10

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

9

Анонимен

преди 4 месеца

По-добре е да участваш в Голи и уплашени вместо да ходиш в блатная на туризъм. Преживяването е едно и също, но в Голи и уплашени е по-безопасно.

8

АГЕНЦИЯ - ГОЛЯМ *УР

преди 4 месеца

СПЕЦИАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ.....

7

Анонимен

преди 4 месеца

Граф Николай Игнатиев, който пише с азбуката, която му подарихме, ни нарича племе, което трябва да е послушно оръдие на руската политика. Той повлиява за обесването, а не за затвор за Васил Левски, който иска българите сами да се освободим както гърците, румънците и сърбите. Левски предупреждава, че мнимите освободители ще ни заробят. Раковски: мъки чакат всеки българин, влязъл в железните нокти на Русия. Ботев: Русия с радикални средства се стреми да изтрие от лицето на земята българите.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Путин беше в една от тия градски ферми за който съм писал . В Чукотка при минусови градуси дават как си берат крастъвици и домати . А Га.ню верва че членството ши го оправи и ходи по полето да съди тия работи :))) Дали ши го оправи ЕС ту или медиино го зануляват като не дават градските ферми в Русия докато Га.ня копа на село земята в допутопния ЕС .

5

Анонимен

преди 4 месеца

Цивря от Смях като ги чета тези глупости. Туризъм в Камчатка, ха-ха-ха

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ето я пак тая неграмотната роботка. Не четете и не коментирайте, докато не я махнат.

3

УМОПОМРАЧЕНИЕ....

преди 4 месеца

ПУТИН, КАТО СЕ ВАКСИНИРА СЪС РУСКАТА ВАКСИНА "СПУТНИК V" - ВИЖТЕ ГО ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРА...... ПЪЛНО КУ КУ...

2

KpaBapop06

преди 4 месеца

Пoдмokpям се като видя Путин

1

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите, записахте ли се вече на курорт в ГУЛАГ? -30 градуса. Точно като за вас. Простотииите от блатната империя нв спират да валят. Муахахахаа