12

Анонимен

преди 1 месец

Кога ядоха кюфтаци и караха скъпи коли не реваха. Сега ще реват. Да фалират и да измират. Цялата държава това я чака! Щото толкова ви е акъла.

11

Анонимен

преди 1 месец

Хотел на слънчака търси четирима човека за закуска на шведска маса. Отсервиране, почистване, измиване. От6.00ч до 11.00ч. един ден почивка.....Заплата 1200 чисто, плюс храна сутринта, плюс квартира.

10

Анонимен

преди 1 месец

Набираме роби начи, а?

9

пияница мистик

преди 1 месец

Началото на сезона е винаги "пред провал", а на края на сезона отчитат винаги, че е успешен и рекордни печалби. Кой иска да го обслужват киргистанци, узбекистанци и бангладешки, да заповяда на Черно море :)))))))))

8

123

преди 1 месец

Ами почнете да плащате нормални заплати, спрете да използвате работещите при вас като роби и ще имате работници, при това българи. Какво стана с украинците, молдовците и беларусите, които дойдоха преди няколко години? Видяха за какво става въпрос и повече не се върнаха. Така ще е и с работниците от трети страни.

7

Анти Тяло

преди 1 месец

Наводнения ще има ли, спряхте ли сечищата?

6

do 1

преди 1 месец

В София и чистачка не взима толкова. Бюрото по труда. Младежка заетост- СРЗ около 2500лв.. СРЗ в София, барабар със сивия сектор- 3200лв.. Без него- 6000 и нагоре. Заповядай в ИТ сектора. На студент на 23 му даваме 4000 начално. След години лесно се стига до 10к и нагоре. Ако не е за теб- маркетинг, дизайн и какво ли не. А твоето висше е ясно- някой икономист. Там вече и 2-3к, колкото ви дават по банките, са ви много.

5

Кико

преди 1 месец

Как да искат хората да работят при Вас като давате 1000лв и трябва да блъскат по 12 часа.

4

Еееее

преди 1 месец

Робите избегааа

3

Сто

преди 1 месец

3месеца на морето по 4000 са 12бона как да изкарам годината, как да работя до лятото друга работа, после 3м на морето и после пак др1га работа да търся, няма

2

Анонимен

преди 1 месец

Сега ще започне воят на бачкотещите нищоможещи и нищопрвавещи бачкери, тип склададжия с 3-4к заплата или въртящ геврека на буса или баничарката :) Като не можете нищо, ще бачкотите и слугувате, върпос на избор.

1

Анонимен

преди 1 месец

Предлагат ми работа в София за 1300 лв., с висше образование от СУ, квартира ли да плащам, да живея ли...