43

Духайте супата

преди 9 месеца

Русия е първа икономика в Европа и на пето място в света по БВП за покупателна способност на населението. Германия вече е втора в Европа след Русия, руснаците вече живеят по-висок стандарт от германците. Пред Русия са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега. А България гони 80то място - нeщаcници! Мизepна, презряна, умираща държавичка и винаги ще си остане такава. България с всеки изминал ден се затрива и отива в нищото. Жалки палячовци и марионетки на задокеанските кукловоди.

42

Анонимен

преди 9 месеца

За последното денонощие ВСУ унищожиха 38 руски артилерийски системи и 6 реактивни системи за залпов огън. Ликвидирани са и 560 руски opки, с което загубите на страната агресор от началото на пълномащабната война срещу Украйна достигна 265 680 души. Ето и останалите загуби на руската армия в бойна техника през последното денонощие - 9 танка, 7 бойни бронирани машини, 31 дрона, 26 автомобила и автоцистерни, 4 единици специална техника.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Денков - взимай си зпалатата, не шавай мнгоо и си изкарай последния месец на работа ...

40

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя най - добре да мълчи, че каквото и да каже ми идва да взема лопатата!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Мън-мън-мън. Празни приказки.

38

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

37

Анонимен

преди 9 месеца

Вечна Слава на Русия, нашата освободителка от 5 века турско робство! А иначе Соросденков е ясен. Анти българин и анти човек.

36

Анонимен

преди 9 месеца

35 години демокрация намаляхме наполовина, вчера дадоха баба пенсионерка , как казва ,че имала пари за едно пишеко бутче и го ядяла на три пъти

35

министър Тагарев

преди 9 месеца

България е обект на системна руска хибридна агресия. Кремъл ще продължи да използва всяка удобна възможност за провокации спрямо държавата ни и за подкопаване на нашия необратим цивилизационен избор да бъдем част от Европа и НАТО. Мишена на хибридните въздействия е процесът на вземане на суверенни национални стратегически решения чрез опити за намеса във вътрешнополитическите процеси и създаване на разделение в обществото. Дезинформацията е един от основните инструменти на продажните русофили...

34

Анонимен 11

преди 9 месеца

37 ела да се пробваш,да видиш,каква случка ще ти се случи,даже и от посолството,няма да те спасят.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски призна: "военните се обърнаха към мен, за да ми дадат възможност да мобилизирам повече". Украйна минава на всеобща мобилизация.

32

Virtuozzo

преди 9 месеца

А сегашната ни "съюзничка" дето ни влиза в цик и ще ни се меси в изборите Великобритания е заплашвала с война Русия ,ако Санстефанска България е била осъществена !

31

Анонимен

преди 9 месеца

Само новите гробища са предназначени за милион и половина души.

30

Анонимен

преди 9 месеца

С мирния договор на 3 март, се подписва разделението на България, княжество България и Източна Румелия. Не знам кой кого е освобождавал, но като се позаинтересова малко човек, историята придобива друг смисъл.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, украинското правителство полага усилия за постигане на превъзходство на бойното поле, необходимо за сравнително бързо приключване на конфликта в полза на Украйна.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Всички предприятия, както и висшите учебни заведения, формират списъци с новобранци. Местни медии, позовавайки се на източници в президентството, пишат, че за пролетното контранастъпление Генералният щаб на ВСУ изисква 200 хиляди души до края на годината и 300 хиляди - следващата зима. Досега териториалните центрове за придобиване (ТЦЦ) набират седем до девет хиляди на месец. Дори не покрива загубите.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Споко, Генералният щаб на изиска 200 хиляди души до края на годината и 300 хиляди - следващата зима за пролетното контранастъпление. Напролет само да изсъхне почвата и контрата почва с половин милион войска и до дни, дори до часове ще влезе в Москва, само да изсъхне почвата.

26

За протокола

преди 9 месеца

Най-големите врагове на обединена България са великите (западни) сили, които я разпокъсаха на Берлинския конгрес, да си знаеш "академиче". Същите тези които сега уж са ни партньори, ама пак се чудят само как да ни прецакат.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Без гражданска война в която да избием веднъж завинаги всички руззки курволетини в България, няма да се оправим.

24

ЕС и НАТО

преди 9 месеца

България наналя с 4 милиона, днес я има - я няма 5 милиона, като 2,4 милиона от тях не са етнически българи.