6

Анонимен

преди 9 месеца

Щом ПП посегнаха на земята тв не са българи ,посегнаха и на данъците на имотите ,за повече от 30 г.нилой не го е правил ,душичките дави локоми,дано ви стигнат милионите да си купите свещи

5

Анонимен

преди 9 месеца

Изумителен лъжец! А досега мислех, че Киро е ненадминат ментарджия. Явно по това умение са си ги подбирали от посолството

4

Анонимен

преди 9 месеца

Каква инфлация контролираш бе Денков?! Кой печата хартията във Франкфурт и купува фалиралите италиански облигации и така предизвика нарочно тази инфлация?! България единствена в ЕС отговаря заедно с още 2 държави на критериите за Еврозоната! Не говори глупости, че нещо контролираш! Гледай кабинета да си контролираш поне!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемите се появиха откак ПП се появиха в политиката. Харесвах Денков, но и той като предишните се хвърли да клевети шеф на " Пирогов". Лекарското съсловие е от малкото останали читави и се възмущавам като гледам как се опитват да ги очернят.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Денков лъже като дърт Ром.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Денков се отчете и се похвали: Инфлацията падна на нивата отпреди войната. Каква война, ние във война ли участваме? Кой ни е обявил война? Може би мошенииците от гей дружинката, които ни управляват са обявили война на населението?