96

95 - ПсихясалДжендър

преди 4 месеца

бегай си при дрогата. В мокрите си сънища може да се видиш и предводител на укрите.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Доколкото схванах от информацията руските сили се бият с 1000 мирни жители.

94

Анонимен

преди 4 месеца

потвърдено "жизненный путь" е пресечен от руснаците

93

Така е с продажници

преди 4 месеца

Вовата си има съюзници и в Щатите, и в Европа. Без военна помощ Украйна ще духа супата, а я вижте трагикомедията в Конгреса на САЩ - нарочно обвързаха нетърпимото положение на отворената си южна граница с военната помощ за Украйна. И протакат максимално. Орбан също саботираше, докато не му обясниха тихомълком перспективите на Унгария. Войната ще бъде толкова дълга, колкото искат спекулантите от фондовете, управляващи трилиони долари. Защото е много доходоносна.

92

Анонимен

преди 4 месеца

*** укри, сега когато оръжието им е в ръцете. Опукват командващите и зеленчукский и излизат от краварско робство.

91

Анонимен

преди 4 месеца

До 95 Е ти не се ли усещаш,че тук не вървят тия уркописки глупости пък всички знам кой започна да се държи пръв враждебно с Русия

90

Митака

преди 4 месеца

Заплатите на украинските чиновници в гривни за първата година на пълномащабна война, - Слово и бизнес ▪️Първо място - бившият министър на отбраната Резников - 1,262 милиона; ▪️Второ място - министърът на външните работи Кулеба - 1,249 милиона; ▪️Трето място - бивш министър на спорта Гутцайт - 1,161 млн. Всеки сам си прави изводите кой има нужда от война и колко месо се изпраща в Вдеевка за безсмислена подкрепа на режима.

89

Хай

преди 4 месеца

Авдеевка е разрязана на 2. Руснаците са пробили от 3 места. Около 10 хиляди Укри са пред обкръжение. Новомихайловка е паднала една трета. На север напредват ежедневно с километри.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Хер Хитлер ги гледа отгоре с умиление и тревога. Скоро ще са при него и другите славни водачи....

87

Тагарев

преди 4 месеца

Ша изпращаме помощ пак май - одеала, памперси и русенако варено за украинските храбри войници( да се чете - беднюхите, че богатите карат ски на Банско и Боровец)

86

Анонимен

преди 4 месеца

До До Анонимен 79, - 85 - да, това ми е начина таракане! Ти който си на страната на агрисора Русия, който ни обяви за "вражеска държава" а си тук, ползваш тук медицинска помощ, пенсия и т.н. - ти какъв си всъщност? В белите държави ви наричат Майцепродавци! Ситуация ще обсъждаш, когато я има. Когато любимите ти блатници превземат града! Сега - няма никаква ситуация!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Елkата разпространява фалшиви новини - руснаците имат само лопати, няма как да бомбардират, освен това украинците ги изтрепаха и вече няма руснаци, застреляха им всичките генерали, потопиха всичките кораби и като за капак Путин умря, при това поне три пъти по информация на същата тая миска Елkата Василева и оня институт изследващ войната

84

анонимен келеш

преди 4 месеца

Копейката от Слатина отново е на амбразурата 24/7 само,че на терен а пред клавиатурата:):):)Когато флекса режеше главата и крайниците на любимият му съветски войник пак се беше скрил тук на завет и сипеше закани за гражданска война и народен съд:):):)Копейка интернетбабаит:):):)Всички са такива и затова Митрофанова реши сама да спасява съветските паметници като си ги прибере в Матушката:):):)

83

Умберто Жеко

преди 4 месеца

Чакам повторение на азовстал. Нацитата са се окопали в тунелите под един завод, скоро ще им спрат манджата и ще започнат да ядат други мъртви нацита. Но този път няма да успеят да изкочат и да се предадат, като мишки, понеже руснаците ще им наводнят тунелчетата и ще ги издавят, както прави Израел в Газа.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Не им върви защото не се сражават под знамената на Вермахта както през славните 40 те на миналия век. Ееех... Нищо не остана от тогава... Само поздрава...Зиг хайл.

81

Анонимен

преди 4 месеца

Украински език и нация няма,както македонски език и нация

80

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Напротив! Ситуацията е реална и е абсолютно ненужно да си я въобразяваме. Както досега,така и сега руснаците от Киев и Москва няма да дадат жертви,защото целта е да се руши .Ще Ви кажа и защо рушат всичко.Защото след някой друг месец ,чрез Украина ще се търсят международни средства за тотално модерно застрояване под предтекст,че войната е разрушила всичко. Всъщност война няма. Руснаците и турците,чрез луди като Меркел отдавна управляват ЕС. Разберете,под турско-сефардо-руско робство сме.Източват

79

Анонимен

преди 4 месеца

Контраофанзивата към Киев значи добре върви!

78

До Анонимен 79,

преди 4 месеца

Това ти е начинът на комуникация, укропитеко, нямаш какво да кажеш по темата и обеждаш. Нацисти са точно сегашните насилници, държащи управлението в Украйна - даже не го крият - целите са в свастики и унищожават наред - първо собствения си украински народ, пращайки всичко живо, което докопат с калните си ръчища на смърт за нищо. Не баш за нищо, всъщност, а за интересите на задоеканските си господари, които трябва да продават оръжия. Които ние в Европа купуваме с продажните си правителства.

77

до 79

преди 4 месеца

Каква Родина ве. Това не е тяхна родина. Това им беше подарена земя с Руко население. Те решиха да промият съзнанието хората с Руско самосъзнание а тези при които неуспяват, да избият. Укрия не е държава и никога не е била. Това е една историческа грешка и скоро ще бъде поправена !!