196

Анонимен

преди 11 месеца

Това със смяната на националния празник не тръгва от Радев, а от Денков. Кой е разединителя на нацията? Какво му пречи 3-ти март. Какво му пречи българският лев. Пасито искал да скопи лъвът, утре и знамето ще решат, че не им харесва. Майцепродавци.

195

Анонимен

преди 11 месеца

Тия събираните от посолството за съгласувания са невероятно безинтересни плювачи . Всеки ден едно и също дуднат. Всеки ден едно и също дуднат. Всеки ден едно и също дуднат. Която и статия да отвориш по каквато и да било тема отдолу все едно и също дуднат. Невменяеми. Даже вече не ми е интересно да ги бъзикам.

194

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да се учудя, ако Деса Радевеса излезе с руско потекло. Защо иначе все правеше (и прави)тегели до руското посолство и му пое цялата предизборна кампания? Колко много неща взеха да ми се изясняват, ама малко късно.

193

тарикат от хасковско

преди 11 месеца

С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище, охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ за някакви си, морал, конституция, обединение на нацията и най-малко пък за дереджето на простолюдието. За него единственото важно бе,че баламурниците отново го избрахa и авантата продължава !!!

192

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 198. Даже за това си има и съответната диагноза обаче те от посолството само такива намират

191

Видимо е

преди 11 месеца

Не е проблем,че дърпането на уши води до кльопването им.Проблем е ,че рака се изглажда мозъка.

190

стига бе

преди 11 месеца

Така е, олицетворява единството на нацията, но никъде не е казано, че трябва да е обединител. Не може да обединяваш крадец и обран. Горан лъже и за друго, премахне ли се като национален празник, до пет години изобщо ще се забрави или забрани 3-ти март. Това ни се налага геополитически от САЩ, за да не се говори положително за Русия.

189

Анонимен

преди 11 месеца

Разединени са промитите мозъци от козяк.

188

Анонимен

преди 11 месеца

Мисиряци пресънаа ли плювнометите или има още лиги за фъргане ? Лабаво го даате.

187

Бонго Бонго

преди 11 месеца

За две години са накраде. От бежанци, наркотици, митници само грабене.Не се пазеха дори, пликовете ги разнасяха пред хората.Нечуван крадец е Радев.

186

Анонимен

преди 11 месеца

обичам шопската салата, мастика ледена да пия и руски мацки покрай мен :)))))

185

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 192. С писане не стаа бе

184

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 11 месеца

ПАДЕНИЕ е, че дори и Националният ни празник се превърна в обект на РАЗЕДИНЕНИЕ на нацията! То не бяха сини/червени, столица/провинция, фили/фоби и всякакви за/против - ваксини, евро и т.н. РАЗДЕЛЕНИЕТО считам е основният проблем на нас българите (заедно със саможивството, т.е. егоизма). И затова ни правят на маймуни и ни разиграват както си искат. Преди два дни за пръп път изслушах беседата на Учителя "РАЗДЕЛЕНО ЦАРСТВО". Заслужава си.

183

Анонимен

преди 11 месеца

РАДЕВ ПОТЪВА ПО-БЪРЗО И ОТ ФЛАГМАНА МОСКВА

182

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 189. С писане не стаа бе. Що да го наказват ?

181

Анонимен

преди 11 месеца

Вече се съмнявам, че ще изкара цял втори мандат. Много си повярва, че е безнаказан.

180

Анонимен

преди 11 месеца

Този не знам какъв журналист е, но да напишат също така, че е и провален политик. Няма никаква неубходимост от промяна на празника ни. Ние не сме БЮРМ нито Украйна. България е най-древната държава в ЕС и не може да сменя празниците или религията си, защото две други държави някъде водят война. Незначителни политици-мижитурки си играят с традициите на многовековна страна и лазят по нервите на всички с нелепите си идеи. Не разбраха ли, че това с празника не го иска никой?

179

107

преди 11 месеца

Ще ги връщат в щайги.

178

Реалист

преди 11 месеца

Много приказки и никакви доказателства, че президента Радев бил разединявал нацията или че 3 март не трябвало да бъде национален празник. Карат го на принципа: Една лъжа повторена 1000 пъти, става истина.

177

Извинете,

преди 11 месеца

Миропазителя Радев какво изпищя за военната помощ от Иран и Северна Корея за Русия?