34

маалатъ

преди 3 месеца

Ай, ся да почват и ТСВ с Ядрено оръжие, че на хоратъ им писна от тез ипотеки!!! Хъм, тъй де, кът шъ е г/аргъ барем да е р/ошавъ, кво шъ си играйм на "тука има, тука нема"!

33

Долу НАТО!

преди 3 месеца

С просто око се вижда варварската и бандитска същност на Запада и милитаризираната му креатура наречена НАТО. Един съюз превърнат в маша и пионка на болните амбиции на няколко лидери във фалиралата Европа, които освен, че са женени за мъжете си не са направили нищо стойностно през живота си.Искаме ли да членуваме при такива провалени хора, които ще запалят световна война от чиста комплексарщина и липса на самочувствие?

32

справедлив

преди 3 месеца

Страната ни се управлява от марионетно правителство-сглобка ,директно от Посолството.Подлите кравари просто ни поробиха и разграбиха страната ни.Келявото НАТО и краварите от ФАЩ могат да воюват само с босоноги хуси ,палестинци и йеменци.Дори Ким Чен ги прави жалки и смешни!НАТО е безполова организация от прислужници на ФАЩ.Въпрос на време е да лъснат задните части на евроатлантическата банда от третополови джендъре.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Готвят се за война с Русия, но скъпо ще им излезе тази авантюра, защото руската армия им е подготвила специален сюрприз.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Ученията на НАТО се състоят в тоава, войниците да се научат как се казва "Предавам се" на чист Руски език и как се равява бял флаг, така че да се вижда от далеч.

29

Осъзнах

преди 3 месеца

Осъзнах че съм в Русия!! Четох онзи ден новини по Западните медии за Русия. Ама съвсем не внушения, ами истински новини. Факти ви казвам! Народът бил протестирал, мразил Путин. Народът бил репресиран и унил, по улицата арестували хора заради протести или заради политическата им позиция. Ама страшна работа ви казвам. Държавата пред разпад била. Спрях да чета и погледнах навън през прозореца. Осъзнах че всъщност съм бил в Русия през цялото време! Добре че бяха тези медии да ми отворят очите!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Как се нарича Формата на управление където избори са забранени? Питам за един приятел в Украйна ;)

27

Тагаренко Номер 2

преди 3 месеца

Обяснявах колко много обичам Америка и Запада и как искам да затворим всичко. Всичко да затворим. И Мариците и Козлодуй и кварталната бакалия! Да спрем цялата икономика и да фалираме! И с този акт на икономическо харакири да покажем, че сме истински Евроатлантици и обичаме Брюксел и Вашингтон. Приеха ме обратно в Карлуково. Диагноза шизофрения и мазохистични отклонения. Но днес получих обаждане от централата на ППДБЛГБТ. Казаха ми че имам идеален профил за военен министър!

26

Обичам НАТО

преди 3 месеца

Когато влезнахме в НАТО, сълзите ми текоха от щастие! Обичам Америка и Западния модел, а Кокорчо и Кирчо са моите идоли. Но сега видях как посрещнаха Путин в Риад и усетих топлина отзад. Проверих. Оказа се че леко съм понапълнил гащите. Но няма страшно, сърцето ми е пълно с евроатлантизъм и любов към Запада!

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Майка Русия - бягай в Русия, за да се спасиш от ядреното слънце.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.

23

Путинофил

преди 3 месеца

Тази новина ми подсече лайнaта, отивам да cepa разcтройство.

22

Потресен

преди 3 месеца

Потресен съм от ниското ниво в Българската политика. Първо пробиотика Кирчо дето две изречения не може да върже, после Гълъб ли беше врабче ли беше някакво дето кквото му казаха това подписа и направи. И накрая инсталираха на ротационен принцип някаква с мозък на амеба и това безгръбначно Наведенков, което буквално му се виждат конците как ги дърпат. А за капак на манджата плазмодия Тагаренко. Тая държава запАда пред очите ни.

21

Майка Русия

преди 3 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната. Ударната вънлна! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката. МАЙКА РУСИЯ!

20

Там

преди 3 месеца

Трети танк abrams унищожен в Украйна...

19

Възраждане

преди 3 месеца

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

18

Ще има тупур-дя!

преди 3 месеца

Лаки БУМ-БУМ, лаки пара чу-чара!

17

Майка Русия

преди 3 месеца

Идвайте братушки! Освободете ни от робията на ФАЩ. Корпоративния западен камшик плющи безпощадно по гърба ни вече 30 години. Нищо не ни остана. В управлението са полуграмотни лакеи и слугинаж като Кирчо Петков тъпира и Ицето Иванов грантояда. Положението е много зле. Единствено Майка Русия може да ни помогне както винаги го е правила.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Сега оцених членството ни в НАТО- никога няма да допуснат Русия да излезе от блатото си.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истинаъта и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!