32

Анонимен

преди 8 месеца

И тези жертви ще тежат на съвестта на Путин.Както и хилядите мирни украинци,хилядите войници от двете страни.Невинни,млади животи погубени от лудостта на един диктатор и кликата му.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До 41Да бе точно така е станало,а другите са хванати с капан из полето

30

Сата НАТО

преди 8 месеца

Гледам реакции на руснаци след случая - това е такава долна из медт, такива жалки създания, такива подли живодтни, че е чудно как Земята ги търпи.

29

Новогодно

преди 8 месеца

Започнаха ответните поздравления, за сега Харков. Подаръци ще има за всички от сърце.

28

АнонимеН

преди 8 месеца

ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА РЕПРЕРУСИЯ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РЕПРЕРУСИЯ ТЪЙ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕБЕТАТА ! ВСЕКИ КОЙТО Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПРЕРУСИЯ ПОДЛЕЖИ НА ИЗБИВАНЕ КАТО СЪУЧАСТНИК НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РЕПРЕРУСИЯ!!! ЕВАЛА ЗА АТАКАТА ЖАЛКО , ЧЕ НЕ СА ИЗБИТИ ПОВЕЧЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РЕПРЕРУСИЯ!

27

Сата НАТО

преди 8 месеца

*** умните отрочета на руз кини и българчетата-полезни иддийти продължават да защитават агресията на империалистическа фашиска Просия, за което подлежат на изтребление. Просия с просташкото си оболванено население, ръководени от побъркан недо кладтен маниак, нападнаха Украйна като първа стъпка към завладяването на цяла Европа. Там няма невинни.

26

Анонимен

преди 8 месеца

очаквам все някои от партиите да имат смелостта да оповястят какво е изнудвачеството на част от приютените в нашата страна украински граждани. Преди време по националното радио някави украинки говореха, че те щели да командват тук. Чу се в официален ефир. Да пренасят конфликта навсякъде, е политика отъ най високо ниво на ттяхната сегашна власт, чуваме го от Зеленски непрекъснато. Не бива българите да се правят на глухи и да омаловажават чутото и видяното.

25

АнонимеН

преди 8 месеца

НАСЕЛЕНИЕТО НА РЕПРЕРУСИЯ РАЗБИРА САМО ОТ ТРЕПАНЕ!! ТЕ СЪВЕСТ , СКРУПУЛИ, МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО НЯМАТ НИКАКВО! ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ СВАЛИ ЧЕРВЕНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН РЕЖИМ В РЕПРЕРУСИЯ Е ДА СЕ ИЗБИЕ ОПРЕДЕЛЕНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА РЕПРЕРУСИЯ ДОКАТО НЕ ИМ ПИСНЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ!

24

АнонимеН

преди 8 месеца

(ООН ОБЯВИ СТАНОВИЩЕТО СИ ПО ЖАЛБАТА НА РЕПРЕРУСИЯ СЪС СЛЕДНИЯ ТЕКСТ: ДА БЕ МЕЦАНА МИРНО СТОЯЛА, НЕ БЕ ЗЪЛ ЖЕЛЕЗЕН ПРЪТ У ГЛАВАТА ИЗЯЛА :D

23

АнонимеН

преди 8 месеца

ТАЯ ГОДИНА БЕЛГОРОД А ДОГОДИНА МОРДОРСКВА :D

22

Анонимен

преди 8 месеца

Сегашната украинска власт действа с изнудване. В България далеч не информират за всичко съществено. Изнудването не е само към Русия. Изнудване има 1.Чрез затваряне на 2 от трите газопровода към западна Европа. изнудването е и чрез мигрантите. Пряко. Външният министър на Украйна официално каза какво щели да направят намиращите се там украински граждани, ако се спряла помощта им, например.Но Полша от лятото се съпротивлява, и сега има 1 500 тира на границата 40км ,пропускат по 1 на 3 часа. Протест

21

Експерт

преди 8 месеца

Да това е в стила на УГИЛ, ИГИЛ, Боко харам и други терористични организации, да поразяват цивилни цели на оживени месата с цел повече цивилни жертви. Дори талибаните в Афганистан не са способни на подобно нещо

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 19...Ако Путин не беше анексирал Крим и изпратил войски в Донбас..нямаше да я има тази трагедия...стига опорки...

19

ДО АНОИМЕН 9

преди 8 месеца

до анонимен 9 И и имате предвид кира и асен са КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН нямащ пол са именно затова за да престанем в най мрачен вид и след врме и ще сме и без нация но с територия или територия само за роми и мигранти

18

до 14

преди 8 месеца

Ти на училище ходил ли си? Посочи поне един агресор, който е спечелил война през последните 200 години в крайна сметка. Поне един. Господ винаги си знае работата и тука никаква стратегия не може да помогне.

17

Анонимен

преди 8 месеца

До 16Ами ,ако уркопите не бяха нагли да си налага глупостите в Донбас война нямаше да има

16

Анонимен

преди 8 месеца

Странно е че тази новина се появи в българските медии. След март 2022, когато беше изтреляна Точка-У по центъра на Донецк, това отново е преднамерена атака срещу цивилно население, целяща максимален брой жертви. Идеята е, да се накарат руснаците да отвърнат с "непредизвикана атака" срещу цивилно население, което да е претекст за възобновяване на военната помощ за Украйна.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Засега жертвите са 21, повече от 100 ранени, около 100 изгорени леки коли. Нападението е точно в района *** зимната пързалка край новогодишната елха и базар в центъра на града.

14

анонимен

преди 8 месеца

Всичко и пределно ясно и елементарно. Ако Кремъл не беше започнал тази безсмислена война, нямаше да има жертви и пострадали нито от руската, нито от украинската страна. Така че могат да обвиняват само себе си или по-точно този, който еднолично взе това безумно решение, изживявайки се като съвременен Петър I или Наполеон Бонапарт.

13

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен Кой печели войната не се определя от това кой е агресор, а кой има по силна армия и по добра военна стратегия. А в случая Русия дори не е агресор, действа с голяма доза нежелание и от крайна необходимост. Навремето ФАЩ бяха готови на ядрена война, само и само да не позволят руски ракети в Куба. Днес краварски ракети около Русия, нато се разраства и агресивно посяга да милитаризира половин Украйна срещу Русия. Еми много ясно, че Русия ще действа, в ЗАЩИТА на интересите и бъдещето си