33

Анонимен

преди 5 месеца

Уж закон ЗАЩИТА НА ЖЕНАТА (биоогична ) и ХОП вътре включени и защита за хора със социален пол различен от нормалния! Аз предлагам Георгиев да каже че е с различен социален пол от биологичния му ! Какво ще правят в такава ситуация примерно ? Той става тогава жертва на бяла хетеросексуална биологична жена . Защо ? Защото хората с различна ориентация няма как да се вярва че са насилници както се твърди от либералите !

32

Анонимен

преди 5 месеца

Тоз има ли връзки, а? Така като го гледаш на снимката, дали смята, че ще лежи?

31

Край

преди 5 месеца

Съдиите си правят отвод защото не желаят да съдят под натиска на сорос- организациите.ДебУра я направиха знаме на Истанбулската конвенция.

30

Сашо

преди 5 месеца

Когато си на власт ти трябват кучета за да ти пазят двора, обаче като ги хване бяс и направят някоя простотия, правиш всичко по силите си за да не те изпее (излае) пред народа.

29

Ееее

преди 5 месеца

Тия мили хора шо си не вършат работата за която им плащат ве?

28

d

преди 5 месеца

А защо получават заплати? Хайде сега шут и да се махат от системата и да отиват в частния сектор.

27

Драгомир

преди 5 месеца

Ами моля ви се те са платили по 100-200 бона рушвет да станат съдии и прокурори и трябва да си пазят мястото и да изкарват пари, че имат да избиват. Вие ще ги карате да работят за слава и ако бръкнат в нечий интерес, хайде сега....

26

Петър

преди 5 месеца

Пропаднала съдебна система, щом това *** не могат да осъдят!

25

Да

преди 5 месеца

До Скалъпена история И Противобългарски и Еничарски - спомни си как използваха татуйровките на Георги, за да демонизират Родолюбието ни, а и случая, за да отклонят вниманието от намушкания Българин в РСМ! Слава Богу, че извън петте най-големи града има съдии, които не изпълняват заповедите на "Отровено Общество" и "Америка за Унищожението на България", така че има надежда за Родината ни, че съдии като тези един ден ще съдят еничарите, водели противобългарската пропаганда, Кредисимо и Дебора!

24

До 23

преди 5 месеца

Ама ти сериозно ли? Кой от тях разчита на едната заплата? Те половината имат хотели и къщи за гости, останалите ресторанти! Де 9% ДДС де! Как става тая!

23

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова е страшен.. съдистът с китайското макетно ножче!

22

А кой

преди 5 месеца

Ще съди тези, използвали случая за да охулват хилядолетната Българщина, както и да отклонят вниманието от намушкания от сърбоманите Българин в РСМ? А също й корпорацията "Кредисимо", платила трийсетте сребърника на Дебора, както и нейна безмилостност? Защото толкова разрези по лицето биха били възможни, само ако обвинеяемия беше с хирургическо образование, но защо ли не вярвам в това! И всички я видяхме колко добре момичето изглежда по Нова в неделя - случаен човек не би предположил историята й!

21

Анонимен

преди 5 месеца

Ами да си сменят професията тогава! Да идат да продават лук и чушки на сергия на пазара, а на тяхно място да дойдат хора, които ще вършат работата, закоято им се дават заплати.

20

Ясно

преди 5 месеца

Трудно за признаване, но факт. Държава няма! От кога? Все едно! Поздравления за написаното. И какво от това?! Някой от изброените магистрати ще направили публично обяснение за отвода си? Не!!! Е, поне стана ясно, че проблема на правораздаването в Бг. основно е в съдийската каста! Не само в прокуратурата! И кой ги защитава? Законите, конституцията, тези, които ги натвориха, депутатите! ТЕЗИ, КОИТО НИЕ ИЗБИРАМЕ! Това заслужаваме!

19

простата истина

преди 5 месеца

Е хубава работа!Всички съдии да откажат? Това вече е прецедент и намирисва на нещо.Явно има сериозен аргумент.Аз обаче имам още един - нека съдиите да не вземат бонуси и 13 заплата.Защото е очевидно че нямат заслуги и работата не е свършена-еле пък за бонуси

18

Анонимен

преди 5 месеца

Тия съдии що не ги уволнят ? И без друго явно са прекалено много.

17

3737

преди 5 месеца

Делото няма как да се гледа в РС Пловдив, на този етап. Състав на ОС Стара Загора ще определи друг районен съд от съдебен окръг Стара Загора. Има още РС Казанлък, РС Чирпан, РС Гълъбово и РС Раднево.

16

Я па я..!

преди 5 месеца

Съдиите ги и страх от макетното ножче.

15

ИВАН

преди 5 месеца

НА ТЕРИТОРИЯТА Е ФЕОДАЛИЗЪМ И ЗАВИСИМОСТИ ОТДАВНА! НЕДАЙ БОЖЕ ДА СТИГНЕШ ДО СЪД, НЯМА ОПРАВИЯ!

14

Анонимен

преди 5 месеца

Нормално е да се оттеглят. В цялата мътна история е категорично ясна само професията на малката.