255

Анонимен

преди 1 година

фашизоидите борисов и петков са като грозни графити надраскани върху хубава сграда.

254

malgiorno a tutti

преди 1 година

Само трябва да им махнат химическите *** (или да ги оставят да прелеят) на тези пезевентини и гивендии и ще стане същото като около Операта преди точно десет години, с тази разлика, че нямам нищо против сами да си окъкат любимата нелепост преди да бъде бутната :).

253

Анонимен

преди 1 година

Освободили са ни от оттрепките, които са завладели властта и сега -- необходимо е ново почистване.

252

Анонимен

преди 1 година

Къде е палатковият лагер на фаши зоидната пап лач ?

251

3254362

преди 1 година

Само някой да ми обясни 44-та от какво са ни освободили, че нали това пише на паметника?

250

Анонимен

преди 1 година

Чужденците нека идват в софия за да ни забавляват с глупави въпроси и да им се смеем в лицето. Това не трябва да ни е проблем. Дошли са сами, ако не им харесва прав им път.Тук са се изредили да пишат така нар. 100 "интелектуалци" -- толкова много глупости са написали, но полза никаква. Така е било и в украйна преди войната.

249

Georgiev

преди 1 година

Както и преди съм казвал, русофили в нета много. В действителност, вижда се на снимките колко са. Няма и десетина. и те са единствените развяващи чуждо знаме.

248

Доходно ли е?

преди 1 година

Колко девалвирали рубли плащат за една нощувка пред MOЧA?

247

Мая

преди 1 година

Отдавам чадъри и шезлонги под наем !

246

Анонимен

преди 1 година

Голямо боричкане в редовете на лъжицата... пардон левицата пада за гласовете на 20-те процента заблудени русофили от българските избиратели.

245

горд българин

преди 1 година

Всичките ни светила - Левски, Ботев, Раковски, Стамболов и т.н. са осъзнали в даден етап от живота си що за зло е Русия и колко е вредна за България! В писмата си Левски изрично предупреждава за руските шпиони и, че който ни "освободи", всъщност ще ни пороби, а Ботев и Раковски са били още по-крайни!

244

Анонимен

преди 1 година

Русофилите да не си губят времето с MOЧA, ами да хващат пътя към Масква за да я бранят от украинските дронове.

243

Ветеран 2

преди 1 година

И името както те са го кръстили се цензурира автоматично. нищо ново.

242

Ветеран

преди 1 година

Преди беше паметник сега стана *** в медиите. Дядовците се въртят в гроба.

241

Българи

преди 1 година

дори и путин ви се подиграва...щ.о за антибългари и антиродолюбци сте вий русофилите. Вие не пазите България, още правите опит да е подарите! Но БЪЛГАИЯ Е ЕС И НАТО!!!

240

Анонимен

преди 1 година

Тоя таварищ русофил дето е разпънал колорадския байряк на путинизма пред MOЧA, ако направи тая глупост в Литва директно заминава в панделата заедно с алтернативната си гледна точка на преклонение пред фашистката империя на злото Русия.

239

d

преди 1 година

Една дузина *** говорят от името на народа. Че те даже не са дошли всичко депутати от израждането и комунената. Явно има и срамежливи сред тях.

238

Аз

преди 1 година

Реално митинга беше организиран от Сдружението на русофилите в България и други русофилски организации.Мая пияндето само си прави ПИАР!

237

Сър Пичук

преди 1 година

Значи на Вагнер в Нигер се радвате, но други не могат да се месят?копейкова логика. Те първа и съседите на Нигер ще се включат военно там. Никой не иска руската хунта. Нигерия е спряла тока към Нигер, който е 75 процента от консумацията

236

Охльо

преди 1 година

Проличаха си слугите на кремъл и джуджето диктатор!!!