120

Анонимен

преди 7 месеца

Французите избили руската армия, немците избили другата руска армия, българите избили още една руска армия, немците втори път избиват съветската/руска армия, сега ЧВК НАТО с участието на украинци избиват още една руска армия.... Ами айде де! Докога? Само хвалби, пък после целуваме ръка и купуваме нефт и газ... И моля разни историци, не замесвайте имената на Левски, Ботев и другите БЪЛГАРИ в дребнавите ни спорове!

119

Анонимен

преди 7 месеца

Да,ама е пратил сина си да учи във Франца,а не в Киев.

118

Име

преди 7 месеца

За съжаление не сте вреден за Руските интереси, а сте вреден за интересите на българите!

117

Анонимен

преди 7 месеца

Западу вообще нечем гордиться. Их сжирают мигранты, у них падает промышленность, разрушается экономика, жуткая инфляция, самый высокий уровень депрессии. Но ведь что-то же нужно предъявлять обществу в качестве прогресса. Вот они и предъявляют. "30 лет назад у нас, что гомосеки по улицам ходили своими парадами? Конечно нет. А сегодня они ходят, посмотрите, разве это не прогресс". Они хотят, чтобы нормальному, обычному человеку было стыдно в этом обществе за то, что он нормальный.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Вашия лидер Коцето въобще не се оплаква от живота в краварника, имение за половин милион има, жена му от уредник в музей на минимална заплата, сега директор на верига детски градини финансирани от ,,Америка за България", добре си живуркат господа путинофилчета!

115

Анонимен

преди 7 месеца

Ако има някой да прилича на Стамболов, това е ТТ. Страхуваме се, че до пълната прилика некой авангарден склуптор реалист, че в един момент реално може да постигне 100те % със секирче и най вечезарад футболни различия

114

а бе, евро идиотите

преди 7 месеца

Я кажете тука сега какво правим като свитнат rнусния наркоман, като го обявят виновен за провала на запада в Украйна? Какво правим тогава у фейса, какво ще пишем тогава. Какво става с предишните постинги където екзалтирано го възхвалявахте и слагахте снимките му.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Много вярно, но Руските са свързани и с Българските интереси. При влизането в Нато и ЕС, беше ясно заявено, че това няма да попречи на развитието на двустранните отношения с Русия в енергийната област.

112

да се арестува тоя

преди 7 месеца

Тоя индивид се по-задълбочено почвам да го подозирам , че е внедрен субект на " мракобесния " путински режим , се дава , гаче ли му е бащиния , на " братята " украинци " развалена и негодна бойна техника , което си е много опасно , защото шъ се изтепат и Путин нема с кво да си заработва престъпленията Урсула да го санкционира .

111

Обективен

преди 7 месеца

Американските джипки ще дойдат ( ако се подпише договора) след 5 години . Тогава вече ще са морално устарели ,а Магарев може да не доживее да ги види. Целта е да се приберат едни милиони от комисионни от сделката , даже и Боко Тиквата го каза в прав текст.

110

Българин

преди 7 месеца

Скоро народът ще реши за кой си вреден. Новият народен съд е неизбежен! Националните предатели ще виснат!

109

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

108

Анонимен

преди 7 месеца

Щот си баба, за това, бабо маро. Добре, че сте на доизживяване.

107

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

106

Анонимен

преди 7 месеца

А защо границите с ЕС са затворени за българите и не могат да пътуват свободно в ЕС. След 16 години 6лизане на брюкселски гъзоBе българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците? Защо границите към ЕС са затворени за българите? Или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

105

ЗАВЕСА

преди 7 месеца

Зад желязната завеса има Новина която не е достъпна за България . Тагарев ще замине на посещение в САЩ - поканата е от частен пенсионен фонд на пенсионерите работили в оръжейната индустрия . Министъра е награден с ордена на жартиерата - благодарение на Тагарев САЩ пенсионерите са получили нов размер на Пенсията - увеличен с 80% - Тагарев е инвеститор номер 1 в САЩ .

104

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев по- голям вредител от тебе продажно същество за България трудно може да се немери!

103

Анонимен

преди 7 месеца

"Контранастъплението", представяно от Киев като панацея, окончателно се разпадна. Най-малкото, оборудването от Запада все още пристига, но скоро няма да има кой да го управлява: месните нападения са изтънили толкова много мъжкото население на Незалежната, че днес, за да компенсират загубите, млади и стари , жените, психопатите и инвалидите трябва да бъдат хванати и изпратени на фронта.

102

Анонимен

преди 7 месеца

Това е да си болен комплексар. Да завършиш руски военни училища и после цял живот да ти се привиждат руски интереси, с които си въобразяваш, че воюваш.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Аз съм уверен че Тагарев е вреден за БГ