44

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 51. Долен лицемер. Да използваш трагедията за да тролингенстваш "политически". На най-долното стъпало на човешкото развитие си.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Виждам, че се включиха в яростна защита на гошко и отрепките, които са му приятели. Време е полицията да се задейства.

42

nikonik

преди 10 месеца

Хмммм.... нещо мноооого взе да се раздува този случай. Не оправдам стореното, но нещо става медиино "подклаждане" на огъня, нещо като "мини-к0vид".

41

Анонимен

преди 10 месеца

Така изглеждат болшинството копейки от една неофашистка "партия" в парламента... С мускули и без сиво вещество в кратуните...

40

Анонимен

преди 10 месеца

До Въпрос. Все нещо е станало. Вероятно подигравка. Народа е изключително болезнено клинично обидчив. Всеки е все срещу него. Всеки му взема от полагащотото му се, а на него му се полага всичко и веднага. Всеки го гледа лошо и т.н.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Да не дава Господ никому! Нооооо интелектуалното ниво и от мъжка и от женска сърана е толкова ниско чееееее......никаква ясна преценка за живота, като такъв. Станали на по 18-19 г с мухи в главите: джуките, чалгата, кой с ква кола е, дай да изюркам таралясника на тати да се фукна или тъпия тати ще му купи поне 150 коня да ги забия в някое дърво........такива неща.....и резултати..... Огледайте се около себе си и ......даши не съм прав???

38

В.Узунов

преди 10 месеца

По добре тая да беше пила ракия вместо да взима дрога и щеше идентичността да си и е как си требе. Никой не знае точно истината за какво я е резнал ,ама едва ли ще е ,че и тя е много стока.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Не намесвайте политиката в тази трагедия! Виновни са алчността и безочието на съдебните служители, слепи ли сте? А *** като назобания е имало и ще има винаги. Всяко стадо има ****

36

Анонимен

преди 10 месеца

Не ви ли омръзна все за едно и също да пишете.

35

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 20 Това че нямат татуси и не са огресивни не означава,че не са ид и о ти.Половината псевдо патриоти са като този на снимката.

34

Анонимен

преди 10 месеца

До до 33. Всичко опира все до възпитанието.

33

Анонимен

преди 10 месеца

До Свобода. Като тоя на снимката си. Ниаква разлика. Долен лицемер.

32

Анонимен

преди 10 месеца

По бай Тошово време тоя щеше да *** камъни някаде и всеки ден щеше да, яде бой като не си изпълни нормата

31

Горното момиче

преди 10 месеца

Да ходи на работа в дискотека нощно време и сутрин на училище, за което трябва да дадат обяснение родителите и институциите. И малко не се разбира сама ли е живеела. А на този на му сложат доживотна и завинаги да го махнат от обществото. Без крумовите закони с такива никога няма да се оправим.

30

Свобода

преди 10 месеца

До време е за Възраждане. Точно обратното, именно заради партии, като Възраждане сме свидетели на такива случки. Типична партия, която говори с езика на омразата, използва псевдо-патриотизма и популизма за да насърчи маргиналите с татус "Свобода или Смърт".

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 29. Така е. Те са отвратителни точно под такива статии да се изявяват. Като оня на снимката са. Същите са. Никаква разлика нямат. Единствената разлика е че са страхливи и страхът им не позволява да се проявят като него. Не изпитат ли страх и веднага ще направят нещо подобно.

28

Анонимен

преди 10 месеца

За любовно писмо към Магарев затварят веднага,а за 400 шева пък пускат?!Има гнило!Виновни са управляващите и сега вместо да вземат мерки си чешат езиците,държат се като опозиция и си правят пропаганди.А ние доматите с колците не ядем!

27

Анонимен

преди 10 месеца

Престанете с бащата на Дебора. Възможно е да не е част от семейството. Не ровете в раните.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Близките къде са били 3 години? Къде са били родителите, когато 15 годишна е станала барманка и сред алкохол и дрога е срещнала героя - лошото момче? Човекът си бие и си е биел, ама другите. А тях ги е защитавал, ще кажат родителите и жената.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Какво се чудите когато в една, държава пардон територия цари хаос и беззаконие естествено че ще има такива из... ро.. ди като тоя трябва да, се въведат затвори като Белене с тежък физически труд с норма тоя като не си изпълни нормата бой