73

Анонимен

преди 4 месеца

А дано. И оная сламено плашило президента им,никакъв го няма

72

Анонимен

преди 4 месеца

На практика повече от половината страна показа среден пръст на бай склери.

71

Бг

преди 4 месеца

Разярени тексасци ще разкъсът дъртака Байдън, а костите му ще бъдат изядени от гладни шакали. Всичко ще бъде показвано по телевизията. Фенове на Байдън ще изловят шакалите и ще ходят зад тях да събират фекалийте им и като съберат торба от 70-80кг кафяв мат'риал, това ще бъде обявено за Байдън. Айната ще бъдат изложени в музея на Байдън, където тълпи от байденови фенове ще им се кланятни целуват. Преди това ще бъде направен опит торбата с ла*на да управлява за 6 месеца с помощта на Изк.Инт. !

70

Анонимен

преди 4 месеца

Как изтървахте тази статия ? Тези новини са поне от 3 дни ! Даже съм много учуден , че изобщо се публикува , това е недупостимо , запада е безгрешен , капитализма е най- добрата система , ограбването на хора е най-демопкратично

69

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Тексас иска война с Мексико а не със СЩ

68

ъ

преди 4 месеца

Сега ако стане нещо, ЕС и ние като членка, ще застанем ли на страната на Тексас срещу САЩ? Ще помагаме ли, докогато е необходимо?

67

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен. 58 Само си пропуснал че 25 щата подкрепят Тексас,така че стават 26 срещу 24 щата.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Целият колективен запад е с Тексас! Слава Тексас!

65

хе хе хе

преди 4 месеца

Не трябва да се пускат такива статии в късния следобяд. Причиняват стрес на правоверните атланти и освен това изискват полагане на извънреден труд от троляците на Козак. От друга страна, приятно е за нормалните хора да четат такива неща. Как нюйоркските еврей от напъна си да заличат европейската цивилизация накрая може да заличат бившата колония на Британия. Но да не злорадстваме излишно, на горките атланти и без това им е зле::)

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Тексас срещу 40 щата ще ги смачкат. Без мексиканската армия няма да успеят." ------------------- хахахахахах, сентаджията, 25 щата подкрепят Тексас! Можеш ли да смяташ? 25+тексас = 26 щата, които показаха среден пръст на дименцията и лебаралите! Ай бегай да лапааш черни членоове!

63

Анонимен

преди 4 месеца

Крайно време е войните които правиха по цял свят , вече да стават на тяхната територия . Наблюдавате залеза на империята , това е само началото .

62

Тексаска Република

преди 4 месеца

Ха-ха-ха, Русия ще подкрепи Тексас с военна помощ от ядрени ракети Сатана за да се защитят от окупаторите САЩ

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 58. Чети чети текста

60

ИМА РЕШЕНИЕ..

преди 4 месеца

ЗА ДА НЯМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ВЪТРЕ ПРИ ТЕБЕ, НАПАДАШ НАЙ - ГОЛЕМИЯ СИ ВРАГ,.......... ПО ИЗБОР - РУСИЯ/КИТАЙ....

59

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 49 - Болгарские копеек паступили в рядам Тексаской гвардии, чтобы помоч их Тексаские Друзя! Они вместе татуировали Z на лобам, и снова вместе поехали к Авдеевка, чтобы помоч их руские Товариши!

58

Нюз

преди 4 месеца

Байдън е изменник ! Трябва да го импичнът ! След това наказанието за държавна измяна е електрически стол ! Байдън ще бъде екзекутиран на живо и ще се предава по целия свят ! Токът ще бъде подаван докато тялото не се очерни и почне да вдига силен пушек ! Това ще бъде за назидание ! Смрадта ще покрие цяла Северна Америка ! Уникално ще е !!!

57

Анонимен

преди 4 месеца

Тексас срещу 40 щата ще ги смачкат. Без мексиканската армия няма да успеят.

56

едва ли

преди 4 месеца

Най-вероятно няма да се стигне до гражданска война вътре в САЩ. До сега те винаги са решавали вътрешните си проблеми с операции на чужда територия. По-вероятно е да разпалят нова война някъде по света. Инцидента на сирийско-йорданската граница е доста удобен в случая, а Иран отдавна им боде очите

55

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

54

хихихихи

преди 4 месеца

Послството и минионите им са в ступор и паника!