27

Анонимен

преди 9 месеца

Съветникът в МО Емин чакал 4 часа в "Пирогов", иска обяснение защо е толкова бавно - добрутро свате.... да продължават с тая политика в здравеопазването, скоро ще се молим за 4 часа чакане...

26

Алена

преди 9 месеца

Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС , и който говори против тях е национален предател и би трябвало да бъде съден. Господин Емин произхожда от честно семейство с традиции в съветването на политици, доблестен човек милеещ за всеки един от нас. Дано по-бързо променят конституцията за да може всички национални предатели говорещи срещу правителството и държавните служби да си получат заслуженото.

25

Анонимен

преди 9 месеца

В Пирогов има 24/7 видео наблюдение. Да изискат записите и всичко ще стане ясно. Кой колко е чакал и какво е правил. Тия камери затова са инсталирани там.

24

Анонимен

преди 9 месеца

"бях впечатлен от разказа на доктора, че му стиснах ръката". Дадададааааааа даже го и почерпи

23

Анонимен

преди 9 месеца

всички чакат, но този се има за богопомазан. Този все едно пада от небето и не знае как нищо не работи в държавата - каквото и да пипнеш е на доизживяване но тези не го виждат когато се движат с лимузините си и живеят в палати далеч от шума на заобикалящите ги роби. Циркове.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Некаква мазна чантаджийка работила цял живот на държавна службица се е изакала във фейсбук, а вие вдигнахте гюрултия до небето. Разбирам го човека, понякога дори из супермаркетите ми иде да пребия всички охлювви които се въртят като мухи без глави. Толкова са бавни, че чак се чудя как са още живи.

21

Правоверен

преди 9 месеца

Прав е - само пророк мухамед и неговите наместници в земното царство се считат за богове и трябва да се отнасят спрямо тях с необходимата почит и уважениеТрадицията повелява когато видиш наместник на - всевишният да се поклониш и да паднеш в краката му за опрощение на греховете си

20

Анонимен

преди 9 месеца

Така е за всички. И аз чаках 3 часа за навехнат и охлузен крак на сина ми.

19

Анонимен

преди 9 месеца

В цялата история прозира участието на Възраждане и дългата ръка на Москва. Скълъпена пропаганда целяща дескридитирането на Българското правителство и управление!

18

Христо Христов

преди 9 месеца

Демек не е чакал 4 часа, както се опитва да внуши. Про'с'то лъже като ВСЕКИ евроатлантик. Защото лъжата е евроатлантическа ценност. Факт.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Киро Брейка е прав. И вие политичета че страдате. Ще умирате от апендисит като обикновените хора. Парите и властта няма да ви спасят, защото няма кадри. Няма лекари и дори милиони да давате, няма да има кой да ви излекува. Глупаците трябва да страдат. Киро Брейка и затова е прав. Като българите гласуват за такива политици, трябва да страдат. Умният не може никога да направи глупавия умен, но обратното е възможно. Затова глупакът трябва да страда.

16

Втрещен

преди 9 месеца

За една рана на челото, дето няма българин която да няма като дете, този ... то не е и турчин точно, обърна държавата нагоре с краката. Кой пък от нас няма сцепено чело, вежда, счупен нос? Слагаха ни марлята с риванол и на следващия ден - хайде на бродерия при доктора.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Леле, тук как се трият коментари, не е истина! Просто написах: "Добре дошъл в българската реалност г-н Емин! Всичко в България е така" и ми изтриха коментара

14

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата история е съшита с бели конци от чужди агенти про Путинско настроение, които искат да опетнят имиджа на министър Тагарев и неговите съветници имащи основна роля в успеха на Украйнската офанзива. Чест е за нас, че Тагарев се съгласи да поеме този пост въпреки ангажираността му, като съветник на Украинското МО. Сигурна съм, че под негово ръководство армията ни ще стане една от най-силните не само на Балканите, но и в Европа.

13

До 16

преди 9 месеца

Учил е ( дръж се да не паднеш) във висшия ислямски институт. След това за учител по история в СУ. Толкова за да стане съветник. И е програмиран( пак се дръж) да става парламентарен секретар на МО, но след като си завърши магистратурата във Военна академия:-)))) На следващия парламентарен контрол искам да питат Тагарев - кога, какъв въпрос, какъв съвет е дал за да заслужи заплатата си:-))))

12

Анонимен

преди 9 месеца

Склонен съм да вярвам на бащата, отколкото на политически мотивирани медицински сестри, които подкрепят ГЕРБ

11

Анонимен

преди 9 месеца

Този радикален ислямист какво съветва Тагарев? Как да подарят Родопите на Турция ли?

10

Шивач

преди 9 месеца

Съшита с бели конци оправдателна история, която явно на PR отдела на "Да, Украйна" и е трябвало цял ден да измисли. Не се бил представил, но хората явно са знаели отнякъде кой е. Не искал дете да излиза от шокова зала за да влезе неговото ама не един, а цели двама лекари трябвало да му обясняват защо това не трябва да се случва. На всичкото отгоре сам си признава, че е заплашвал лекарите с министъра относно продължителността на процедурата. Типичен десносектант на който света му е длъжен.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Целия екип на спешното който е бил тогава на смяна, да бъде незабавно уволнен!! Едно дете едва не е загинало заради тяхното безхаберие!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Пълен неадекватник. Тя болницата излезе с позиция по случая, той изкара всички освен него неразбрали.