52

ХАХА ХА ХА!

преди 6 месеца

Ние сме си спънати и без никой да ни се пречка! Нема толкова лош фурнаджийски материал - с кого сме се хванали не сме пропуснали да го предадем!

51

Унгария не спъва BG!

преди 6 месеца

BG се прострелва в крака. Месец след месец. От "народни представители", на които децата им учат в западен ЕС и САЩ. И имотите им също са там. На тях не им пука за нас. Които се инатим да я има България. А и да им пука, ще бъдат дадени на прокурор. Ако няма доказателства - ще си носят.

50

Анонимен

преди 6 месеца

До 38 Доколкото знам Русия ни спря газа, а не обратното.....Доколкото знам ние първи в Европа заедно с още няколко държави затворихме въздушното си пространство. И тайно изнесохме оръжия за Украйна на стойност милиарди ,докато Нинова и компания обясняваха,че няма такова нещо. Та не е случайно,че първо на нас спряха газа

49

Анонимен

преди 6 месеца

Ако ни спъне, затваряме кранчето!

48

Анонимен

преди 6 месеца

ало, интернет екслпорера от днес бг

47

Анонимен

преди 6 месеца

До 46, и какво като са в оставка бе жа*лък копейко, решенията им са съвсем легитимни, до избирането на нов кабинет!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Шматароци смаpaнгясани това ви го казах още същата вечер това управление е вредно за страната макар и атлантическо

45

мдамм

преди 6 месеца

айде, спираме таксата за 2 седмици, унгария гласува, после пак я слагаме, ама двойна, да се научи чобанина.

44

Сата НАТО

преди 6 месеца

Един политик може да отиде на посещение в Москва само ако е пълен иддийод. Там който не го закачат на компромат, го убиват в самолетна катастрофа.

43

зайби

преди 6 месеца

шенген се разпада - ориентирайте се на изток!

42

Анонимен

преди 6 месеца

Нидерландив не е дала съгласието си. Министрите са в оставка, т.е. вече ги няма. Добре е медиите ни и политиците ни да не се вдетиняват. А по повод ветото на Умгария, то е много възможно, защото веднъж показал се враждебен, вече губиш доверие.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Koпейки, не се възбуждайте, хората ви казаха че са склонни да махнат таксата, така че това е стара новина! Важното е че пречките постепенно отпадат, а и Австрия ще склони много бързо, тъй като натиска от важни фактори в ЕС над нея е голям! Скоро България ще бъде напълно равноправна на всички европейски народи!

40

Сата НАТО

преди 6 месеца

Ами напили са го и са го снимали как е бе момче и така. Това са методите на КГБ. Оня мало умния офталмолог по същия начин го извадиха от Лондон к го инсталираха в Дамаск.

39

Анонимен

преди 6 месеца

ПП предателите ко стана сега ,че влизаме ли у шенгеня бря )

38

Анонимен

преди 6 месеца

До 33 Щото ти си ги поел украинските и си мислиш,че всички са като теб,е нормално е

37

Факт

преди 6 месеца

Орбан работи за Унгария, джендърите-за Сорос, а нашите продажници са готови на всичко, само и само да запазят крадените си пари и евентуално да чопнат още нещо. Това, че България ще даде фира след такава унищожителна политика слабо ги вълнува.

36

Анонимен

преди 6 месеца

КГБ снима влиятелни политици с руски *** и така ги държи!

35

мак

преди 6 месеца

Както е тръгнало, скоро и другите ще спъват България, да речем заради наплива на мигранти към Европа. Ще кажат, че външната граница е врата у поле. Причина и оправдание - ако искат, винаги ще намерят. И защо грачите по Орбан, защото не се съгласява безропотно с всичко, каквото си наумиха големите? Друго си е бг правителство с хронична чупка в кръста, нали.

34

Анонимен

преди 6 месеца

До 32Гледа интересите на народа си и купува евтин газ. А не като Киро Простото)))Доколкото знам Русия ни спря газа, а не обратното.

33

Инсталацията е вярна

преди 6 месеца

Спомяте ли си като на една арт-инсталация ни бяха изобразили като тоалетна - ама тия обществениете...Грешата била вярна значи!