75

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 74 Немците са ок, просто в желанието си да се реабилитират от времето на Хитлер, искат да се изкарат широко скроени, само дето сбъркаха кого да канят в страната си :))) Като погледнеш Франция и UK, там е пълно с цветни, даже в Британия имат паки за премиер :)))

74

Анонимен

преди 7 месеца

Австрийският художник с мустачките ако можеше да види сега Германия, щеше да е много интересно. Той искаше Лебенсрсаум за великата арийска раса, а получиха ислямизация и африканизация. Хаха. Няма по-глупави хора от тия. Дори българите са по-умни от немците.

73

нормален

преди 7 месеца

вие изнемогвайте , меркел си харчи милионите от сделката с мигрантите

72

Само гледайте

преди 7 месеца

Като обявят окончателно провала на зелената измама, какъв вой и скубане на коси ще бъде! Същото като сега с бежанците!

71

аа сетиха се

преди 7 месеца

Еми Меркел ви ги натресе. И Урсула на цяла Европа. Ислямизацията на Европа тече с пълна сила. Либерастията на европейците не помага. Трябват малко по-твърди мерки. И да не забравяме, че тези емигранти са в трудоспособна възраст, но не работят и не искат. И по-лошо - не искат а се съобразяват със законите, културните ценности или официалната религия в страната, в която са, а искат да налагат своите, дори на местните.

70

r3v0lv3r

преди 7 месеца

Баба ви Меркел се залюби с Путин и заедно с другият приятел на Русия Саркози поканиха всякаква *** в Европа.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Няма нищо, нали навремето ни призовавахте да ги интегрираме. Сега ги интегрирайте вие..

68

Не можели повече ...

преди 7 месеца

Ами не ги хранете безплатно, не им давайте безплатно удобства и толкова мнжго пари за храна, колкото българските пенсионери не получават и след 40 години труд! И няма да идват бежанци при вас!

67

и те така

преди 7 месеца

а защо позволихте това да се случи , защо се съгласихте когато меркел ги покани , защо ги защитавахте , защо мълчахте ??? Германия свърши , Германия вече ше е само на картата . лошото е че покрай Германия цяла Европа страда и явно ше бъде превзета от тия човеко/|\подобни

66

S.E. EAGLES

преди 7 месеца

Бабо Меркел где така? На джамия Мустафа!

65

Анонимен

преди 7 месеца

Меркел ги викна и си мислеше, че ще научат немски, ще работят и ще има просперитет , а те само цоцат от социалната система, правят си малцинствени квартали и вдигнаха престъпността в тази подредена държава. Станахте по-зле от Франция, ходих в Париж и съм отвратен , ДеГол и Митеран ако се върнат ще има много разстреляни.

64

Германец

преди 7 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Германия 3 пъти съсипа Европа. Първи път първата световна война. Втори път направиха световна война. И трети път, когато Меркел покани африканци и араби в Европа. Въобще немците с тяхната мания за величие и болно желание да командват са много вредни за Европа. Немците са мегаломани и фанатици.

62

Гадател

преди 7 месеца

Ситуацията с бежанците е като в секса. Тя вика Оле боже, а мъжкаря, Още можеее. И така газ до ламарината че да е мирна машината. Чакайте шваби, тия като народят по един футболен отбор чавенца, тогиз ще ви питам. Искахте чиста раса и лебенсраум. Сега ви чака зануляване. Кога ли катедралата в Кьолн ще стане джамийка. Каквото сам си направиш, никой друг не може. Сталин ви превзе, но се запазихте като нация и държава. А сега мултикултито ще ви заличи безвъзвратно.

61

Public enemies

преди 7 месеца

В България е по-зле положението отколкото в родината на тези хора ,в която се води война, естествено че са бърз транзит тези хора до първата по-цивилизована страна, в блоковете по крайните софийски квартали полицията до преди месеци хващаше по 60-70 емигранти, но нямат работа в България ще умрат от глад.

60

ГЕРЕН

преди 7 месеца

ТЕ ОТ КЪДЕ СЕ МУШКАТ ТЕЗ МИГРАНТИ?!???. ОТ ОГРАДАТА НА ТУЛУПА МАМИН ВАЛЕРКО ДАЛАВЕРКО И БАШ ПАТРИОТО БИЛАТА. ТЕ ОГРАБИХА СРЕДСТВАТА ЗА ПОЧТИ МИЛИАРД. И ПОСЛЕ ЩО НИ НЕМА НЕ НИ ИСКАТ У ШЕНГЕН. НА ЗАРАДИ ТЕЗИ И ОНЕЗИ И СЕГАШНИТЕ. НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ. НЕ ГЛЕДАЙ САМО У ТВОЯТА КОЛИБКА. ЗАМИСЛИ СЕ ЩО СМЕ НА ТУЙ ДЕРЕДЖРЕ. И НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА ДА СЕ ПОУПРАВИ ДЕРЕДЖЕТО. НЕЩАТА.

59

.......

преди 7 месеца

То се мисли навреме, сега се нареждайте за сюнет!

58

Анонимен

преди 7 месеца

Немкините много се кефят на арабски и африкански големи инструменти. Меркел затова ти прие, защото имаше мокри фантазии с арабски и африкански краставици.

57

хи-хи-хииии......

преди 7 месеца

Аааа, нЕма не можем........пращайте ги на стрина Меркелана!

56

Башбакана

преди 7 месеца

Бойко каза, че по негово време не е минал нито един мигрант. Това означава, че тези са минали през Космоса със совалки. НАЛИ БУЦИ???????? Я ОБЯСНИ?