10

Анонимен

преди 5 месеца

Моторче "Балканче" 50 куб едноцилиндрово двутактово върха на българския гений кога ше вазкръсва на българския и световен пазари :(

9

смях

преди 5 месеца

до Българин. Българино, съседката ти, ти и още няколкото стотици милиона потребители ще направят така, че невероятните китайски автомобили ще надминат по качество, екстри и цена немските, американските, японските и корейски автомобили. Чакаме да го видим.

8

Ники

преди 5 месеца

Moskvich Quashkai

7

Анонимен

преди 5 месеца

"Руската държава закупи фабриката" - по-скоро открадна, както и всичко друго.

6

Българин

преди 5 месеца

Скоро съседа си купи китайска кола и да ви кажа по нищо не отстъпва на западните, дори има доста екстри, които имат само високия клас автомобили. А като цена - доста по-евтина.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Продажбите на китайски автомобили изглежда са достигнали своя връх, тъй като вътрешното производство в Русия се възстановява с бързи темпове. Руснаците пазят приоритет за своето производство.

4

Нео

преди 5 месеца

Това нещо, ако е Москвич, аз съм Шевролет. Как е възможно да се пишат пълни лъжи. Разбира се това е китайка с руски надпис и не се произвежда, а само се сглобява в Русия. И като не се предлага почти нищо друго свястно, естествено, че ще има високи продажби. Знаете ли в тъмните години как Лада биеше в пъти продажбите на Мерцедес!!!!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Така е, зле им е. На нас ни е добре с втората употреба на по милион километра, дето на галено им викаме "Маслояди", ама поне са правени в Западна Европа! По-добре 20 годишен мечок, отколкото нов китаец! Само това с екологията не мога да го разбера, ама сигурно има смисъл.

2

Анонимен

преди 5 месеца

"Москвич" не е възкръснал от фабриката на "Рено". "Рено" прояви иди0тизъм и подари своята фабрика на Русия.

1

Анонимен

преди 5 месеца

еее - браво -вече няма да има бели лади за вдовиците на руските войничета - ще има бели Москвичи