66

българина

преди 3 месеца

абе защо след атлантически правителства вече 16 г, Сърбия ше ни мине по стандарт всеки момент? значи нещо в генералната схема е сбъркано?

65

V

преди 3 месеца

До Кукумяу. Спокойно,комрад. Мача още се играе. Топката е ту в едните,ту в другите. Историята помни много обрати! Аз бих бил по тих,рашkume не веднъж са се оаквали,нали! Бих се радвал и kвuчал така след пълна капитулация или договор за мир! Дотогава нищо се не знае.от високо се пада лесно..

64

българина

преди 3 месеца

вземи тоз кинжал и ........ си знаеш

63

До 49

преди 3 месеца

Прихванати, казвате? -- Абе сирените са включени след ударите... Но укрите са прихванали нещо... Това го има дори на тубата. Само СглобкаджийскиБоклук може да излиза с подобни глупости.

62

Моментът настана

преди 3 месеца

Сега е моментът евроатлантиците да се докажат - чемодан, вокзал, на фронта. Целият преход провалиха психодесните. Държавата трябва да се изчисти от тях.

61

ха

преди 3 месеца

за да си ГЕРОЙ в украйна трябва да си мъртъв-факт

60

Миле

преди 3 месеца

Споко браточка , ние българските натовци , още си чакаме самальотите за 3 милоарда дет ги кихнахме

59

Голема Скумрия

преди 3 месеца

Евроатлантиците да се стягат. Включването им в бойни действия е предстоящо. Нищо лично, така се случи.

58

Ядрен вампир Z

преди 3 месеца

Глупava статия.Едно и също нещо се повтаря като развалена плоча

57

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквайте скоро всички , които подкрепяха Украйна да се извъртят и да почнат да джафкат : оо ама то украинския режим верно е нео-нацистки и батальон Азов верно са нацисти със свастики. Емиии тоо ние не знаехме , съжаляваме , слава Русия , не ни се карайте моля.

56

Нане

преди 3 месеца

Мъ нал получиха... Къде ги потрошиха, кат свалят всичко на 110 процента... ===)))

55

Анонимен

преди 3 месеца

Най-сетне ще им дадат един "20 санта" к.р на тоя и ще приключи цялата работа..

54

Една

преди 3 месеца

Патриотична американска царевица ще ти дадат от големите кочани

53

Чудо Оръжията

преди 3 месеца

на Запада горят както вси.ки останали. Петриот е добра система но за Ирак или Сирия. А като стане въпрос за други, ами отиват си. Кой не верва да гледа на телеграм, как Петриот гори... Като заря са... имат явно доста ракети.

52

брее

преди 3 месеца

да нарече продукцията на съюзниците проклети - и този се е нашмъркал и не знаее какви ги дръка -щом са проклети що ги искаш :)

51

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ и ЕС гласуваха милиарди помощ, щом не ги дават си купете ?

50

Призова Кулейба,

преди 3 месеца

припомпвайки нервно, догарящия, в ръката му фас. "Забрави!" - отсече го Бърс. "Пропиляхте шанса си! Сената ще ме разпъне на кръст ако пусна това предложение! Ще се чуем пак, след като одобрят новия бюджет за отбрана. Тогава ще видим какво можем да ви дадем, но не очаквай много! Не ме търси повече!" - каза Бърнс и затръшна пряката слушалката на пряката връзка с Киев, процеди през зъби едва разбираема ругатня, загаси лампата и излезе от стаята...

49

Анонимен

преди 3 месеца

"Дайте ни тези проклети "Пейтриът"!", призова той. По думите му украинските войници започнали да губят позиции, тъй като руските войски масово използват модернизирани авиационни управляеми бомби. Министърът подчерта, че е невъзможно да се избяга от тези оръжия, те просто падат отгоре и унищожават всичко. "Така губим позиции и единственият начин да предотвратим това е да сваляме самолетите с бомбите...

48

Анонимен

преди 3 месеца

Прихванати, казвате? Значи сградата на СБУ или се е разрушила от само себе си, или самите укри са си я взривили! Хахаха, егаси умствено изостаналите и деградирали лъжци!

47

Анонимен

преди 3 месеца

Трудно ще стане. Нали ушанките ще проверят, колко са ефективни системите на НАТО и ще си коригират ракетите. Въпреки , че в тази война много оръжейни производители си тестваха стоката.