725

Анонимен

преди 7 месеца

Колкото имаше присъди за военните престъпления на САЩ в Ирак.

724

До 82-ОМБР

преди 7 месеца

Ти си предател, и за българите, и за украинците. Думата ти не важи! Просто си правиш вятър.

723

Что такой???

преди 7 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

722

82-ОМБР

преди 7 месеца

Айде тея дето родиха и одгледаха екипажа на А-50 да почерпят с жито.

721

Анонимен

преди 7 месеца

"Непредизвикана, безпричинна, абсурдна война, която разтърси демократичния свят." ---------------------- 2014-2022 г. непрекъснат обстрел на Донецк и Луганск, 15000 убити, хиляди деца и майки избити, алея на ангелите.............................

720

Роза

преди 7 месеца

Политиката се променя,политиците също.Едни умират, а други ги свалят от власт!Само хилядите невинни хора,загинали по волята на изтрещели политици,няма да възкръснат никога!Гледам синьото небе и ясното слънце,благодатно греещо.Дано винаги да бъде такова небето над България-ясно и чисто,и никога черните криле на смъртта да не летят с вой в него!

719

До 759

преди 7 месеца

Буксуват казвате? А не се ли замисляте че точно това искат да се случи. Прочетете коментара преди вашия, човекът го е обяснил грамотно. Само евроатлантиците не могат да го вдянат. Да разберат какво става.

718

Заминавам за Русия

преди 7 месеца

Заредил съм патронажа! Изкарах старата униформа от гардероба! Заминавам за Майка Русия, да се бия за правдата и срещу такива лицемери като тоя на снимката!

717

82-ОМБР

преди 7 месеца

Напольон умря! Сега е 2024г.или третата от както "великите"...меко казано боксуват бре човек.

716

Анонимен

преди 7 месеца

Вие май не си даваш сметка, че целта на Русия е точно да се достигне до такава позиционна война. От една страна проточвайки нещата изтощават Украйна, а армията на Укрите се нанизва на отбранителните линии на Руснаците и така с минимално собствени жертви постигат максимално жертви на противника. От друга страна цените на горивата се вдигнаха и им идват свежи приходи. Защо да приключват нещата бързо! Танкове губят, но си произвеждат нови а това още повече стимулира икономиката. 3% ръст за 2023.

715

До 82-ОМБР

преди 7 месеца

/\aпaй 6axypяraTa тогава.

714

Учи история бе чук

преди 7 месеца

Наполеон влиза в Русия с армия от 700,000 души която надминава милион заедно с поддържащия персонал. Реално той впряга силите на цяла Европа срещу Русия. В армията му има много Поляци други народи. Излизат само 30,000 души. Хитлер, започва операция Барбароса с 3 милиона и 900 хиляди души армия срещу СССР. Русия губи близо 30 милиона души в следствие на ВСВ но все пак успява да отблъсне нацистите. Така че колкото трябва ще загубят, но Русия ще пребъде. А ти скоро ще лежиш каторга, наведен!

713

82-ОМБР

преди 7 месеца

Съвет се дава,само и единствено,когато бъде поискан! Въпрос на въспитание,различно от комунистическия тоталитаризъм! Вярай ако щеш.

712

Когато загърмят

преди 7 месеца

Когато загърмят Сарматите, в главите на евроатлантичетата в Брюксел ще зазвучи тихо и протяжно Одата на Радостта. Със затворени очи и с усмивка ще посрещнат те този сюблимен миг на спокойствие. Но секунда по-късно ще осъзнаят, че любимият им Европейски химн всъщност е тяхната лебедова песен, ще отворят очи и ще видят слънцата. ЯДРЕНИТЕ СЛЪНЦА!

711

Кълван фит е тоя

преди 7 месеца

Гледа точно като клъвнат фит. Сякаш току що е бил на работна закусня в Козяк, написали са му какво да горори и са го клъвнали веднъж по чутурката да си знае! И в следващия момент излиза пред нацията да се изтропа!

710

Анонимен

преди 7 месеца

Тия западни рупори, само повтарят и се ежат. Ще има правосъдие и у нас, ама едва ли ще е за Путин и Русия.

709

Майка Русия

преди 7 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. 40 държави хвърлят ракета след ракета, тянк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ***. Още малко и тази *** ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!

708

До 82-ОМБР

преди 7 месеца

Оправи си граматиката, успокой топката и си бий една кока, пусни си Батько наш Бандера и си мечтай че петият райх най-сетне ще унищожи Русия и ще превземе света.

707

Анонимен

преди 7 месеца

Бих воювал за съвсем други неща!

706

Тоя кърлеж

преди 7 месеца

тръгнал да побеждава Русия! Хахахаха Абе най-добре си мълчи примерно и си дръж хоботчето завряно в кацата на НПО-тата без много да се обясняваш. Неграмотнико!