82

Психодесните

преди 5 месеца

Не знаят какво става. Как е хора? Почнахте ли да излизате от съня вече? Хах

81

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна бе хубава страна, но населена с глупав народ, с уклон към нацизма. Главен булевард в Киев носи името на Степан Бандера - масов убиец на поляци, литовци, белоруси, украинци, евреи ... Той е обявен и за национален герой на всички украинци.

80

Анонимен

преди 5 месеца

По-длоу чета комунистически блянове. Народен съд, колективизация. Това е комуниста - да вземе от богатия и кадърнаия и да направи всеки беден. Само партийните членове ще са богоизбраните. Пърдон политбюро-избраните. Свърши тя ваща. А фашистка русия ще им го нахлузят китайците, полека лека и не толкова. Ще си останат суровинния придатък.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Лол. Какво ще правят сега евроатлантиците и нацягите в България? Ъъъъ :D

78

Анонимен

преди 5 месеца

Абе тия червените бокл.ци почнаха да ни заплашват вече направиха и народния съд и ни осъдиха.

77

Анонимен

преди 5 месеца

Браво! Украйна ще бъде разделена на парчета! Юхууууу!!! :P

76

Анонимен

преди 5 месеца

Няма съменение, че предстои голобална политическа промяна. Войната е между САЩ и Русия за глобално военно, политическо и иономическо надомощие и, че войната в Украйна е между САЩ и Русия и то до 'поледният украиниец". Това е в резултат на политическите игри и вложените милиарди от САЩ, за изграждане на газовите американо-украински газови дружества и парите, които бяха налети за целта от частни американски компании за завлядяване на украинската инфраструктура и икономика.

75

А каква е завесата

преди 5 месеца

Завесата е спусната, но каква е тя. Нормалните българи учат, ходят на курсове, амбициозни са и се хващат на работа за много хилядарки на месец. На пазара има глад за квалифицирани служители, остър глад! Зад завесата са останали русофилските тролеи, които спамят руска пропаганда за по-малко от мерезето в България! Дори в складовете ще взимате по 2К, другари, стегнете се и станете хора най-накрая.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Тия май пак си правят сметката без мечката. Не, подялба няма да има, ще има разкъсване на оссраина! И не, това, което ще остане под името "о'краина" няма да бъде в нато! Всичко останало са краваро-хохаалски рев и сооопполи!

73

Запада запАда

преди 5 месеца

Какво става сега последно? На Русия и свършиха ракетите, Русия фалира, Русия се разпада, или както казваха там, че икономиката и е на парцали? Илиииии това е било проекция за Украйна? :D Некадърните запАдащи медии не спряха с глууупостите си, а последователите им (неолиберали и евроатлантици) ще очакваме да се гръмнат :D

72

Анонимен

преди 5 месеца

До 75, не знам за фермерите в Германия, ама виж опашките по бензиностанциите в Маскве! Расию се разпада!

71

Виждам неща които --

преди 5 месеца

Вие не виждате гледате коментирате но неможе да предвидите бъдещето --- има едно нещо което се нарича ,,колелото на историята ,, след Великия Симеон водил 35 г победоносни воини България си заминава за 200 г -- може ли да си представите колко са 200 г След 2 св война най бързо се въстановяват победените държави След войната във Украйна Русия няма да се въстанови ,по време на война се разрушават последните споики след военната бедност ще ги унищожи няма да ги оставят да се възтановят и оправ

70

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилите винаги сте на бедната губеща страна и е факт, че завесата е спусната. Разбираемо е, че в мечтите ви е Народен Съд за да присвоявате чужди мандри и апартаменти без пари. Напълно логично.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Всякакви решения на срещи в Рияд, Мамая, Синая и Волуяк са незначителни след като Руския Император не е бил там.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Не знам за желязната завеса но скоро няма да има Европейски съюз вижте фермерите какво правят Германия е в паника

67

Христо Христов

преди 5 месеца

Завесата вече е спусната и ние сме от губещата бедна страна. Факт.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До 70, НИКОГА няма да "се върнем към Русия", ама за това дето си позволи да заплашваш, ще ти се случи случка и ще си имаш сериозни неприятности! Обещавам ти! Не си анонимен, ако това си мислиш

65

Анонимен

преди 5 месеца

Как си мечтаех за това време да мога да напиша червен бокл.ук свободно.

64

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

До 70Да не стане ,обратното,вас рубл.аджийте и комунисти да изпратим на национален съд !!!

63

Хахаххахах

преди 5 месеца

Мокрите сънища на копейките. Подялба на Украйна и започване на нова Студена Война, стени, огради и Народен Съд. А по време на Народен Съд нали знаете какво искат да стане?! Копейките да взимат апартаменти на аванта и да гонят собствениците на Белене. Аз като ви казвам, че копейките са едни обикновени авантаджии които искат всичко да им е безплатно, вие не ми вярвате.