10

Анонимен

преди 7 месеца

До1 Между руснаци и украинци няма голяма разлика, всички са били възпитавани у СССРто и манталитета им е почти един и същ. Все едно, да разделиш едно лай. но на две и да се чудиш коя половина, ще смърди повече.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Българи които отидоха в Америка нелегално не могат да се върнат в България защото ще загубят работа къща жена и деца тоест живота си в Америка. Това какво е робство. Глупава работа. Съжалявам ги меко казано .

8

МАРИЯ

преди 7 месеца

Укрите биват размазвани ежедневно.Руснаците настъпват в 6 точки от фронта. Авдиевка е почти превзета. Украинските войници са демотивирани със сринат морал. Фронта се клати и съвсем скоро ще им се стовари на главите. Разбирам ви!! Само пропагандата ви остана. Всичко друго загубихте !!!

7

Информационна война

преди 7 месеца

срещу Русия!

6

Намръщен

преди 7 месеца

"според предполагаем телефонен разговор" - ключовата дума тук е ПРЕДПОЛАГАЕМ разговор. Или иначе казано - просто измислен. Дори да не го бяхте казали, толкова много неща не се връзват в този "разговор", че личи от километри. В Русия за разпространяване на фейкове против руската армия се търси отговорност. Радвайте се, че не сте там. Не че някой с повече от два грама мозък ще ви се хване на глупостите

5

Анонимен

преди 7 месеца

"Руски войник се закле да изгори паспорта си и да приеме американско име заради разочарованието си от войната в Украйна, според предполагаем телефонен разговор, прихванат от украинските военни.".............Също така е казал, че ще си присади криле и ще направи междупланетарна обиколка на Слънчевата система под егидата на НАСА. Нивото на пропагандата е плачевно ниско.

4

Москва потъна

преди 7 месеца

Къде е Путин защо не е на фронта?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Боже Господи хиляди украинци напуснаха Украйна и дори в България има много които се крият от мобилизация седнали да се присмиват на руснаците. Тоне ясно че има много въпросителни но от фронта може да се върне човек от Америка не може защото е роб там. !?!

2

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Докато Руснаците разгромяват Укрите по целия фронта вие пишете пропаганда . Нали разбирате че това няма да ви помогне. Можете само да ви влоши положението от идващата загуба. Реваншизма идва . Проводниците на пропагандате ще бъдат първи на мушката !!!

1

Q

преди 7 месеца

До 100 000 украинци пък се крият от могилизация по тавани и паланки ,да не говорим за тези които избягаха в чужбина.