105

Дааа

преди 9 месеца

Все разсипници и търтеи но България.

104

<><>

преди 9 месеца

Наистина ли си мислите че ще дойде на власт някой който НЕ е създаден от досегашните ? Няма такъв вариант !

103

Историк

преди 9 месеца

До Стига глупости Русия не е била "принудена" да подпише нищо. Факта, че е подписвала ТАЙНИ договори в ущърб на българския народ, е абсолютно ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН с последващите й политики спрямо нас - ПРОТИВ Съединението, ПРОТИВ обявяването на Независимостта ни, и постоянно съюзяване с враговете на българската държава. Много лесно е да се проследи как единствената цел на Руската империя е била да ни унищожи. За доброжелателност и политика на добросъседство и дума не ставало в руските планове.

102

Анонимен

преди 9 месеца

Значи да се подиграем на хилядите четници, които са си оставили костите на Шипка? Да се подиграем с дядо Вазов и "Опълченците на Шипка"? Имало е там и румънски доброволци, ако не знаете. Ама ние не сме македонци, че да си преправяме историята! Добра-лоша това си е нашата история. Не може за всяко паве накриво сложено да правим референдуми и да харчим хиляди левове. На политиците не им пука за нас. Искат нова къщичка, кола, лунапарк ако щете. Но не и ние да живеем нормално. До паметници и дати...

101

Анонимен

преди 9 месеца

Руската империя напада Османската империя, защото те са се готвили да дадът автономия на Българите на балканите в големи граници, обхващаши днешните Сърбия, Гърция, Македония, Чена Гора и Босна. Руснаците не са били съгласни да има друга голяма славянска държава освен тяхната. И затова нападат Османската империя и окупират Българските територии. И от тогава чак до днес България е под Руско управляне. Едва днес се правят опити за истинското освобождение на България!

100

Анонимен

преди 9 месеца

Както каже хаитянина,робите нямат право на глас.

99

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен Русия и Китай ще изградят алтернативен свят, без да се съобразяват със Запада. ............ то хубу да го изградят, *** нема кинти :)

98

Русия

преди 9 месеца

Кинефити истакт да отменят Освобождението щот са туркоробци на аналдола.На койт ни му аресва Русия и България да си заминава за аналдола. На Шипка са са били само копейки като брата на Васил Левский и мн други.Суфийци са стреляли в гърба на българти.

97

Анонимен

преди 9 месеца

абе къде е Кирчо, нещо се е покрил с татко Петко

96

КуКлус

преди 9 месеца

Киро яде снежните топки на този свят връх ....сега да не яде павета ?

95

Анонимен

преди 9 месеца

Безродниците от новата върхушка болшевики изкат да забранят 3 март и православието както техните дядовци 45 година

94

Анонимен

преди 9 месеца

Майната му на трети март и на всички измислени празници и герои. Майната им на тъпите комунисти дето ни унищожиха. Майната има на тъпите демократи дето ни ограбиха и майната им наглите националисти дето ни излъгаха. Майната му и на целия скапан *** българки народ. Тая прокълната държава дано по скоро да се разпадне! Срам ме че съм българин и че съм се родил в такава смотана държава - гетото на Европа.

93

Анонимен

преди 9 месеца

Така се започва, първо ти съсиспват икономиката, после образованието и здравеопазването. И така на глупав, беден и болен народ му вземаш и исторята, а в последствие го затриваш от територията му. Медийте налагат само новини изпълнени с насилие и обезверяват хората. Незнам как е по-лошо , при ушанките или при краварите, но и в двата случая е зле за нас като народ.

92

Крундел

преди 9 месеца

Уж от различни професии, интелектуалци, ала бала, а реално професионални консуматори на кремълски биоотходи, вярно, намазали са яко от тази си дейност, за разлика от обикновените русор0би и менталноограничени безполезни, които цапат с кремльовски биоотходи форумите...

91

До 79

преди 9 месеца

При подписването на Санстефанския договор, граф игнатиев казва - "да бъде така, че да не раздразним местното население, че няма да си има всички земи, и няма всички да са заедно. А че после ще се подпише друг, се знае" . Санстефанския догоро е една лъжа към Българите, и още една упорка в полза на русофилството! Нищо повече!

90

ХХХ

преди 9 месеца

Малко по малко и името България ще сменят ....бойковци , кировци , доганци ....От една *** излизат ! Играем ли им по свирката и паметника Шипка ще съборят един ден !

89

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС минава на синтетик нютретиенти и майкро лaйвсток.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Готови са да инициират референдум, Радев не е сред тях ................. е той не е интелектуалец, а най-обикновен шaпкapин!

87

Родител-2

преди 9 месеца

Откакто Киро Простото яде снежните топки на Шипка миналата година в злобната му душица се е завъдила още по-голяма ненавист към 3-ти март. Чак ще промени конституцията за да си излее злобата срещу този ден в който беше долно унижен от народа, който той така или иначе мрази безгранично.

86

Анонимен

преди 9 месеца

"Сармат" има уникални характеристики, които и позволяват надеждно да преодолее всички съществуващи и бъдещи системи за противоракетна отбрана. Никой друг в света днес няма такава ракета. В бойната си глава (общо тегло 10 тона) тя носи 10 и повече ядрени бойни ракети всяка една със заряд от 750 килотона (50 пъти по мощна от Хирошима която беше само 13 килотона). Като цяло една ракета Сармат се равнява на 500 бомби над Хирошима. Всяка от тези единици е способна да лети по непредсказуема траектория с хиперзвукова скорост и да заобикаля американската противовъздушна отбрана.