36

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33. Направо са милиони. Ръгай плюсчета че няма да ти излезе

35

Анонимен

преди 3 месеца

Русия - страната в която човешкия живот не струва нищо

34

Аз

преди 3 месеца

На площада има по-малко хора от колкото бяха в Евро-парламента вчера да слушат покрусената вдовица........... Явно малко плащат на "протестърите" там. "Посолството" е трябвало да се изръси малко повече!

33

Z

преди 3 месеца

Службата е разрешена в работен ден, а от три дни върви "обяснителна" кампания никой да не смее да се събира защото нарушавал закона за ... Ковид... Като добавим и официалните заплахи, откази и размотаване из различни гробища и църкви е цяло чудо, че 1000 човека са се осмелили да се появят.

32

трезвеност

преди 3 месеца

Всички руснаци са еднакви.Идват да се разплащат със старата власт.Болшевиките едва ли са били толкова различни от днешната опозиция на ПУтин.Ако дойдат на власт ще избиват отново своите противници.Искат мъст.И запада наивно отново си създава добрия герой руснак.Първо ги измами Сталин, после Горбито, Елцин, а сега си създава кумири в т нар опозиция на Путин.

31

Анонимен

преди 3 месеца

До карачанаков 27. Голям преводач си

30

Анонимен

преди 3 месеца

Майката на Путин съжалява, че го е възпитала да бъде такъв гнусен управник...

29

Анонимен

преди 3 месеца

Хората са хиляди, драги русофили. А още стотици хиляди ги е страх да не ги пребие полицията и да ги съдят, защтото в бедняшка Русия е така- диктатура. Имам партньори в бизнеса и роднини в Русия. В Москва и Санкт Петербург. Образовани, заможни, кадърни руснаци. НЕНАВИЖДАТ Путин, срам ги е, че са руснаци. Всички около тях са така- мразят системата, но ги е страх. Страх ги е, защото който излезе на протест, го заличават. Както едно време любимецът на ТКЗС-арите роби Живков двойкаджията правеше.

28

Ром"с

преди 3 месеца

1000-2000 човека ..дойдоха да почетат .....Навални ..това не е много ,но ако имаше диктатура и реперсии ,дали щяха да има толкоз народ ?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Всички мужици присъстващи на опелото да очакват утре призовки от военните. .

26

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Къде е покрусената вдувица?Не я виждам на снимките,или тя крещи от Америка?

25

карачанаков

преди 3 месеца

Свети Матей :ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ,аз викам освен по делата и по имената им да ги познаем ПУТИН женски полов орган,МЕДВЕДев-див горски звяр,ПЕСков улично куче което само лае,КОНашенков -КОН бе КОН.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Ми снимано от по-високо се вижда че са 200 пряко сили 300 човека, това за мащаба на Москва, камо ли за Русия не се вписва в определението голяма тълпа. Това щеше да е голяма тълпа да кажем ако се съберат толкова хора в Видин, щото почти се е обезлюдил.

23

Изклатен демократ

преди 3 месеца

сутринта пишеха "извиха се опашки..." продажните прозападни медии, а то се оказа че има няма 7-800 човека от 145 000 000 души. Никой в Русия не харесва Навални и знае, че е искал като зеленски да продаде на американците държавата си, но не става баце! Руснаците не са българи да се продадат на посолството като алабалистите и шарлатаните

22

Анонимен

преди 3 месеца

До 17Ако в Украйна се проведат честни избори, кой ще бъде президент?)))ПУТИН,ще отвее всички както руската армия укронацисти.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Президент США Джо Байден сообщил, что встретился с Юлией и Дарьей Навальной. - Юля, я только сегодня говорил с Алексеем, он будет участвовать в выборах в марте, я помогу ему - заявил Джо Байден. - Юля, Алексей - это мой сын, он погиб в Ираке. Мы отомстим проклятым хуситам и будем бомбить Японию! - Может Йемен? - Да, я так и сказал, будем бомбить Техас!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Каква вдовица. Те са разведени от години. И някак си премълчахте как майка му я кълнеше. Е още малко ще го използват, и край на проекта невални.

19

Анонимен

преди 3 месеца

А в демократична Украйна кога ще се проведат чесни избори?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Наликазвате, чеПутин е верващ, чиляк може и той, да отиде на погребението да положи цвеке на своя душманин и да запали свещ за него.

17

Анонимен

преди 3 месеца

То ако с викове и крясъци ставаше тая работа, нямаше да има войни и революции.