135

Анонимен

преди 11 месеца

До 149 С кой се е скарала България? Руски самолет ли сме свалили? Пилота ли сме разстреляли? Руски посланик ли сме застреляли? Изгонихме едни 170 руски "градинари" за които така и не получихме отговор за какво са тук. И си поискахме наема от газопровода.

134

Анонимен

преди 11 месеца

Добре му плаща джуджето просто за всява раздор и съмнения в ЕС и НАТО...

133

Анонимен

преди 11 месеца

По руската телевизия казаха, че Русия може да нанесе ракетни удари по Естония, след като премиера Кая Калас заяви, че Естония воюва срещу Русия заесно с Украйна, и вече Естония е легитимна цел. При това Естония не е упълномощена от НАТО да се намесва във войната и да воюва с Русия, и тогава стои въпросът, дали НАТО ще се намеси?

132

Анонимен

преди 11 месеца

Еври пипал в цивилизования свят вярва в победатана Украйна над Русия, еври пипал на запад е убеден, че Русия ще се разпадне!

131

Българин

преди 11 месеца

Всеки, който си помисли щ, че една жалка Русия може да победи всички най-големи армии, събрани в НАТО (без Китай), е за освидетелстване. Единствената грешка на НАТО беше, че не помогна на Украйна на втория ден от войната, като се изсипе с цялата си мощ да размажат руснаците. Точно 48 часа по-късно щяхме да сме забравили, че е имало някакъв конфликт там.

130

Анонимен

преди 11 месеца

След поражението в Украйна ЕС ще се разпадне до няколко години.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа когато ЕС се разпадне, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път", а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Еми ако реши ще нахлуе, ще нахлуе където си иска, а ти си скъсай гьза да ревеш тука. Или НАТО ще победи Русия, а?

127

Анонимен

преди 11 месеца

145- НАМЕРИ В ГУГЪЛ РЕЧТА НА ХИТЛЕР ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА/ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ТЯ ЗАПОЧНА С ДОГОВОРА ОТ 23 АВГУСТ МЕЖДУ СССР И ХИТЛЕР 1939Г ЗА НЕНАПАДЕНИЕ- В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ ХИТЛЕР НАВЛИЗА В ПОЛША, СТАЛИН СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА И ОТ КЪДЕТО МИНЕ СЕЕ СМЪРТ- УБИТИТЕ В ОБЩ ГРОБ КРАЙ КАТИН/А СЕГА ПОТЪРСИ РЕЧТА НА ПУТИН ЗА НАПАДЕНИЕТО В УКРАЙНА- ТОЙ Е ПРЕПИСЪЛ ОТ ХИТЛЕР- ЦЕЛ, ЗАДАЧИ, ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ.

126

Българин

преди 11 месеца

Унгария я чакат тежки времена в ЕС с тоя руско-Троянски кон. Ще им задържат пак няколко милиарда, докато самите унгарци не му бият шута.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Естествено България и малка и слаба, и нищо не може да направи, но искрено се надявам злото русия да бъде победена и разпарчетосана. Макар че ако Китай вземат Сибир, тежко му на Света. Тогава ще има жълт нацизъм - всички ще бъдат като тибетците.

124

Анонимен

преди 11 месеца

До 146 русия е само лъжа и измама. До вчера бореше империализма, днес вече била велика империя.

123

Анонимен

преди 11 месеца

ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ- СЛЕД КАТО РАША ТРЪГНА ДА НАТИФИЦИРА И ЗАЩИТАВА РАШКИТЕ В УКРАЙНА А УБИ 160 ДЕЦА В УКРАЙНА И ОТВЕЖДА ДЕЦА ОТ УКРАЙНА В РУСИЯ/ТОВА Е ПРИЗНАТО ЗА ГЕНОЦИД И ПУТИН ИМА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ОТ МС В ХАГА/ТО КАКВИ СА ТЕ- СПАСИТЕЛИ ИЛИ АГРЕСОРИ?!

122

Българин

преди 11 месеца

Унгарският вариант на Русен Радев, но с власт.

121

Анонимен

преди 11 месеца

Русия още от сега официално казва, че ще нахлуе в Молдова и Прибалтика. Ама тук форумната глупава, копейка ни убеждава, че искала само Крим, Луганск и Донбас.Путин е втори Хитлер и желае световно господство.

120

Очуден

преди 11 месеца

Мене много ме очудва, Украйна просто искаше да си влезе културно в НАТО, но от некъде се появиха последствия и сега требе да си ги носи, не може ли всички да става без последствия, защо стана така, мене много ме очудва това нещо, защо трябва да има последствия от едно просто искане за влизане в НАТО, по цял ден седя на една таборетка и се очудвам на това нещо, може ли някой тука да ми обясни защо така?

119

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е велика империя и сама определя правилата в нейните зони на влияние. Украйна е в зоната на влияние на Русия и има само два варианта да разговоря с Русия. Първи вариант - вие сте началници, ние ще слушаме, дайте ни моля списъка с правилата. Втори вариант - зад нас стои друга велика държава, няма да спазваме правилата и ще воюваме, както избра Украйна. Тогава се сърдете на себе си.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Американците много добре го схванаха и направиха цирка с палестинците. Понеже Русия се оказа силна, дай сега Иран да ни е крив. Руснаците вече възстановяват превзетите градове, да не са луди да вкарват пари там ако не са сигурни, че ще ги задържат. Проблема на евросъюза е, че не се наричат нещата с истинските им имена , а едно такова изкелефенчено. Истината е, че провала в Украйна е пълен, проблема с Имигрантите е колосален, а администрацията неадекватна и корумпирана. Трийте сега.

117

Анонимен

преди 11 месеца

Русия няма да се задоволи само с признаване на Крим и 4те нови области, без да реши политическите въпроси и проблемите със сигурността. А за това трябва да се сложи край на използването на Украйна от Запада като инструмент срещу Русия. И това може да стане или чрез политическо споразумение, когато Украйна ще бъде в сивата напълно демилитаризирана и денацифицирана, или чрез продължаване на специалната операция. Докато Украйна престане да съществува като единен интегрален политически организъм, жизнеспособна държавна единица, която може да бъде използвана в антируската политика.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Тъй като Западът няма да се съгласи на политическо споразумение с Русия за пълна демилитаризация и денацификация на Украйна, Москва остава само с един вариант - да доведе Украйна до състояние на пълен разпад и разложение, когато нито тя самата, нито дори Западът ще могат да я използват срещу Русия. И това, общо взето, е единственият вариант, на който Москва сега е съгласна. Русия не се нуждае от замразяване, а рано или късно ще премине от отбрана към нападение, за да може след това да диктува своите условия.