40

Анонимен

преди 4 месеца

България също беше разпарчетосана, родолюбците - да кажете нещо как и кога ще се борите за НАШИТЕ ТЕРИТОРИИ, а не за ЧУЖДИТЕ?

39

Що такой??

преди 4 месеца

Евроатлантичетата се чудят какво значело демилитаризация. Ами Украйна почна войната с 4-5000 бронирани машини включая танкове. Няма ги! Сега чакат леопард някой ако им пратят. Започна с 500,000 добре обучена армия. Няма я. В момента събират хора от кол и въже и даже бременни жени пускат на фронта. А денацификацията, структури като Азовски батальон и разни други дето гастролираха с факли и пречупени кръстове насам натам ще бъдат закопани 2 метра под земята барабар с кръстчетата и слънцата им.

38

IQ 3.14

преди 4 месеца

унгарците май са следващите поред за демократизиране. много е добре източноевропейските държави да не ползват терминология, като "Стари граници"

37

Анонимен

преди 4 месеца

Въздушно-космическите сили на Русия нанасят въздушни удари по Сумска област за втори път за една седмица, днес около 7 управляеми бомби бяха изстреляни по цели в Николаевка, Юнаковка и Хотинка, сред унищожените обекти са складове и предприятие. По-рано ВКС на Русия практически не нанасяха удари по този граничещ с Русия район от страх да не попаднат под атака на системата за противовъздушна отбрана Patriot. Може би нещо се е променило.ч

36

Анонимен

преди 4 месеца

Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."

35

Муахаха

преди 4 месеца

Украина ще си я Делнат - Путин ще вземе Лъвският Пай и ще Остави малко Трохички на Унгария и Полша, които в Замяна ще Станат най-Послушните Руски Сателити в ЕС!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Чехословакия и Югославия бяха изкуствено създадени държави след ПСВ, от Англия и Франция :)))

33

Чардашевич

преди 4 месеца

Унгария може би, и то много ами-ако. Но румънци тук защо уста изобщо разчепват, при всякий сценарий те нямат никакъв шанс. Повече, Приднестровието и Гагаузия ще са слеят с новообразуваните руски региони. Останали райони на Молдавия как ще решават... , не е сигурно.

32

Анонимен

преди 4 месеца

До ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ!Ми, защо не отидеш да помогнеш на Украйна направо на бойното поле, ето сега при Авдеевка твоите украински братя са обкръжени и изнемогват.Ни вземи със себе си и Тагарев, Иво Мирчев, Кирил Петков и останалите американски ***!

31

До 19

преди 4 месеца

Абсолютно така е! Украйна колкото и да я представяме като пронацистка и избиваща малцинствата, истината е че тези политики са сравнително кови и привнесени там от ЦРУ заедно с мовоъо правителство 2014 година след преврата. Но преди това в Украйна народите съжителстват някак си и си запазват културата. Затова и там има 350 хиляди Българи. В съседна Румъния, Сърбия, Гърция, Турция е имало буквално етническо прочистване. Само че България за разлика от Русия, е мълчала. И Русия турпя дълго.

30

ганьовци

преди 4 месеца

Турция ще ви опраска за два часа.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Всички с много апетит за земя бе. Да видим дали Чехословакия пак ще стане едно.

28

НАСРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Амме, хич, Украина я чака бляскаво бъдеще, само да превземе Москва и Чукотка. ХАХАХАХАХА

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 27 Ще си поделим Турция с кюрдите тогава, щом мислиш така... :)))

26

Анонимен

преди 4 месеца

Унгария има право да си върне земите преди 1920 г, особено цялата Трансилвания подарена незаконно на Влашория от съюзника й Франция.

25

ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ!

преди 4 месеца

Високи цени, инфлация, бедност не са важни сега докато не победим Русия, докато руската терористичната държава не промени управленския си модел и не се реформира по правилата на цивилизования запад, светът няма да заживее спокойно и нормално. Приоритет сега е да помагаме на украинския народ. Всичко друго е след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната и финансовата помощ, трябва да напрегнем всички сили и дадем всичко от себе си каквито и лишения и да ни струва това, да осигурим оръжия и пари, а ако трябва и военна сила на украинския народ.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Щом всички искат старите си територии от немам коя си година, да си ги върнем и ние. ;-)Ще си присъединим македонските територии, ще си върнем тези от румънско -добруджа и т.н. и т.н.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Pyмъния sucks...

22

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна както се видя трябва да се защитават само от руските орди на окупаторите дето им отвличат децата. Не случайно оня късия го търсят да го опандизят.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва ли днес да задава глупави въпроси?