79

Евроатлантик

преди 3 месеца

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път дойде заповед за мобилизация. Страшничко е. Днес се изпуснах леко в НАТОВ-ските га-щи.

78

Г-н МЕРТЕН,

преди 3 месеца

АСЕН ВАСИЛЕВ СЪБОРИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ... ЦЯЛА ЕВРОПА ВИДЯ ТОВА..

77

Потресен съм

преди 3 месеца

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. А за капак на манджата плазмодия Тагаренко. Тая държава запАда пред очите ни.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До 74 "сега защо нямаме такова? Защо не се получи?" Щото никой не иска да си изцапа ръцете с това, което "западните ни приятели" са ни приготвили за следващите месеци.

75

Говедаров

преди 3 месеца

Когато пендос надежда, неговата воля трябва да бъде испълнена на всяка цена и без въпроси. Иначе хегемонът ще се разсърди и тогава всички национални предатели ще останат гладни.

74

Анонимен

преди 3 месеца

От Козяк с по една ръка са бръкнали в задните отверстия на двете дебели момчета прасчо и пожарогасяча. А те на свой ред са бръкнали с по две ръце в задните отверстия на Кричо и Кокрочо. Това обяснява кривата усмивка на единия и ококорената физиономия на другия. И накрая, Кричо и Кокрочо са бръкнали с четири ръце в злощастния отвор на едно безгръбначно, амебоподобно, силно наведено създание на име НАВЕДЕНков. Движат ръцете му и го карат да кима когато е нужно. Това сламено чу-че-ло е образа на България пред света.

73

Американеца

преди 3 месеца

Америка ли ни е виновна че българските депутати си гласуваха да им се пращат двойни заплати?!А бе рус о роби?!

72

Анонимен

преди 3 месеца

НЕкадемик Дрянков на каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля,че е ясно на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, затваряне и на проекта Белене. А във външната политика провал след провал! Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това недоразумение.

71

та та квия ми ти раб

преди 3 месеца

Излази , че посолството разочаровано от себе си , нали с негова благословия ни се назначаваха тия смотани нефелници дето докараха нещата до това състояние . Един посланник , техен , писа кака мутра , ама тяхна , бил Буци , изкуфелият им президент славослови Киро

70

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

преди 3 месеца

РУСОФИЛИТЕ СА НАЕМНИЦИ НА ЧУЖДА НА БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА..... УУУУУУУУ..!!!

69

дo 65

преди 3 месеца

Много просто, защото не са под техен контрол. Ако искаш да се харесаш на някого, не значи че си под контрол. На кукупейките успешно ви го вкараха в главите.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Да питам тези които твърдяха, че американците ни редят правителството, сега защо нямаме такова? Защо не се получи? Но не американците трябва фа съжаляват, че нямаме правителство, а ние. Защото при тази несигурност, няма да има инвестиции. Даже тези които ги има, ще ги загубим. И имаме един съединител...Радефф, които разбърка л... кашата и замириса яко. България пропада, стремглаво потъва. Да ни е честита промяната.

67

сащ разочаровано!

преди 3 месеца

да бяха споменали Магнитски на тикварий, сега нямаше да се цупят

66

Иво Д.

преди 3 месеца

Жми градо пета серия!

65

ЦРУ

преди 3 месеца

Гн Мъртън Локализирахме шест руски т р о л а.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Буци , тоя чичка от посолството ти се е нагледал нещо , разочарован бил .

63

Руя

преди 3 месеца

Тоя мръсен окупатор да се връща в САЩ.Тука само нещастия може да донесе.

62

Анонимен

преди 3 месеца

До Мда - То не се знае като дадеш глас за едните дали пак няма да ги получиш в комплект с другите? Що не си участват на изборите като "сглобката", да е наясно човек за кого гласува?

61

aZ-ът

преди 3 месеца

Либерастията два пъти подред ви еб... мaмeнциту . Първо Славчо , а сега и Бойчо. Не ви ли писна все да ви еб... бе ? Сега на следващите избори ще сте колкото БСП. Яко а ? Всеки либерален гърч, всеки либерален квик , всеки вик на болка и ужас от устичките ви и тези на котилото ви е музика за ушите ми и мехлем за душата ми.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам защо посолството не нареди на политиците да съставят правителство! Така или иначе, всички са под тяхен контрол!