават брашно без глутен? За един приятел питам! 🧐

121

баба Пена

преди 4 месеца

Аз под 100лв за козунак не хапвам, требе тая мома повече да се напъва и направо 100 да ги направи. Всеки съпартиец на Парапета ще си купи по 4-5, нали вземат хубави държавни заплатки и ей ти на оборота е готов.

120

MNENIE

преди 4 месеца

Козунак за 60 лева е добре , на фона за масова цена 6 лева .Имат подбрани клиенти , защото слагат по половин грам кокаин - това е калкулацията , все пак коката е скъпа и МВР няма как да хване Дилъра и Клиента .

119

мошеници от канада

преди 4 месеца

Логично от канадска златотърсачка , дето търпи това дето Кире и причини , обществен позор , ама какво значение има щом козунака по шеесетак върви , въпреки , че вероятната цел е друга , остатъците от държавата ни да се разграбват ако Киро случайно набере балъци .

118

Анонимен

преди 4 месеца

ПРОСТА БЪЛГАРСКА ЗАВИСТ, ЗАЩО ЗАМЕСВАТЕ ЖЕНАТА НА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ КИРО

117

нашите козунаци

преди 4 месеца

не са на конци нито са пухкави но пък за това са много скъпи, само за комплексари и снобари с пари.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Пpoста като киро. Вероятно и толкова лъжлива.

115

Анонимен

преди 4 месеца

До 1234 Пич , рекламата на хазарта е забранена , а Киро , Ьсенка и цялото ПП-ДБ си е чист хазарт , лъжи и обиране .

114

Козунакчия

преди 4 месеца

Кокаина отгоре ли се слага или се замесва ?

113

До Синьото апче

преди 4 месеца

АБЕ СМОТАН ДЕЕДО ОДИ СИ С ХАПЧЕТО НЪЛ ЗНАЙШ КЪДЕ ЩОМ ЕДВА УСПЯВАШ С БАБИЧКИТЕ...

112

Линда

преди 4 месеца

Можеше и по 100, ама Великден е все пак !

111

1234

преди 4 месеца

Купувайки си козунак от Линда не изхвърляйте касовия бон,а го регистрирайте в централата на ПП.С него участвате в томбола с много награди.Обществени поръчки,проекти финансирани от еврофондове и голямата награда-депутатско място в новия парламент.Желаем ви успех!

110

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера и днес изядох един козунак, на цена 2лв, за 400 грама, или респективно 5лв за килограм. Това цена, след като е минало поне един прекупвач и надценка на магазина. Нормален, мек и вкусен. А на Линда и с пиичи сос да ги прави, пак щяха да са по-евтини, отколкото им иска. Без глутен били, сигурно глутена го е изкълвала тя от брашното. Хъ?

109

ПРОГРАМАТА - ПП =БСП

преди 4 месеца

ВДИГАМЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО, ЗА ДА ВИ ПРИКЛЮЧИМ ПО - БЪРЗО..... 1 КВ. МЕТЪР ЖИЛИЩЕ - ПОСКЪПНА ТРОЙНО..... ТРОЙНО...!!!.... 2020 - 2024...ЧЕРВЕНИ ШАРЛАТАНИ