50

Анонимен

преди 7 месеца

Става лошо. Терзиев може да си поиска милионите от Киро и Асен ако не стане кмет на София...

49

Радослав

преди 7 месеца

До 54: а бюлетините от Костинброд имаха ли? А тоалетната хартия и броящите имат ли? А такситата с които тоалетната хартия се пренася от изборните секции до Арена Армеец имат ли? Щом ти пренасят изборните книжа и бюлетини в багажници на таксита и се зарязват по улиците без надзор за какви честни избори говориш?

48

Германец

преди 7 месеца

"да не сме сигурни какъв софтуер е инсталиран на машините" -- точно това е работата на хеш кода ве кayни. Няма шанс територията да се оправи...

47

АНТИЛЪЖАТА

преди 7 месеца

Лъжата: "МАШИНАТА БИЛА САМО ПРИНТЕР и ГЛЕЙТЕ КВО ВИ ОТПЕЧАТВА И СИЧКО Е ОКЕЙ". Антилъжата: ЧЕ КВО ПРЕЧИ НА ДРУГ ПРИНТЕР ДА БЪДАТ ОТПЕЧАТАНИ БИЛЕТИНКИ И ДА БЪДАТ ПУСНАТИ У УРНАТА, А АВТЕНТИЧНИТЕ - У ДЖОБА! Доказателството: ТВА С БИЛЕТИНКИТЕ БЕ В НАЧАЛОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА, И ТО С ЦВЕТНИ ТАКИВА, И БЕ ЗАМЕНЕНО С ОБЩА БИЛЕТИНА С ОТБЕЛЯЗКА ЗАРАДИ ГОРЕ ИЗЛОЖЕНОТО! Контрола от Камерата: НИЩО НЕ ПРЕЧИ МАРА ДА МИНЕ ПРЕД ПЕШО, ТА ДА НЕ СЕ ВИДИ ПОДМЯНАТА НА БИЛЕТИНКИ НАКУП-ПО ЛЕСНО ОТ ДРАСКАНЕТО НА ВСЯКАобща

46

До 56

преди 7 месеца

Е ПП така свалиха и Бойко с Шкафчегейт!Сега той тях с Кодгейт! Да им се връща!

45

Анонимен

преди 7 месеца

Машината замества химикалка в тъмната стаичка. Нищо друго.... Нооо машината за разлика от химикалка не излиза от квадратчета и не драска по бюлетината/разписка та. А шиши и боку не харесват това!

44

Анонимен

преди 7 месеца

Днеса блокира айпи адреси за да не може да се коментира против ЦИК и Тошко, да знаете..

43

ДС унуката

преди 7 месеца

Връщайте ми милионите обратно!

42

Анонимен

преди 7 месеца

Първо активираха Цанов с измислен сюжет за машините. Понеже това не подейства активираха Данс, Тошко и Цик пак с измислен сюжет. И им се получи...

41

Анонимен

преди 7 месеца

ЦИК е на статуквото.

40

Оказа се Машините

преди 7 месеца

Нямат никакъв Сертификат, Аудит или Тест!

39

Анонимен

преди 7 месеца

Аааа Не! Не! Не! Киро вече е поръчал шампанското и кетъринга за победата на Васко! Няма пак да му извъртят същия номер като на парламентарните избори!

38

А в София?

преди 7 месеца

Те нали не признават ЦИК?

37

До неразбралия

преди 7 месеца

Машините не броят, но елиминират невалидните бюлетини, докато с хартиените , уж ти излязъл вота от квадратчето и хоп невалидна. Обучението им на ЦИК за машинното гласуване беше никакво. Симулаторът на сайта им едва работеше. Това е предварително уточнено с мафиотите Пеевски и Борисов, а и Радев..

36

Българин до Аве:

преди 7 месеца

Кое не разбрахе "техниците" - ЧЕ Е ХИЛЯДА ПЪТИ ПО-ЛЕСНО ДА МАНИПУЛИРАШ НЕЩО, АКО Е ЕЛЕКТРОННО! Само два примера! Можеш да откраднеш милиони и по обикновения начин, но трябва да удариш банка или поне инкасо автомобил! Преди няколко месеца на една бълграска фирма БЯХА ЗАДИГНАТИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЕЛЕКТРОННО, САМО ЧРЕЗ СМЯНАТА НА ЕДИН ИБАН! Да можеш да манипулираш хиляди хартиени бюлетини, но е доста трудоемко! МНОГО ПО-ЛЕСНО И БЪРЗО Е ДА МАНИПУЛИРАШ ЕДНА МАШИНА С НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ВОТА В НЕЯ!

35

Евроатлантик

преди 7 месеца

Тогава изобщо няма смисъл да се гласува утре. Трябва изборите да се отменят.

34

Радослав

преди 7 месеца

До 38: защото пък с тоалетна хартия хич няма съмнения, това чували с тоалетна хартия да се подменят в багажници на таксита, калинки да тъпчат тоалетна хартия в урните като си мислят, че никой не ги гледа. Ако на избори в България една партия има солидно мнозинство, значи изборите са купени! Това е простата истина! Откакто има машини парламента е фрагментиран и изборната активност е ниска защото умрелите не гласуват. Преди имаше по 60% избирателна активност и 1 партия с 40-50% подкрепа!

33

Киро Анти Умното

преди 7 месеца

О неее! Платих 100 милиона за Този Хеш Код!!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Ами сега? Държавна сигурност ще си потърси парите от Молеца, Кирчо и Кокорчо.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са енергетиците и зърнарите да блокират магистралите? Аа да да, те само по заповед на ГЕРБ-ДПС работят...