95

Британски учЕн

преди 5 месеца

Това е долна лъжа, нито Великобритания докато беше член на ЕС, нито Полша и още няколко държави са приели еврото по тяхно желание а не защото ги мотаят от Брюксел като нас.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Белене се възстановява . За сега като зелен затвор. Но скоро ще е тесен за предателите и слугите на рогатия.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Пак Радини вълнения! На лева отдавна му остана само името - айде да се гледаме с истината в очите. И понеже не върви да му викаме 0.51 евро, му викаме лев.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Маллии, голем вой на копейки днес. И кво, оказа се че Копейкин ви е събрал личните данни за референдума за еврото и е знаел, че е незаконен хаха. Те така са ви лъгали и преди 89г ве копейки, нищо ново за вас. Важното е че той си взе нова къща с евраци. Ердо пусна шведите в НАТО и реално путинака си изпълнява програмата за неразширение на НАТО. От как почна и затъна при урките НАТО се увеличи с още 2 членки и още 1200км сухопътна граница с Мордор. Всичко върви по план явно

91

Генерал Христо Луков

преди 5 месеца

Тия от ПП - ДБ са много по - жалки и смешни дори от БСП !!! То всъщност бившият кадър на СДС - Корнелчето докара Социалистическата Партия до най - голямата дупка в историята им... Но ПП - ДБ ще ги бият дори тях с "Поведението" на Тотални Национални Предатели!!!!! То само като видиш неадекватните Киро Харварда,Кокорчо,Ленчето и оня горе на снимката... Какво да ги коментираш тия НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?!?! Преди 1989 - Получавахме директни заповеди от СССР , сега директните заповеди са от САЩ!!!!...

90

Анонимен

преди 5 месеца

До анонимен *** - какво ме интересува какво било в Русия? Да му мислят руснаците. Тук сме България И НЕ ИСКАМЕ ЕВРО!!!

89

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен.. 98..трябвалонда емигрирал в Русия, и сега на фронта Путин щеше да ти плаща по 50 000 рубли

88

българина

преди 5 месеца

щом декларациите на политически партии с 250 х гласа, тежат повече от 600 х гласа, които са подписани, мястото ни никак не е в тоз демократичен колапс..... Възраждане да излязат с декларация, че е законен....

87

Анонимен

преди 5 месеца

Ако стане валута криза или война както 2007 и 2020 г. в еврозоните без лева няма да може да се платщат заплати и пенсии и застрашава национална сигурнос. Освен това западни граждани и ислями имат много евро вече и ще искупат бг земя и апартаменти в София.

86

Муахаха

преди 5 месеца

току-що Съдиите от Световният Съд в Хага с 16 гласа За и 1 Против (Разбира се Юдея) - Осъди Израел за Геноцид и Военни Престъпление в Газа - а ЕС и съответно България - били с Израел - кажете ми сега, кой е Престъпният Режим - в Брюксел и София (вече реално Осъдени като Съучастници на Геноцид и Военни Престъпление) или тия в Хага са си загубили Акъла?!

85

Анонимен

преди 5 месеца

Да станем на крака за искрен.. той толкоз си може.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Еврозоната бил клубът на богатите. В Швеция саа умряли от глад, като нямат евро хахахаха Тро_лчета, сменяйте опорките и кажете защо богата Швеция не иска евро. Отговор нямате, защото и акъл нямате хахаха

83

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 5 месеца

КОПЕЙКИТЕ УТРЕ ЩЕ ИСКАТ И СВИНСКОТО В МАГАЗИНА, ДА НЕ Е ОТ ЕВРОПА, А САМО РУСКИ ПРА, СЕТА ДА ЯДЕМ...

82

Анонимен

преди 5 месеца

Млад учител съм, на 28 години, завърших Немска филология в Нов Български Университет. Мечтата ми беше да завърша немски и да стана дипломат, посланик в Германия, уви, късно разбрах, че за такива служби баща ти ттябва да е депутат или министър, за да се навреш. За да не умра от глад и прося станах учител по немски език в една столична гимназия. Чисто взимам 1500 лв + събота и неделя ходя в една частна езикова школа преподавам немски, оттам взимам 2000 лв на месец. Свързвам двата края. Не ми беше това мечта..

81

@ Еничарина

преди 5 месеца

До СОЛОМОНОВО РЕШЕНИЕ За ЛЕВА става въпрос, а не за рублата. Българският лев.

80

Анонимен

преди 5 месеца

Референдума е форма на пряка демокрация. Искат да има демокрация, но само когато ни отърва. Иначе е забранена и чрез диктатура се налага волята на диктаторите.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Е тогава и лева излиза че е назаконно ама нали в момента е валута в бг. Хората трябва да кажат за или против лева да се ликвидира. И чак тогава ще се приеме евро $ или друга валута която реши народа.

78

Добре

преди 5 месеца

А, защо тези гнусни твари не оставят НАРОДА (суверена) да реши, какво иска или не иска. Знам, че ви се иска да откраднете за вас и господарите ви едни над 30 милиарда ЕВРО от резервното обезпечение на лева, но, едно време се надявахме да станем демокрация. Останали сме си с надеждите.

77

СОЛОМОНОВО РЕШЕНИЕ

преди 5 месеца

КОПЕЙКИТЕ, КАТО ИСКАТ ДА СИ ОСТАНАТ С РУБЛИ И КОПЕЙКИ, И ДА НЕ СИ ОБМЕНЯТ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ..... ДАНО ДА СА ДОВОЛНИ...

76

Анонимен

преди 5 месеца

До ха, на бас - Ха на бас, че на референдум българина не би приел нито еврото, нито рублата. Това, че в твоята глава означава, че аз подкрепям публата, понеже не искам евро, си е лично твой проблем. Нито искам рубла, нито евро, нито долар. Нещо неясно има ли?