94

aa

преди 3 месеца

като се вкарат няколко либерални личности от отворени шарени и други *** общестава , може и да стане работата

93

Ястреб Османлията

преди 3 месеца

Глупавите араби превърнаха пустинята в рай, умно-красивите българи превърнаха кътче от рая в пустиня!

92

Г557дт

преди 3 месеца

Бедността върви в комплект с русското влияние в страната. 190 Евро е минималната заплата в русия! Като нея ли искате да бъдете или като ЕС?!

91

до 87

преди 3 месеца

Браво! Страхотен коментар. Така не съм се смял скоро ...

90

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Асен Василев и ПП - ДБ. Показаха, че когато се работи за хората и не се краде като ГЕРБ - ДПС и не си менте като Копейките и чалгарите от ИТН може да се постигне много. УСПЕХ НА ИБОРИТЕ !!!

89

Анонимен

преди 3 месеца

България отдавна не е бедна! В момента където и да погледнеш си личи, че българите имат пари. Магазините - пълни, колите - подновени, моловете - пълни, самолетите - пълни, ресторантите - пълни, хотелите - пълни.... Във ФБ всички се праскат на богати. Остава и НАП да ги пипне с укриване на данъци и нещата ще си дойдат на мястото!

88

Аман!

преди 3 месеца

До 87. Стига си дращил едно и също бре!

87

Анонимен

преди 3 месеца

Честит 1ви април!

86

Истината

преди 3 месеца

До 80. Унгария за 10 г. Не е мръднала (спрямо средното за ЕС) и всичко благодарение на единствения и неповторим политик Орбанчо, който единствен в Европа знае как да си защитава Личния интерес... Най-смешното е, че вероятно още тази година сме изпреварили Унгария като индивидуално потребление!!!!!!

85

Ганя

преди 3 месеца

*** станал програматор на някаква аусторсинг фирма, където всичко налива в Германия Франция и Британия, дали му тук 5к евро и *** лети. Набалбукал се с апартаменти и кредити. Купи малко крипто, кара Тесла или друга електричка. Командва уредите с телефона и си мисли ,че е хванал Господ за шлифера. А на *** не може му обясни, че няма реално производство, че 2 милиона българи работят за ишлемета тук, за 1000 лв заплата. Ама *** седи в Бизнес парк и гледа отвисоко. Той е велик и е с родови очила

84

дo 83

преди 3 месеца

Ти изглежда си някакъв дърт мазохист. Прави ти кеф да говориш против България, въпреки че числата говорят доста добре. Хора, като тебе не могат да бъдат спасени, защото не можеш да ги спасиш от самите тях.

83

Така е! Прав е!

преди 3 месеца

До 82. В Германия има пржгресивно данъчно облагане и когато взимаш огромна заплата, данъка за държавата стига до 40%, а в България 10%!

82

Мдааа

преди 3 месеца

България едва от 9 месеца прави съзнателни усилия да се отскубне от руската хватка, но зависимостите на Петата колона от руски подаяния и лостове за въздействие са трудно преодолими.

81

Програмист

преди 3 месеца

Не мисля, че би трябвало да сме на последно място. Заплатите в България са повече от конкурентни на западноевропейските. Аз например взимам около 12 хиляди преди осигуровките. Колегите ми в Германия и Франция взимат около 8 хиляди евро преди осигуровките и накрая смея да твърдя, че Аз чисто получавам повече от тях. В България в момента е рай, заради облекчената данъчна политика. Успявам и да инвестирам в доста неща. Имам крипто, злато и 4 апартамента. Не съм съгласен, че сме на последно място!

80

Истината

преди 3 месеца

Колкото по-близо до Русия - толкова по-бедни! Колкото по-далеч от Русия - толкова по-богати!

79

Анонимен

преди 3 месеца

До реалиста,Унгария е на светлинни години ,пред България,а човека написал за измъкването на България от капана, а бедността,е психично болен,или живее на друга планета,само един пример,с пенсии от 250евро,за какво измъкване става на въпрос,в коя членка на ЕС,има такава пенсия,а за заплатите да не говорим.

78

Анонимен

преди 3 месеца

"най-бедната държава в ЕС"......... благодарение на "мъдрото", "евроатлантическо", "честно" и "мислещо" за народа си "управление" на партиите от началото на "демократичните" промени, та чак до сега и най-вече на 12-годишното управление на на шепа богати българи забогатели от това. Вие се сещате кои са, нали? Нека да ги поздравим днес на 1-ви април!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не бяха копейките да ни строят назад към Блатная, отдавна да сме се измъкнали.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Честит 1 Април!

75

Таварищ

преди 3 месеца

ЕС е капанат, от който трябва да се измъкнем.